Prima pagină OFF TOPIC ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Esti certat cu cineva de pe forum si doresti o reconciliere ? Aici este locul....in Zona Verde...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Cei care nu mai scriu

Mesajde cristian bh » 26 Oct 2014, 22:39

Poate ca are mai mult tupeu in a tine piept cu cei ce se tin barosani doar fiindca au nus-cate sute de stupi sau cine stie cata apicultura in cap ca apoi sa-si deie dreptate de unii singuri prin toate discutiile .
Are foarte multa dreptate mai intotdeauna ,iar stilul sau nu vad de ce-i deranjeaza atata pe unii intrucat forumul este liber in a-ti exprima ceea ce vrei sa spui .
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde lucky5strike » 26 Oct 2014, 22:46

Cred ca si-a luat putina pauza... sa se dea un pic in barci. :roll:

Vine el...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde ignatov andrei » 26 Oct 2014, 23:04

cristian bh scrie:Poate ca are mai mult tupeu in a tine piept cu cei ce se tin barosani doar fiindca au nus-cate sute de stupi sau cine stie cata apicultura in cap ca apoi sa-si deie dreptate de unii singuri prin toate discutiile .
Are foarte multa dreptate mai intotdeauna ,iar stilul sau nu vad de ce-i deranjeaza atata pe unii intrucat forumul este liber in a-ti exprima ceea ce vrei sa spui .

Si daca mie mi se pare ca vreau sa spun ca... "TE TRIMIT LA ORIGINI", inseamna ca forumul este liber ???

Am uitat - unii dintre noi, "cei de pe forum" - cand a fost momentul in care am pascut vacile impreuna cu Modi ?!?
ignatov andrei

Mesajde cristian bh » 27 Oct 2014, 00:04

Trimiterea la origini,este o foma mai eleganta si mai diplomatica a bagatului in pi--a matii,normal ca e tot o exprimare magareasca,dar cand lupta e cu garda jos,atunci vaicareala nu-si mai are rostul,devine de fapt aproape de penibil,pt ca nu-i nimenea vinovat ca cineva,nu-l simte pe cel cu care se dueleaza,ca lupta oricum nu are sanse de izbanda fiind dusa de fapt cu morile de vant si ca cel mai intelept cedeaza primul.
Iar pascutul vacii nu-i obligatoriu sa fie pe aceiasi pasune!
cristian bh

Mesajde ignatov andrei » 27 Oct 2014, 00:37

cristian bh scrie:Trimiterea la origini,este o foma mai eleganta si mai diplomatica a bagatului in pi--a matii,normal ca e tot o exprimare magareasca,dar cand lupta e cu garda jos,atunci vaicareala nu-si mai are rostul,devine de fapt aproape de penibil,pt ca nu-i nimenea vinovat ca cineva,nu-l simte pe cel cu care se dueleaza,ca lupta oricum nu are sanse de izbanda fiind dusa de fapt cu morile de vant si ca cel mai intelept cedeaza primul.

Bagatul in pi--a matii nu inseamna ca am discutat DOAR pe teme apicole !
Pai, asta a facut Modi, a preluat mesaje de la topicurile tematice si le-a trecut la ...

Retine... BE-HASULE, pascutul pe pajisti diferite... nu inseamna ca ai pascut vacile IMPREUNA cu mine... !!!
Capisci ?!?
ignatov andrei

Mesajde cristian bh » 27 Oct 2014, 15:30

ignatov andrei scrie:
cristian bh scrie:Trimiterea la origini,este o foma mai eleganta si mai diplomatica a bagatului in pi--a matii,normal ca e tot o exprimare magareasca,dar cand lupta e cu garda jos,atunci vaicareala nu-si mai are rostul,devine de fapt aproape de penibil,pt ca nu-i nimenea vinovat ca cineva,nu-l simte pe cel cu care se dueleaza,ca lupta oricum nu are sanse de izbanda fiind dusa de fapt cu morile de vant si ca cel mai intelept cedeaza primul.

Bagatul in pi--a matii nu inseamna ca am discutat DOAR pe teme apicole !
Pai, asta a facut Modi, a preluat mesaje de la topicurile tematice si le-a trecut la ...

Retine... BE-HASULE, pascutul pe pajisti diferite... nu inseamna ca ai pascut vacile IMPREUNA cu mine... !!!
Capisci ?!?

Da ce nene,nu a avut incuviintarea matale sa scrie ce voia?
Sau esti pe partea(pasunea) cu cenzura?tocmai asta-i esenta acestui forum,unul zice una,altul zice altceva,si tot asa,decand pana cand unul e mai destept doar fiindca are mai multi stupi,sau altul are multa vie?
Uite,daca eu acuma pasc vacile pe pasunile din Elvetia,inseamna ca sunt cumva mai destept?Chiar nu vad la ce va foloseste astora ce va umflati in pene,sa va angoasati degeaba ca nu pica nimeni in c*r cand va citeste!
Fiecare are parerea lui,si trebuie respectata,si poate fi contrazisa de cine doreste.
Daca-mi spui si de ce trebuie sa retin ceea ce-mi sugerezi,poate ca am s-o fac!
Dar eu,nu am spus de fapt acelasi lucru?
Et toi ,tu a compris maintenant? :D :oops: :D
cristian bh

Mesajde ioanpuiu » 27 Oct 2014, 15:48

cristian bh scrie:Daca-mi spui si de ce trebuie sa retin ceea ce-mi sugerezi,poate ca am s-o fac!

Îţi spun eu.
Din reciprocitate. Aşa funcţionează dialogul între doi oameni. :)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde cristian bh » 27 Oct 2014, 16:09

ioanpuiu scrie:
cristian bh scrie:Daca-mi spui si de ce trebuie sa retin ceea ce-mi sugerezi,poate ca am s-o fac!

Îţi spun eu.
Din reciprocitate. Aşa funcţionează dialogul între doi oameni. :)

Cand doi oameni dialogheaza,este corect ce spui,dar cand unul se suie in pod,si si se zburleste la celalt care este cu picioarele pe pamant asta se cheama oare dialog?
cristian bh

Mesajde Mircea_63 » 27 Oct 2014, 16:11

Reciprocitatea e o ...aiureala. :(

Pai daca ma injura cineva, eu sa fac la fel?
Daca ma lauda cineva, ne periem reciproc?

Reciprocitate ar fi sa ma traga de atentie Gheo, iar eu sa ii raspund:
-Am cugetat asupra.... iti multumesc!
Apoi, cand pica in greseala Gheo, sa il ajut eu...
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde cristian bh » 27 Oct 2014, 16:33

Am observat la multi oameni ca pur si simplu nu le place sa auda decat ceea ce vor sa auda,sa fie adulati,sa deie cu tromfu(un fel de septar)cand nu-i convine ceva!
Da cand ameninti pe cineva,tot reciprocitate trebuie sa fie?
cristian bh

Mesajde cristian bh » 27 Oct 2014, 17:21

cornelioandanciu scrie:Stai, Cristi, ca pana la urma stii bancul ala, "Cine ameninta la urma, ameninta mai bine", poate ca era cu rasul? Nu imi mai amintesc exact, poate ca isi aminteste Ignatov! Exista pe lumea asta oameni , care odata provocati merg pana la capat! Asa ca amenintari de genul "o sa avem grija si de tine" asa cum mi-a adresat el mie , imi fac o placere deosebita! Acuma ce sa-ti spun, am citit un banc de-al lui, eu il spuneam la pustanii de cinci ani cand eu aveam sase ani! :lol:

Da cu ce ai gresit Mariei sale? :shock:
Adica nici tu n-ai pascut vacile impreuna cu el?N-aveai cum ca pe la Petrosani era cu alte cele,,',,,,,,,,,,mai grele,
cristian bh

Mesajde nae » 27 Oct 2014, 18:22

Nu urmaresc constant clenciurile ... , am vazut ca nu mai apare Pictorul ...
Am postat ce am simtit eu .
Dupa postare m-ati bagat in ceata total . :shock:
Nu stiu ce impartiti dar imi pare rau ca am postat . :(
nae

Mesajde Mircea_63 » 27 Oct 2014, 18:40

cornelioandanciu scrie:Poate ca am suparat pe multa lume cu postarile mele, motiv pentru care, sa nu fiu off topic, nu o sa mai postez pe forum, nu vreau sa supar pe nimeni!

Da` ce ai colega? :shock: Erai baiat cu simtul umorului si mintea la tine. Sper ca nu se ia.

nae scrie:Nu stiu ce impartiti dar imi pare rau ca am postat . :(

Nae, numai tu esti de vina. ;)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Jean Valjean » 27 Oct 2014, 19:06

ioanpuiu scrie:Din reciprocitate. Aşa funcţionează dialogul între doi oameni.

Mircea_63 scrie:Reciprocitatea e o ...aiureala.

Pai daca ma injura cineva, eu sa fac la fel?

Normal, altfel n-ar mai fi dialog, ci monolog. :lol:
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde ignatov andrei » 27 Oct 2014, 19:10

Cristian bh, sa stii ca nu prea iubesc avocatii, cu atat mai mult pe cei frustrati... !!!

Aici e o "zona verde"...
Am zis ce am zis de Modi, ce ti-a trebuit sa te iei de mine ?!?

Am crezut ca poate il starnesc din barlog, mai ales la cat de tare ma iubeste..., dar tu nimic... !!!
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 27 Oct 2014, 19:20

cornelioandanciu scrie:Stai, Cristi, ca pana la urma stii bancul ala, "Cine ameninta la urma, ameninta mai bine", poate ca era cu rasul? Nu imi mai amintesc exact, poate ca isi aminteste Ignatov! Exista pe lumea asta oameni , care odata provocati merg pana la capat! Asa ca amenintari de genul "o sa avem grija si de tine" asa cum mi-a adresat el mie , imi fac o placere deosebita! Acuma ce sa-ti spun, am citit un banc de-al lui, eu il spuneam la pustanii de cinci ani cand eu aveam sase ani! :lol:

Tu sa-ti cumperi translator, ca ai inteles taman pe dos !!! Ma refeream la "iubitul nostru popor"!
Eu cred ca in capatzanele voastre nu este loc decat numai de cearta !!!
ignatov andrei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI