Daca din atata ti se incurca planurile... las-o balta.
LE. Deci pe Geangu il inviti, dar nu-l respecti?
Ce iti pare neclar din ce a spus?
ionut vlv scrie:
eu ma pregateam sa sun trompeta pentru obisnuita intalnire de la Valcea!o mai facem si pe cea de la vl?sau ramane asta de la Craiova?
Ionut,Daniel a fost mai rapid...ca si eu vroiam sa o lansez in Tg-Jiu dar ramane la anul![]()
E ok in Craiova...ca si plan de dezbatere ar trebui genul intalnirii de acum trei ani de la Valcea
CATALIN scrie:CLAR imi este ca ce am inceput sa fac acum 2 ani azi nu mai are asa mult interes....probabil ca nu mi-a iesit si e momentul sa ma opresc
eu am vrut sa fie frumos sa iese bine si toata lumea sa fie multumita...asta e nu mi-a iesit
poate o sa fie altii mai bine inspirati
Dragos2006 scrie: PS Sper ca moderatorii de pe acest forum au o urma de bun simt in ei si nu vor participa la intalnirea de la Craiova. Daca vor sa participe isi pot da demisia de functia de moderator si vor fi primiti cu bratele deschise.
CORNEL V. scrie:Vinul e din partea casei?![]()
cristian bh scrie:CORNEL V. scrie:Vinul e din partea casei?![]()
Da,..aia care vin,... nu vin ,...cu mana goala!![]()
Ar fi o ocazie sa gust si eu un R1!
Dragos2006 scrie:Cataline cauta un godac la vreo 70 de kg. si un ceaiu la vreo 50 litri . Tragem o pomana porcului de sta mîța in coada . Pe noi nu ne intereseaza cine nu vine , ne intereseaza cine vine .
In alta ordine de idei , cat timp Catalin este banat pe acest forum si eu in semn de solidaritate cu el ma abtin de la a mai posta . Ne auzin la tel. , FB si YT .
PS. In caz de extrema urgenta facem o intalnire si la Mihai Bals.
PS Sper ca moderatorii de pe acest forum au o urma de bun simt in ei si nu vor participa la intalnirea de la Craiova. Daca vor sa participe isi pot da demisia de functia de moderator si vor fi primiti cu bratele deschise.
lucky5strike scrie:
Din cate stiu, anul asta se ocupa Catalin de intalnire. Pana azi, eram decis sa particip. Azi noapte, in cunostinta de cauza sau nu, si-a permis niste derapaje care, dupa regulament, dupa morala, dupa principiile mele ca om, nu ii/ne fac cinste. Astfel ca, reconsider.
Ca sa particip, mi-ar placea:
- Catalin sa indrepte neplacuta situatie
CATALIN scrie:CLAR imi este ca ce am inceput sa fac acum 2 ani azi nu mai are asa mult interes....probabil ca nu mi-a iesit si e momentul sa ma opresc
eu am vrut sa fie frumos sa iese bine si toata lumea sa fie multumita...asta e nu mi-a iesit
poate o sa fie altii mai bine inspirati
lucky5strike scrie:Dragos2006 scrie:Cataline cauta un godac la vreo 70 de kg. si un ceaiu la vreo 50 litri . Tragem o pomana porcului de sta mîța in coada . Pe noi nu ne intereseaza cine nu vine , ne intereseaza cine vine .
In alta ordine de idei , cat timp Catalin este banat pe acest forum si eu in semn de solidaritate cu el ma abtin de la a mai posta . Ne auzin la tel. , FB si YT .
PS. In caz de extrema urgenta facem o intalnire si la Mihai Bals.
PS Sper ca moderatorii de pe acest forum au o urma de bun simt in ei si nu vor participa la intalnirea de la Craiova. Daca vor sa participe isi pot da demisia de functia de moderator si vor fi primiti cu bratele deschise.
Dragos, multumesc din suflet pentru aceste ganduri senine in ziua de duminica. Le-am citit cu... atentie, cred ca esti un bun crestin, cand vrei.
Faptul ca esti solidar cu prietenul Catalin, care totusi si-a injurat aproapele, te face, cred eu, un orb cu caracter aparte. Cred ca ai castigat un sut serios in fund spre rai, ca prietenul la nevoie se cunoaste, si nu multi au asemenea sange rece. Poate ca tu ai vazut ceva mai mult decat injuriile, i-oi fi citit in suflet nevoia umana de apartenenta/confirmare sociala. Poate ca tu ai harul bunului samaritean. Te sfatuiesc sa inmultesti acest dar si pe pielea "celuilalt", "mai putin amicul tau" Modigliani. Poate ca si dansul are nevoia asta. Poate ca si eu sau altii.
Din cate stiu, anul asta se ocupa Catalin de intalnire. Pana azi, eram decis sa particip. Azi noapte, in cunostinta de cauza sau nu, si-a permis niste derapaje care, dupa regulament, dupa morala, dupa principiile mele ca om, nu ii/ne fac cinste. Astfel ca, reconsider.
Ca sa particip, mi-ar placea:
- Catalin sa indrepte neplacuta situatie
- modigliani sa fie oficial invitat de organizator, si daca se poate, sa stea la masa cu mine, tine, Catalin, si cine s-o mai nimeri.
- intalnirea sa fie a apicultorilor, nu a unui grup.
lucky5strike scrie:- intalnirea sa fie a apicultorilor, nu a unui grup.
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori