de gica » 04 Sep 2011, 20:52
Ei si acum povestea cu omul nostru din poza de mai sus.Ne asezam la masa,el cu gura mare primul:
-Hai ba Gicuta vino si tu cu ceva la masa asta,etc,etc....
Asta a fost bomboana pe coliva.De fata printre altii era si socru sau.Lam luat cu furca lunga:
-Ba gasite-ar toti dracii,acum doi ani cand a fost ploaie si frig si eu am intarziat putin am scapat de voi cu bere.Anul trecut stiati lectia si ati venit si cu neamurile.Anul asta cam la fel.Ca stiati ca e ziua mea si dau si eu o bere.Pai bine ma prapaditule ce esti,te uiti dupa o bericioaica data de un amarat de pensionar cu pensia taiata de BOC.Ba, prisecarul care e un domn a venit cu doua sticle de tuica - ia ma Gica din partea mea si La multi ani,ia ma Janese si tu una sa nu mai fi suparat pe mine. Si i-am mai zis si altele de dulce in cotinuare....
Ma fratilor ma,s-a facut Janese galben la fata cred ca se rotea pamantul cu el de rusine,ii venea sa intre in pamant nu alta.Mi-a parut rau de el si l-am tras in poza.
Isi revine Janese,baga mana in pozanar,scoate portofelu' scoate 100 de lei si-i zice lui colegul Balu care era langa mine:
- Ma nepoate,du-te si ia bere si mici de toti banii astia si umple masa.Da de toti ma.
Se executa colegul si mai aduce ceva maruntis lui Janese
- Ma eu am zis de toti
- Nea Janese au zis aia ca scobitorile sunt gratis si ca ar mai fi pentru vreo 6-7 scobitori aici.
Asa si-a revenit Janese si asta a fost cand am zis eu dupa ce l-am balacarit ca -asta inchise ochii.Nepotu sau AB a sarit repede cu poza si cu replica.Ca sa vedeti ce stupar a iesit din mana lui Janese.