ioanpuiu scrie:
Íncepeuserá sá viná, ca la ospát, adváratii máciucari. Un grup mic dar foarte activ, agresiv uneori.
Ei sunt o realitate a forumului cu care vá íntílniti zilnic sau aproape zilnic.
Nu construiesc niciodatá nimic, nu initiazá dezbateri, subiecte, dar apar vrei-nu-vrei acolo unde se face ceva, pregátiti, cu ghioaga ín míná, pusi pe demolat.
Mai niciodatá si mai nimic nu este pe placul lor sau suficient de bun pentru ei.
De la ínáltimea unei presupuse superioritáti, totul le pute, totul este nesatisfácátor sau chiar defect la altii si se pun pe desfiintat oameni, idei, tehnici apicole, orice.
Nu ísi asumá un enunt direct, de genul: bá, sunt mai bun decít voi, superior sadea. Nu, ei íncearcá pe cái ocolite si cu multá trudá sá ne dea de ínteles cá ar fi ceea ce, de fapt, nu sunt.
Dom"Puiu,.
nu va cunosc altfel decat prin cele ce le scrieti atunci cand considerati a fi spuse,chiar imi amintesc de stransul degetelor cu usa la cel mai emblematic coleg d"al nostru,care probabil va cunoaste mult mai bine daca a suportat asta cu stoicism fara o riposta pe masura.
Acuma,faptul ca va solidarizati si victimizati in acelasi timp afisand aere superioare,...desconsiderand pe cei pe care dupa standardele voastre nu sunt si totodata nu au pretentia de a se autointitula artisti,dar nici nu simt nevoia de asa ceva,mie imi lasa un gust stiros in gura,..ceva in genul vinului acrit.
Maciuci,maciucari,de unde pana unde,...or am impresia ca cititi selectiv,...adica artistul are voie sa se desfasoare in actul artistic,...sa se bata cu emfaza-n piept,aialaltii,maciucarii cum ii etichetati tre sa cada cate trei dintr-o lovitura maiastra mai ceva ca-n ceata LU" Pitigoi unde dai in unu ,cad doar doi
Io unu,n-am nimic de impartit cu nime,...ba din contra,....Lupina chiar mi-e simpatica,...cu posetuta ei sic,...cat despre Lu"psor,il stiam drept Damblarin,...acuma decand are lesa pusa s-a metamorfozat subit in Damblagin.Cu buzdugan.
Acuma daca credeti ca numa voi stiti ce-i aia muzica,...e strict treaba voastra si a urechilor noastre.Plus in MULTE ALTELE DOMENII CE PANA LA URMA COMPUN VIATA FIECARUIA,...Adica,viata nu se compune doar din muzica si saucis(cervelas) deux +une avec moutard de dijon.
Spun ce spun in numele meu,...intru-cat nimic din cele scrise acolo nu le simt a fi adevarate in ceea ce pe mine unu ma priveste,..si nici nu are pt ce sa fie asa.