Prima pagină OFF TOPIC ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Esti certat cu cineva de pe forum si doresti o reconciliere ? Aici este locul....in Zona Verde...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 28 Sep 2017, 18:50

- Baieti, a sosit ora H. Timpul alocat pentru lucrarea de evaluare a expirat.

Toata lumea creioanele jos. Mai este careva ?...Acolo in spate ?...Nu ? Buuun! Ca se inchid usile…

Asa cum ma asteptam, au venit la examenul de evaluare mai putini decat erau programati. Nu-i nimic. Asta e armata, cu asta defilam! (zicea generalul ala…Bulion, parca).

Deci, sper ca a inteles toata lumea (liniste acolo in spate…e valabil si pentru tine State!), care este pozitia pe podiumul olimpic la concursul centenar omagial ‘Dansand mitocanii cu LUPU’.

Nu de alta, dar ca sa stim cum stam, in caz ca se vor mai ivi ocazii pe viitor !…CAZ INCHIS !

LUPU’ ALBINELOR
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 28 Sep 2017, 18:57

- Puiule, adevarul este ca esti un las. E inscris in numele tau sa fi! (dupa cum ai recunoscut si singur)…

Legat strict de VRS, tu ai reprezentat o mare dezamagire pentru mine. Fiindca am facut greseala sa cred ca si in tine arde aceeiasi flacara a pasiunii pentru fenomenul muzical. Si, ca puteam creea un binom (chiar daca avem stiluri diferite). Dar ma inselasem. Pentru tine, jocurile pe calculator se pare ca au prevalat ca hobby (chiar si la varsta pe care o ai)…

Nu esti singurul factor generator de frustrari. Esti unul important, dar nu singurul… Cred ca 9 ani imi ajung!

Te-am uns Brigadier Sef pe VRS (inca cu ulei de blues). Restul e … istorie. Depinde de tine si … de cine o mai fi interesat…

Cred ca faptul ca in trecut am facut cateva simulari (in care eu am strigat: Pleaca LUPU! nu, Vine LUPU!), ca sa mai resuscitez topicul, a dus la lipsa credibilitatii mele si de data aceasta…Nu mai pot da inapoi si sa vreau Puiule (am si eu o reputatie de aparat, nu ? ;) )…

Si o ultima dedicatie din parte mea, adresata tie, in mod direct si personal:

LU’
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 28 Sep 2017, 19:04

mi'au dat lacrimile de ras, dar

The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde ioanpuiu » 28 Sep 2017, 19:25

Am ínceput sá ascult dedicatia dar "nu merge" acum, cum nici eu nu voi merge pe VRS fárá tine.
Dacá tot ai instituit regula asta, a unei piese de despártire, vin cu ceva de suflet, o melodie care sá ne aminteascá celor care astázi o luám razna, cá am fost aici, ímpreuná.

Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Bezna Zorilor » 28 Sep 2017, 19:34

Puiu, Puiu,

Mie'mi placi. Dar sa stii ca nu toata lumea are masti din alea groase. Prezenta cuiva undeva pe internet nu inseamna neaparat o viata noua, o masca noua, o razbunare, chiar daca noi toti ca oameni suntem raniti de semenii nostri.

Nici eu nu merg pe VRS fara LU', pentru ca...pentru el intrasem acolo...sa mai sharui o melodie, doua.

Ceva numai si numai pentru el, sa mearga drept la suflet, cred ca nimic nu i se potriveste mai bine (cred ca intelege mesajul), e ceva foarte special pentru mine, am si fesul copilasului din poza, ma rog, o reproducere, cam atat de mare a fost obsesia. :mrgreen:

The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde State » 28 Sep 2017, 20:20

LUPU' ALBINELOR scrie:- Baieti, a sosit ora H. Timpul alocat pentru lucrarea de evaluare a expirat.

Toata lumea creioanele jos. Mai este careva ?...Acolo in spate ?...Nu ? Buuun! Ca se inchid usile…

Asa cum ma asteptam, au venit la examenul de evaluare mai putini decat erau programati. Nu-i nimic. Asta e armata, cu asta defilam! (zicea generalul ala…Bulion, parca).

Deci, sper ca a inteles toata lumea (liniste acolo in spate…e valabil si pentru tine State!), care este pozitia pe podiumul olimpic la concursul centenar omagial ‘Dansand mitocanii cu LUPU’.

Nu de alta, dar ca sa stim cum stam, in caz ca se vor mai ivi ocazii pe viitor !…CAZ INCHIS !

LUPU’ ALBINELOR

Lupule, eu nu înțeleg o chestie și anume: Tu cu cine te certi? :shock:
Tu cine ești?
Tii la forum sau doar la vrs?
Tot o dai din samba in lambada, care-i problema de fapt?
Eu nu tac nici picat cu ceară, cred că știai asta. Ce o să-mi faci, îmi iei boii de la căruță?

