Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI INTALNIRI APICULTORI - CALATORII

Intalniri apicultori, comentarii despre targuri, calatorii .In aceasta sectiune se pot introduce si poze sau filmulete etc.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Marea intalnire a apicultorilor in Oltenia, editia a VI1

Mesajde Mircea_63 » 19 Sep 2015, 16:05

Deci tu ne inviti, eu cer lamuriri, iar tu te arunci si consideri asta rautate si incurcarea planurilor? :D

Daca din atata ti se incurca planurile... las-o balta.

LE. Deci pe Geangu il inviti, dar nu-l respecti? :shock: Ca asa se intelege.
Ce iti pare neclar din ce a spus?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde CATALIN » 19 Sep 2015, 16:19

CLAR imi este ca ce am inceput sa fac acum 2 ani azi nu mai are asa mult interes....probabil ca nu mi-a iesit si e momentul sa ma opresc
eu am vrut sa fie frumos sa iese bine si toata lumea sa fie multumita...asta e nu mi-a iesit

poate o sa fie altii mai bine inspirati :(
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde CATALIN » 19 Sep 2015, 16:22

ionut vlv scrie:
eu ma pregateam sa sun trompeta pentru obisnuita intalnire de la Valcea!o mai facem si pe cea de la vl?sau ramane asta de la Craiova?

Ionut,Daniel a fost mai rapid...ca si eu vroiam sa o lansez in Tg-Jiu dar ramane la anul :D
E ok in Craiova...ca si plan de dezbatere ar trebui genul intalnirii de acum trei ani de la Valcea

uite...Ionut....nea Cornele...aveti prim plan....
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde a_costy » 19 Sep 2015, 16:50

CATALIN scrie:CLAR imi este ca ce am inceput sa fac acum 2 ani azi nu mai are asa mult interes....probabil ca nu mi-a iesit si e momentul sa ma opresc
eu am vrut sa fie frumos sa iese bine si toata lumea sa fie multumita...asta e nu mi-a iesit

Nu trebuie sa te superi.
E o axioma in Romania: orice fapta buna, nu trebuie lasata nepedepsita.
Important pentru tine trebuie sa fie parerea celor care vor cu adevarat sa participe, nu a celor care baga batul.
Cei care vor sa vina, printre care si subsemnatul, nu cred ca au prea multe de obiectat.
Nu-I un lucru usor sa faci pe organizatorul. S-o mai faci si bine si fara interes material este si mai greu.
Inainte de toate intalnirile organizatorul, Catalin sau altii, au facut o lista cu participantii. Au facut-o pentru ca asa este normal sa se intample.
a_costy

Mesajde Dragos2006 » 20 Sep 2015, 14:45

Cataline cauta un godac la vreo 70 de kg. si un ceaiu la vreo 50 litri . Tragem o pomana porcului de sta mîța in coada . Pe noi nu ne intereseaza cine nu vine , ne intereseaza cine vine .
In alta ordine de idei , cat timp Catalin este banat pe acest forum si eu in semn de solidaritate cu el ma abtin de la a mai posta . Ne auzin la tel. , FB si YT .
PS. In caz de extrema urgenta facem o intalnire si la Mihai Bals.
PS Sper ca moderatorii de pe acest forum au o urma de bun simt in ei si nu vor participa la intalnirea de la Craiova. Daca vor sa participe isi pot da demisia de functia de moderator si vor fi primiti cu bratele deschise.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde modigliani » 20 Sep 2015, 15:08

Dragos2006 scrie: PS Sper ca moderatorii de pe acest forum au o urma de bun simt in ei si nu vor participa la intalnirea de la Craiova. Daca vor sa participe isi pot da demisia de functia de moderator si vor fi primiti cu bratele deschise.

Babuin maneloid .........
modigliani

Mesajde MIHAI BALS » 20 Sep 2015, 15:13

D2006,la mine,20-30 de persoane, o putem pune oricand!
daca ar fi cald,am avea loc si 50.
MIHAI BALS

Mesajde CORNEL V. » 20 Sep 2015, 19:28

Vinul e din partea casei? :roll: 8-)
CORNEL V.

Mesajde cristian bh » 20 Sep 2015, 22:03

CORNEL V. scrie:Vinul e din partea casei? :roll: 8-)

Da,..aia care vin,... nu vin ,...cu mana goala! :D
Ar fi o ocazie sa gust si eu un R1! ;)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde MIHAI BALS » 20 Sep 2015, 22:19

cristian bh scrie:
CORNEL V. scrie:Vinul e din partea casei? :roll: 8-)

Da,..aia care vin,... nu vin ,...cu mana goala! :D
Ar fi o ocazie sa gust si eu un R1! ;)

veniti voi,ca restul se rezolva!
MIHAI BALS

Mesajde lucky5strike » 21 Sep 2015, 01:31

Dragos2006 scrie:Cataline cauta un godac la vreo 70 de kg. si un ceaiu la vreo 50 litri . Tragem o pomana porcului de sta mîța in coada . Pe noi nu ne intereseaza cine nu vine , ne intereseaza cine vine .
In alta ordine de idei , cat timp Catalin este banat pe acest forum si eu in semn de solidaritate cu el ma abtin de la a mai posta . Ne auzin la tel. , FB si YT .
PS Sper ca moderatorii de pe acest forum au o urma de bun simt in ei si nu vor participa la intalnirea de la Craiova. Daca vor sa participe isi pot da demisia de functia de moderator si vor fi primiti cu bratele deschise.

Dragos, multumesc din suflet pentru aceste ganduri senine in ziua de duminica. Le-am citit cu... atentie, cred ca esti un bun crestin, cand vrei.

Faptul ca esti solidar cu prietenul Catalin, care totusi si-a injurat aproapele, te face, cred eu, un orb cu caracter aparte. Cred ca ai castigat un sut serios in fund spre rai, ca prietenul la nevoie se cunoaste, si nu multi au asemenea sange rece. Poate ca tu ai vazut ceva mai mult decat injuriile, i-oi fi citit in suflet nevoia umana de apartenenta/confirmare sociala. Poate ca tu ai harul bunului samaritean. Te sfatuiesc sa inmultesti acest dar si pe pielea "celuilalt", "mai putin amicul tau" Modigliani. Poate ca si dansul are nevoia asta. Poate ca si eu sau altii.

Din cate stiu, anul asta se ocupa Catalin de intalnire. Pana azi, eram decis sa particip. Azi noapte, in cunostinta de cauza sau nu, si-a permis niste derapaje care, dupa regulament, dupa morala, dupa principiile mele ca om, nu ii/ne fac cinste. Astfel ca, reconsider.

Ca sa particip, mi-ar placea:
- Catalin sa indrepte neplacuta situatie
- modigliani sa fie oficial invitat de organizator, si daca se poate, sa stea la masa cu mine, tine, Catalin, si cine s-o mai nimeri.
- intalnirea sa fie a apicultorilor, nu a unui grup.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde paul » 21 Sep 2015, 06:15

lucky5strike scrie:
Din cate stiu, anul asta se ocupa Catalin de intalnire. Pana azi, eram decis sa particip. Azi noapte, in cunostinta de cauza sau nu, si-a permis niste derapaje care, dupa regulament, dupa morala, dupa principiile mele ca om, nu ii/ne fac cinste. Astfel ca, reconsider.

Hai sa nu batem in taste de ... amorul artei! ;)
Tu conditionezi participarea de ...indreptarea situatiei de catre Catalin ! Cum s-o faca daca-i banat ... 30 zile ? Dupa putina mea artimetica si-ar putea reconsidera pozitia cel mai devreme pe ...20 octombrie. Timp insuficient dupa parerea mea pentru a organiza un eveniment de o asemenea anvergura la data stabilita. Sau, punem conditii imposibile ???
Daca tot esti bine intentionat, lucru de care nu ma indoiesc, n-ai putea tu sa ceri o convocare de urgenta a Conclavului in care sa reluati in discutie perioada banarii lui Catalin, pentru a-i da posibilitatea omului sa se lamureasca ???Sau macar, sa incerci sa-i obtii o suspendare a efectuarii pedepsei ? Astfel, ar sti si el daca sa mai organizeze ceva sau nu !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde peterneamt » 21 Sep 2015, 07:36

CATALIN scrie:CLAR imi este ca ce am inceput sa fac acum 2 ani azi nu mai are asa mult interes....probabil ca nu mi-a iesit si e momentul sa ma opresc

Bă stai așa că mie nu-mi convine să nu ne mai chefuim......Cătăline fiț-ar chelea (pielea) dracu de oltean, că prea repede te aprinzi și mă faci să te scarpin nițel ! Dacă ai nevoie de ajutor cere, dar nu mai fi orgolios și înțelege că aceste întâlniri au ca scop socializarea.....De exemplu eu aș veni și pe tarla cu termosul de cafea într-o mână și țigările în buzunar........Bă, statuie în mărime naturală nu-ți va face nimeni indiferent de ce vei face tu......dar acolo în sufletul nostru toți care am participat la întâlnirile trecute te respectăm și te apreciem la fel ca și pe Danii pentru efortul depus ......și chiar dacă nu mi-au plăcut lăutarii și nu le-am văzut rostul atâta timp cât Puișoru cânta mai bine ca ei, asta nu înseamnă că întâlnirea nu a fost de nota 10.
ps. dacă nu organizezi întâlnirea .....să-mi moară trântorii din stupi de nu te poreclesc BUJIE ! :roll:
peterneamt

Mesajde ignatov andrei » 21 Sep 2015, 07:40

lucky5strike scrie:
Dragos2006 scrie:Cataline cauta un godac la vreo 70 de kg. si un ceaiu la vreo 50 litri . Tragem o pomana porcului de sta mîța in coada . Pe noi nu ne intereseaza cine nu vine , ne intereseaza cine vine .

Dragos, multumesc din suflet pentru aceste ganduri senine in ziua de duminica. Le-am citit cu... atentie, cred ca esti un bun crestin, cand vrei.

Faptul ca esti solidar cu prietenul Catalin, care totusi si-a injurat aproapele, te face, cred eu, un orb cu caracter aparte. Cred ca ai castigat un sut serios in fund spre rai, ca prietenul la nevoie se cunoaste, si nu multi au asemenea sange rece. Poate ca tu ai vazut ceva mai mult decat injuriile, i-oi fi citit in suflet nevoia umana de apartenenta/confirmare sociala. Poate ca tu ai harul bunului samaritean. Te sfatuiesc sa inmultesti acest dar si pe pielea "celuilalt", "mai putin amicul tau" Modigliani. Poate ca si dansul are nevoia asta. Poate ca si eu sau altii.

- modigliani sa fie oficial invitat de organizator, si daca se poate, sa stea la masa cu mine, tine, Catalin, si cine s-o mai nimeri.
- intalnirea sa fie a apicultorilor, nu a unui grup.

Catalin "a injurat aproapele" (al cui oare?!?), nu "si-a injurat aproapele!!!

LS5, parca ai fi Patriarhul "grupului religios de pe Stuparitul", de aceea Imi place ca "nu esti ipocrit", cand aduci in discutie vorba despre "nevoile" fiecaruia!!!

lucky5strike scrie:- intalnirea sa fie a apicultorilor, nu a unui grup.

Sa-mi frec una de la mine din scara...esti mare LS5-ule... :lol: :lol: :lol:
ignatov andrei

Mesajde alin75 » 21 Sep 2015, 07:44

Ma bag si eu ca musca .... Cand nea' Florinelu (desi pe live nu se vede) a adus jigniri sotiei lui Catalin, a fost circ pe forum! Nu sunt nici de partea pictorului, nici a lui Catalin, dar asa ceva nu se face pe un forum (chiar daca esti sub umbrela unei nunti). Toti injuram/vorbim spurcat, dar ma aude/va aude cel mult un grup de ..... dar aici (forum public....).
Cine vrea sa participe la intalnire, are destule moduri in care poate confirma si nu poate fi conditionat de banarea lui Catalin.
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Mesajde Dila Daniel » 21 Sep 2015, 11:46

hups!...ce-i fratilor aici???

hai sa incerc sa lamuresc situatia si sa va bag mintile in cap la unii :lol: :lol:
Nu vreau sa vorbesc prea mult de banarea lui Catalin,care in opinia mea este justificata!

referitor la Marea Intalnire a Apicultorilor in Oltenia(M.I.A.O.)
Pentru cine nu stie,aceasta intalnire de apicultori la Craiova,este nascuta in 2009,eu fiind cel ce a organizat prima data acest eveniment(bineinteles la o scara mai mica la inceput).Pe parcursul anilor,acest gen de intalniri a luat amploare in tara,si bineinteles ca si cea din Oltenia s-a extins ca popularitate si ca numar de participanti din toata tara.
In fiecare an,cand se organizeaza la Craiova,sunt implicat direct in acest eveniment,iar Catalin a pus umarul in ultimii doi ani,si probabil il va pune si in viitor,chiar daca acum este putin iritat,mai mult sau mai putin justificat.
Anul acesta,l-am rugat sa se implice mai mult,in sensul de a ma scoate pe mine din ecuatie,pana mai tarziu(sfarsit de octombrie)cand ma voi relaxa putin cu munca in stupina.

Aspectele intalnirii raman aceleasi
-oricine este invitat si binevenit
-cine vrea,poate contacta organizatorii(Catalin in principal) pentru a isi rezerva cazare
-mancarea,comanda fiecare ce vrea-cand vrea insa,fara meniuri prestabilite(idee care vad ca trebuie eliminata) exista riscul sa fie putin deficitara servirea,in cazul in care comandam in masa...
-locatia va fi aceeasi,iar cei care nu o stiu,va fi comunicata in detaliu pana atunci.
-ziua va fi prima sambata din Noiembrie

Nimeni nu are statut de invitat special sau oficial.
Cine vine,trebuie sa vina din placere.
Nimeni nu este obligat sa vorbeasca cu cine nu vrea,si nimeni nu se va preta la scandal la aceasta intalnire,indiferent de starea euforica sau de motiv!

Acestea fiind zise,va rog sa lasati carcotelile si sa veniti doar cu idei constructive.
Noi incercam sa imbunatatim organizarea de la an la an si probabil ca nu iese de fiecare data asa cum ne dorim...
Dar trecand peste aspectele"oficiale"- care vreti sa bem un pahar impreuna,sa mancam,sa radem, sa discutam,sa ne "certam" pe teme apicole sau nu,care vreti sa ne simtim bine,sa ne cumoastem.....va asteptam!

Contact
0774 402 123 Catalin
0765 417 697 Daniel

Va tzuc!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII