E o mare taina duhovniceasca pentru mine...
Bezna Zorilor scrie:cred ca e o boala de artist... prefer sa cred ca nu e ioanpuiu, asa ca raman la varianta "State"...varianta finala... auzi da' castig ceva?
Bezna Zorilor scrie:acuma ca s'a aflat ca am probleme cognitive (nu intuitive), lupu' n'o sa'mi mai raspunda nici macar din politete...
Bezna Zorilor scrie:
acuma ca s'a aflat ca am probleme cognitive (nu intuitive), lupu' n'o sa'mi mai raspunda nici macar din politete...
LUPU' ALBINELOR scrie:- Bâzo!
Ai vazut cat de cuminte si dulcic s-a faut binomul State-Shrek (un fel de Star Treck, da cu trantori)?. Ce gratios joaca ei doi badminton peste fileu. Ca doua balerine, pe varfuri, ce isi paseaza una alteia cate o poveste cu talc si farmec, sperand ca o sa-i auda Cel de Sus (dar, in schimb, i-am auzit eu, Cel de Jos). Ca prinzi drag de ei pana te potidesc lacrimile...Ca de doua bunicute ce cos fermoare la strinfi de lana, iarna, la gura sobei...
Deci, se poate relationa si civilizat? Se poate! Doar sa vrem.
LUPU' ALBINELOR scrie:- Ignatoave, nu ai cum. Fiindca tu esti dus demult!
Esti un caz aparte. In sensul patologic. Te observ de ani de zile ( ma refer la topicurile neapicole). Daca pana si pentru mine ai devenit ca o panza de bonfaier care ma freaca intr-una pe vena, ma mir cum de nu a intrat Mircea in coma cu tine !?!
Tu nu poti fi acuzat neaparat de un limbaj neadecvat sau atac la persoana. Nu. Pentru ca tu esti mult mai alunecos, insidios chiar. Iti tot rupi singur coaja, ca sa curga sange proaspat, apoi te victimizezi si plangi cu muci ca nu te iubeste nimeni…Doar ca sa cersesti atentie la modul patologic. Da, lumea te evita, pentru ca ai devenit exasperant. Mircea e prea fin ca sa iti explice ca forumul nu e platforma pentru terapie de grup.
ATENTIE! Uraganul care a inceput sa dezradacineze nucii din vest, se indreapta catre coama Carpatilor Orientali si va trece peste ei, catre dulcele tau grai moldovinesc. Noi doi ne-am mai intersectat odata in trecut si ti-a cazut glicemia. Daca mai iesi, pe poteci neapicole, cu biberonu supt la eprubeta si mai simt miros de sange proaspat venit de la rana aia a ta imaginara, pe care o cultivi ca pe o ciuperca, o sa iti ies in cale.
De data asta pun baza pe tine. Data viitoare o sa pun acid!
VINE IARNA BA !
Bezna Zorilor scrie:Iaca sa vedem...cine vine la ospat.
Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori