Prima pagină OFF TOPIC ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Esti certat cu cineva de pe forum si doresti o reconciliere ? Aici este locul....in Zona Verde...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 01 Oct 2017, 01:14

- Bee Zee, daca nu esti in stare sa vezi raspunsul, care se afla pe aceiasi pagina (bine, acum a ramas pe pagina cealalta), cum poti 'vedea' lucruri mai profunde in viata ?
E o mare taina duhovniceasca pentru mine... :D
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Oct 2017, 01:18

cred ca e o boala de artist... prefer sa cred ca nu e ioanpuiu, asa ca raman la varianta "State"...varianta finala... auzi da' castig ceva?
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 01 Oct 2017, 01:22

[quote=] ...Inca mai lupt cu uraganul ce mi-a maturat nucii la pamant...[/quote]

- Ok, de data asta pun eu degetul. Data viitoare il pui tu. Unde vrei... :lol:
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Oct 2017, 01:34

pai asta era bh-ul mai devreme...azi dimineata, da' nu mi s'a parut ca ar fi ceva de vizionat in zona aia, am crezut ca te referi la ceva mai putin vizibil...da' in fine, dracu' stie la ce m'am gandit. am probleme cu directia, stiu care e stanga si dreapta dar niciodata nu mi l'am putut imagina corect pe gras in intersectie...sau cum se deseneaza corect un ibric vazut de sus...fara sa imi dau inainte niste bobarnaci...am fost stangace...da' nu m'a lasat mama...smiorc :( bine ca biberonu' nu e un vas adapator complicat.

vad lucruri mai profunde in viata, poate...dar uneori ma uit ca curca in craci la cele mai simple. totusi, stiu sa citesc ora dupa soare, daca am si o busola in ajutor. :mrgreen:
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde State » 01 Oct 2017, 01:51

Bezna Zorilor scrie:cred ca e o boala de artist... prefer sa cred ca nu e ioanpuiu, asa ca raman la varianta "State"...varianta finala... auzi da' castig ceva?

Eu ți-am zis că tu privești în altă direcție și că intuiția nu te ajută...nu m-ai crezut. Dai in bobi, poate poate o nimerești.
Îți irosești timpul gratuit, concentreaza-te pe ceva constructiv.
State nu a avut și nu o să aibă vreodată vreo clona pe Stuparitul. Am coloana ca o coada de mătură, nu trebuie să mă ascund dupa draperie.
Ce fac alții,e treaba lor. Chiar te-ai găsit pe cine sa suspectezi, pe bune! :lol:
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Oct 2017, 02:08

acuma vrei sa ma faci sa cred ca era vorba despre clone? eu credeam ca e vorba despre...nucile...pe care nu le mai au unii din cauza lupului. chiar si asa, nu am inteles de ce a intrat bh-ul in incidenta...ca pe tine te paruise la extemporal...sau ce'o fi fost ala.

acuma ca s'a aflat ca am probleme cognitive (nu intuitive), lupu' n'o sa'mi mai raspunda nici macar din politete... :(

pentru ca constructivul sa aiba succes, trebuie intrerupt procesul cat mai des prin stat pe forum/facebook, cumparaturi...pauzele cat mai dese, stii tu...

pe vreme studentiei era cam asa - "am picat schita, dar mi'am luat fusta" !!!
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 01 Oct 2017, 10:09

Bezna Zorilor scrie:acuma ca s'a aflat ca am probleme cognitive (nu intuitive), lupu' n'o sa'mi mai raspunda nici macar din politete... :(

- BeeZee, BeeZee !

Opreste-ti vinul din fierbere, ca sa nu devina prea acru ! :D

Esti prea tanara ca sa te apuci acu de comercializat riduri ... (recoltate dupa griji de genul celor citate mai sus)... 8-)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Oct 2017, 11:40

Glumesc, da' ai facut prea liniste pe forum. Am ramas io cu tine blocati in politeturi de sufragerie si bh-ul cu retetele de vin. Ma coiesc de'o idee agitatoare. Auzi da' in desenu' ala, din cauza ochelarilor de soare nu'mi dau seama cat de mult seamana cu tine. Imi plac izmenele...si cum ai desenat ciocanul. E talent pur sau ai fost si la vreun curs, scoala populara? :mrgreen:
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 01 Oct 2017, 11:56

- E talent pul. Lu' pul... :lol:
LUPU' ALBINELOR

Mesajde cristian bh » 01 Oct 2017, 13:04

Bezna Zorilor scrie:
acuma ca s'a aflat ca am probleme cognitive (nu intuitive), lupu' n'o sa'mi mai raspunda nici macar din politete... :(

Lupului ii place sa te bage in bezna prolixitatii,ca sa scape de capastrul care nu-i place.
Arta diloxiei e pt problemele cognitive,...cate o pastiluta cu antanaclaza,...ca-i plictisitor toata ziulica in sufragerie! :)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 01 Oct 2017, 15:51

- Bâzo!