Bezno, nu înjur pe nimeni. Ești total pe lângă subiect. Intuiția nu tine cu tine, îmi pare rău..
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde State » 28 Sep 2017, 20:22

Lupule ai belit măciuca.
Ori la bal, ori la spital. Poți doar să mă banezi, in rest n-ai bariera.
Deci? Ce facem?
State

Mesajde Bezna Zorilor » 28 Sep 2017, 20:26

Eu am zis daca mergem pe logica ta...daca ai avea una oarecare, conform principiului enuntat de tine...ar fi normal sa ii desconsideri si pe altii, peste tot pe unde poti, pe care nu ii cunosti, conform experientei. Am dat un exemplu, poti sa te incadrezi in el sau nu...ce voiam sa subliniez e ca matale nu ai logica...ca te contrazici singur.
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 28 Sep 2017, 20:27

Va las, ca sunt foarte surmenata...
Bezna Zorilor

Mesajde State » 28 Sep 2017, 21:19

Bezna Zorilor scrie:Eu am zis daca mergem pe logica ta...daca ai avea una oarecare, conform principiului enuntat de tine...ar fi normal sa ii desconsideri si pe altii, peste tot pe unde poti, pe care nu ii cunosti, conform experientei. Am dat un exemplu, poti sa te incadrezi in el sau nu...ce voiam sa subliniez e ca matale nu ai logica...ca te contrazici singur.

Bine prințesă. Tu considera ce vrei, nu mă interesează absolut deloc ce gândești despre mine. Te-am pupat, pa!
State

Mesajde cristian bh » 28 Sep 2017, 23:35

ioanpuiu scrie:
Íncepeuserá sá viná, ca la ospát, adváratii máciucari. Un grup mic dar foarte activ, agresiv uneori.
Ei sunt o realitate a forumului cu care vá íntílniti zilnic sau aproape zilnic.
Nu construiesc niciodatá nimic, nu initiazá dezbateri, subiecte, dar apar vrei-nu-vrei acolo unde se face ceva, pregátiti, cu ghioaga ín míná, pusi pe demolat.
Mai niciodatá si mai nimic nu este pe placul lor sau suficient de bun pentru ei.
De la ínáltimea unei presupuse superioritáti, totul le pute, totul este nesatisfácátor sau chiar defect la altii si se pun pe desfiintat oameni, idei, tehnici apicole, orice.
Nu ísi asumá un enunt direct, de genul: bá, sunt mai bun decít voi, superior sadea. Nu, ei íncearcá pe cái ocolite si cu multá trudá sá ne dea de ínteles cá ar fi ceea ce, de fapt, nu sunt.

Dom"Puiu,.
nu va cunosc altfel decat prin cele ce le scrieti atunci cand considerati a fi spuse,chiar imi amintesc de stransul degetelor cu usa la cel mai emblematic coleg d"al nostru,care probabil va cunoaste mult mai bine daca a suportat asta cu stoicism fara o riposta pe masura.
Acuma,faptul ca va solidarizati si victimizati in acelasi timp afisand aere superioare,...desconsiderand pe cei pe care dupa standardele voastre nu sunt si totodata nu au pretentia de a se autointitula artisti,dar nici nu simt nevoia de asa ceva,mie imi lasa un gust stiros in gura,..ceva in genul vinului acrit.
Maciuci,maciucari,de unde pana unde,...or am impresia ca cititi selectiv,...adica artistul are voie sa se desfasoare in actul artistic,...sa se bata cu emfaza-n piept,aialaltii,maciucarii cum ii etichetati tre sa cada cate trei dintr-o lovitura maiastra mai ceva ca-n ceata LU" Pitigoi unde dai in unu ,cad doar doi
Io unu,n-am nimic de impartit cu nime,...ba din contra,....Lupina chiar mi-e simpatica,...cu posetuta ei sic,...cat despre Lu"psor,il stiam drept Damblarin,...acuma decand are lesa pusa s-a metamorfozat subit in Damblagin.Cu buzdugan.
Acuma daca credeti ca numa voi stiti ce-i aia muzica,...e strict treaba voastra si a urechilor noastre.Plus in MULTE ALTELE DOMENII CE PANA LA URMA COMPUN VIATA FIECARUIA,...Adica,viata nu se compune doar din muzica si saucis(cervelas) deux +une avec moutard de dijon.
Spun ce spun in numele meu,...intru-cat nimic din cele scrise acolo nu le simt a fi adevarate in ceea ce pe mine unu ma priveste,..si nici nu are pt ce sa fie asa.
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde mircea » 29 Sep 2017, 01:21

La razboi ca la razboi , se lasa cu morti si raniti.

Dincolo de poveste .
Lu` ai intarziat (nu conteaza motivele), indeajuns de mult incat a trebuit sa scoti securea. Si securea a fost poate cea mai mica problema, inainte de asta au fost altele mai mari (nu pentru tine). Puteau fi evitate daca ai fi intervenit la timp.

Shrek, cand ai crezut ca BZ este Luluta cu piticii, ai vrut sa-i aplici lovitura decisiva, transferand imaginarul povestii in realitate .Chestii de astea nu se fac...... au o doza prea mare de jigodism, pentru a fi facute. Indiferent de motivatie...

Mandro, esti mai buna decat crezi (confirmat de ce scrii si cum scrii) si mai sensibila decat ceea ce vrei sa ascunzi . Nu am gasit un sinonim acceptabil pentru sensibilitate, asa ca ramane ........asa...la vedere.

--------------------------------------
In rest , fiecare cu fiecare, pe bisericute sau nu .

As mai fi zis ceva si de moldovenii mei , pe care aparent nu-i intereseaza subiectul dar participa cica fara sa se bage, insa nu am ce . Astia doi raman la ce stiu ei cel mai bine, adica la poze in izmene si plasute cu oxi.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde teinegru64 » 29 Sep 2017, 07:18

Esti mata amabil sa ne zici cu ce mana sa scoatem izmana intrata in ruc?
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Shrek » 29 Sep 2017, 08:58

mircea scrie:
Shrek, cand ai crezut ca BZ este Luluta cu piticii, ai vrut sa-i aplici lovitura decisiva, transferand imaginarul povestii in realitate .Chestii de astea nu se fac...... au o doza prea mare de jigodism, pentru a fi facute. Indiferent de motivatie...
......

Nu am inteles ce lovitura, cui sa o aplic si ce am transferat din fictiune in realitate? Povestea cu mitocani si femei abuzate ? Eu doar mi-am spus punctul de vedere si i-am atras atentia " nanei " ( in dialectul banatan inseamna sora) ca autorul a facut-o " dusa" intr-un mod elegant.
Io vad lucrurile astfel: BZ, satula de aerele unui lup mioritic si, după ce a trecut " saptamana oarba", a decis sa se răzbune, asa cum fac toate femeile ale caror sentimente nu le sunt împărtășite. Probabil, după ce l-a tot dezmierdat , sub blana indiferenței, i-a gasit punctul slab. Acum, nu face decat sa il " tarasca "in tot felul de conflicte imaginare sau reale, dar pe care se reuseste sa o le prezinte ca fiind cruciale, pana va reusi sa il îndepărteze de satu' " Mitocani".Cand va fi suficient de singur îl va beli si lasa in puta goală, pentru ca, nu-i asa, ce ai in cap nu se vede, dar ce ai intre craci te da de gol. Si noi, maciucarii, vom zâmbi asemeni giocondei, văzând ca " imparatu' " gol, nici macar nu mai este împărat. Este de fapt un paj .....
Un sfarsit de saptamana linistit s-aveti !
Shrek

Mesajde mellis » 29 Sep 2017, 10:23

Adevarul este la mijloc..ne folosim unii de altii..
'zna de LU dar si LU de 'zna - il subestimati putin si ii neglijati coltii..
a facut-o din pura placere si pt ca mai avea (are) ceva/cineva pe suflet....
cauta un motiv sa se desprinda de capodopera lui si sa mearga mai departe...si nu il lasa sufletul - sau mai bine spus - ii era greu sa recunoasca sfarsitul (VRSului) din rime..
acum l-a gasit..a sacrificat "mieluselul" in altar si a ars templul ....
dar ca sa inceapa de la inceput - ca pasarea din cenusa - de la pag 4 al VRSului..(cam tot acolo este si Modi ;))
sanatace buna..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde Mircea_63 » 29 Sep 2017, 11:05

Athena, cea izvorata din capul lui Zeus, paleste in fata zburdalnicului prunc al Afroditei, Eros.
Este suficient sa ne imaginam ca Zana Zorilor ar fi fost... Zanul Zorilor, Zan cu tangente spirituale fata de unii colegi de forum.
Ar fi decurs la fel lucrurile?
Daca era vorba de albine, dadeam vina pe feromonii de matca.

Orgoliile? De fapt sunt doar dat din coate pentru a prinde un loc mai in fata la coada. Ma refer la "coada" de dinainte de'89, la oua de exemplu.

Libertate in spirit si gandire ar fi capacitatea de a face abstractie de ceea ce poarta partenerul de discutie intre degetele mari de la picioare.

In privinta forumului...capacitatea de a face distinctie intre cafenea si atelierul de stuparie.
Vezi Doamne, se duce atelierul de rapa ca au pus unii rock la cafenea si au numere de stand-up comedy.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI