ignatov andrei scrie:cristian bh scrie:Trimiterea la origini,este o foma mai eleganta si mai diplomatica a bagatului in pi--a matii,normal ca e tot o exprimare magareasca,dar cand lupta e cu garda jos,atunci vaicareala nu-si mai are rostul,devine de fapt aproape de penibil,pt ca nu-i nimenea vinovat ca cineva,nu-l simte pe cel cu care se dueleaza,ca lupta oricum nu are sanse de izbanda fiind dusa de fapt cu morile de vant si ca cel mai intelept cedeaza primul.
Iar pascutul vacii nu-i obligatoriu sa fie pe aceiasi pasune!
Bagatul in pi--a matii nu inseamna ca am discutat DOAR pe teme apicole !
Pai, asta a facut Modi, a preluat mesaje de la topicurile tematice si le-a trecut la ...
Retine... BE-HASULE, pascutul pe pajisti diferite... nu inseamna ca ai pascut vacile IMPREUNA cu mine... !!!
Capisci ?!?
Da ce nene,nu a avut incuviintarea matale sa scrie ce voia?
Sau esti pe partea(pasunea) cu cenzura?tocmai asta-i esenta acestui forum,unul zice una,altul zice altceva,si tot asa,decand pana cand unul e mai destept doar fiindca are mai multi stupi,sau altul are multa vie?
Uite,daca eu acuma pasc vacile pe pasunile din Elvetia,inseamna ca sunt cumva mai destept?Chiar nu vad la ce va foloseste astora ce va umflati in pene,sa va angoasati degeaba ca nu pica nimeni in c*r cand va citeste!
Fiecare are parerea lui,si trebuie respectata,si poate fi contrazisa de cine doreste.
Daca-mi spui si de ce trebuie sa retin ceea ce-mi sugerezi,poate ca am s-o fac!
Dar eu,nu am spus de fapt acelasi lucru?
Et toi ,tu a compris maintenant?