Ai vazut cat de cuminte si dulcic s-a faut binomul State-Shrek (un fel de Star Treck, da cu trantori)?. Ce gratios joaca ei doi badminton peste fileu. Ca doua balerine, pe varfuri, ce isi paseaza una alteia cate o poveste cu talc si farmec, sperand ca o sa-i auda Cel de Sus (dar, in schimb, i-am auzit eu, Cel de Jos). Ca prinzi drag de ei pana te potidesc lacrimile...Ca de doua bunicute ce cos fermoare la strinfi de lana, iarna, la gura sobei...

Deci, se poate relationa si civilizat? Se poate! Doar sa vrem.
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Oct 2017, 16:43

Nu stiu cum faci tu "cuplari" numai de oameni care nu se potrivesc. Voiam si eu sa zic ca'i cam liniste, sper ca din cauza toamnei, ca au oamenii treaba in ograda. Este perioada cand se fac descantece la vin, la miere, la nuci...de ce nu? :mrgreen:
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Oct 2017, 17:40

Iaca sa vedem...cine vine la ospat.
Fişiere ataşate
ospat.jpg
Bezna Zorilor

Mesajde ignatov andrei » 01 Oct 2017, 21:27

LUPU' ALBINELOR scrie:- Bâzo!

Ai vazut cat de cuminte si dulcic s-a faut binomul State-Shrek (un fel de Star Treck, da cu trantori)?. Ce gratios joaca ei doi badminton peste fileu. Ca doua balerine, pe varfuri, ce isi paseaza una alteia cate o poveste cu talc si farmec, sperand ca o sa-i auda Cel de Sus (dar, in schimb, i-am auzit eu, Cel de Jos). Ca prinzi drag de ei pana te potidesc lacrimile...Ca de doua bunicute ce cos fermoare la strinfi de lana, iarna, la gura sobei...

Deci, se poate relationa si civilizat? Se poate! Doar sa vrem.

LUPU' ALBINELOR scrie:- Ignatoave, nu ai cum. Fiindca tu esti dus demult!
Esti un caz aparte. In sensul patologic. Te observ de ani de zile ( ma refer la topicurile neapicole). Daca pana si pentru mine ai devenit ca o panza de bonfaier care ma freaca intr-una pe vena, ma mir cum de nu a intrat Mircea in coma cu tine !?!

Tu nu poti fi acuzat neaparat de un limbaj neadecvat sau atac la persoana. Nu. Pentru ca tu esti mult mai alunecos, insidios chiar. Iti tot rupi singur coaja, ca sa curga sange proaspat, apoi te victimizezi si plangi cu muci ca nu te iubeste nimeni…Doar ca sa cersesti atentie la modul patologic. Da, lumea te evita, pentru ca ai devenit exasperant. Mircea e prea fin ca sa iti explice ca forumul nu e platforma pentru terapie de grup.

ATENTIE! Uraganul care a inceput sa dezradacineze nucii din vest, se indreapta catre coama Carpatilor Orientali si va trece peste ei, catre dulcele tau grai moldovinesc. Noi doi ne-am mai intersectat odata in trecut si ti-a cazut glicemia. Daca mai iesi, pe poteci neapicole, cu biberonu supt la eprubeta si mai simt miros de sange proaspat venit de la rana aia a ta imaginara, pe care o cultivi ca pe o ciuperca, o sa iti ies in cale.

De data asta pun baza pe tine. Data viitoare o sa pun acid!

VINE IARNA BA !

Ori esti tampit, ori bolnav, ori... asa esti...
Auzi, sa-mi "rup coaja".. "sa-mi cada glicemia"...
Mai baietica, tu suferi de te ia dracii...
Chiar nu ai nicio oglinda...?!?

P.S. Ai liber la gramada de balegar! Pofta mare!

Of, Doamne, ai mila de saracu'... nici macar cu motz n-a fost facut...!!!
ignatov andrei

Mesajde cristian bh » 01 Oct 2017, 21:41

Bezna Zorilor scrie:Iaca sa vedem...cine vine la ospat.

Deci,...ceva smochina,niste branza,(altii ii zic cascaval)...hm,,pare mai degraba a cursa de soareci,da daca nu cunosc nici nu se pune,in rest ce-i sub lamaie sau patrunjel,..n-om fi Mafalda sa ghicim,...pare un meniu a la master chef,...da lipseste tocma vinul,...cafeaua la ibric e doar in anumite conditii,..da aici merg pe mana violonistului.
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Oct 2017, 21:54

aia nu'i cafea, e vin de afine...turnat in cana. sub lamaie e somon, sub patrunjel e zacusca.

da' important e ca se vine la ospat... :mrgreen:
Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 01 Oct 2017, 21:58, modificat 1 dată în total.
Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI