Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI INTALNIRI APICULTORI - CALATORII

Intalniri apicultori, comentarii despre targuri, calatorii .In aceasta sectiune se pot introduce si poze sau filmulete etc.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Vine Fagetul !

Mesajde alt stupar » 14 Mar 2013, 13:10

Din obisnuinta ultimulor ani, din placere, din interes semicomercial ;) sambata toate drumurile duc la Faget, da ?
Cica la cofetaria stiuta cafeaua si sucul au aceiasi savoare "vorbita" cu care ne-am obisnuit la precedentele editii. Se serveste la ora 13 fix ;)
Cate mese rezervam ???
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Re: Vine Fagetul !

Mesajde Mircea_63 » 14 Mar 2013, 13:15

Faina treaba ca ai precizat ora intalnirii si locul. Voi fi prezent!

Sper sa ne intalnim cat mai multi. In zona noastra e ultima ocazie pe anul acesta...in afara de vizite sau pastorale.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ovidiu_78 » 14 Mar 2013, 13:15

ce va invidiez baftosilor!!! :roll: asa as fi mers si eu,de anul trecut tot planificam,la faget merg ca e cel mai mare.... :( :(
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde martanul » 14 Mar 2013, 14:30

prezent !daca si la Faget imi intra afacerile ca si la NOVI-SAD SI GHIRODA ar fi super.
;)
un meserias stie ce este intr-un stup fara sa-l deschida ,un amator il deschide se uita si nu stie ce-i acolo !
martanul

Mesajde Donbazil » 15 Mar 2013, 21:00

Sal'tare!

Am dat o tura pe la targ.
Deja sunt instalate corturile si circulatia-i deviata. Am vazut si microbuzul celor de la ETTA si alte cateva dubitze.
Este organizat in zona centrala in fata bisereicii Catolice, pe strada liceului si pe strada salii de sport.
Cei ce veniti dinspre Arad ar fi bine sa lasati masinile inainte de podul de peste Bega, ca aveti doar 200 m. de mers pe jos si nu intrati in blocaj. Cei ce vin dinspre Lugoj sau Deva au parcari destule in centru, in fata tribunalului, a primariei pana la strada pietei .
Noi forumistii ( care doriti, dar si alti colegi care doar citesc forumul sunt invitati), ne intalnim tot la cofetarie, peste drum de primarie, in parculetul cu brazi, langa hotelul "Padesul"la ora 13,00. Dau io una mica..... :lol: :lol: :lol:
Sal'tare!
Donbazil - Faget :)
Donbazil

Mesajde ves.lucian.zabrani » 15 Mar 2013, 21:43

vin si eu , nea Vasile !!! sper sa ajung la timp !!! vorbesc eu cu Adi sa-mi tina un loc !!! :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Donbazil » 16 Mar 2013, 20:17

Sal'tare!

Ha,ha,ha......A fost...., Fagetul....Sau ma rog, prima zi......
Doamne, Multzam c-a fost bine!.....A iesit soarele si pe ulitza noastra....(La propriu !)....Dupa neaua de ieri...
Cei ce atzi fost, atzi vazut.....Si pe bune, atzi avut ce vedea.....Se vede ca-i deja intrat in traditzie.....
Cei ce n-atzi fost!...Va astept maine.
Am vorbit cu Marie, mici - fara cal - si bere mai se gasesc si standurile au ramas pe loc.....Marfa cat cuprinde....Dupa toate gusturile si toate buzunarele...
Inca o data , sunt fericit ca m-am putut revedea cu muuultzi prieteni.
Care atzi fost la intalnire, avetzi toata recunostintza mea. Care atzi fost doar la targ si atzi plecat, atzi pierdut o ocazie minunata de socializare.
Vedem ce-o fi maine.
Sal'tare!
Donbazil Faget.
Donbazil

Mesajde Leon » 17 Mar 2013, 00:48

Maine o sa ajung si eu la targ, astept cu drag acest eveniment. De mici eu zic ca merg si cu o ţîră cal daca e o bere alaturi , numai bine va doresc!
Leon

Mesajde cypryx » 17 Mar 2013, 12:00

fratilor ,vorba dulce mult aduce,,,fiti mai calmi ca <albina inteapa>

fost la Faget ,vazut,placut,cumparat cate unele,intalnit cunoscuti,pacat ca nu am reusit sa stau la cofetarie dar poate la anu o hi mai mult timp ,,,
Faina treaba.

felicitari organizatorilor.

PS1
parca de ce trecea timpu preturile se micsorau,dupa o tura prin targ la al doilea rond parca preturile intrau la apa ,un leu,doi dar e bine.sau a fost doar o impresie.?!

PS2
Donbazil sper ca fu buna prajitura la cofetarie,vazi ca rotunjeste monumentul eroului necunoscut,
Sa traiti si mult si bine.
felicitari din nou!vin si la anu!

salutare tuturor
festina lente,pământul e rotund si ajungi sigur in același punct.
cypryx

Mesajde Donbazil » 17 Mar 2013, 16:13

Sal'tyare!

:lol: :lol: :lol: Ai prins-o p'asta cu monumentu'......Da eu am zis de "erou' cazut" ....
Pacat ca n-ai ramas.....
Sal'tare!
Donbazil

Mesajde Donbazil » 17 Mar 2013, 22:33

Sal'tare!

Multumiri lui Ves Lucian pentru poze.
Doamna din " centrul atentiei" este apicultoare avand impreuna cu sotul ei, ( prietenul Gica Moldovan) poeste 300 de stupi. E fiica lui Vizestean din Bunea Mare, un stupar forte cunoscut pe la noi....

P.S. Care mai aveti poze va rog sa postati ......Sa se vada.....Ca Banatu-i fruncea ( si Fagetu-i in Banat).... :idea:
Fişiere ataşate
Targ9.jpg
Targ9.jpg (91.16 KiB) Vizualizat de 11790 ori
Donbazil

Mesajde Dila Daniel » 17 Mar 2013, 22:41

Donbazil...seara buna!
...dar eu zic ca au trucat poza care v-au trimis-o
Sunteti parca mai tanar cu un an! :)
Va salut si imi pare rau ca nu am ajuns...da' timpul este inainte!
Numai bine!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde LUCIAN AVRAM » 17 Mar 2013, 23:07

@ Iosca , care-s frate moderatorii aia ? , de ce nu ai curaj sa zici lucrurilor pe fata ? esti barbat sau ce ? :D
LUCIAN AVRAM

Mesajde proapis13 » 17 Mar 2013, 23:09

iosca scrie:Uitati-va la postarile din anii trecuti despre Faget (si alte targuri) care sunt pe cateva zeci de pagini, la entuziasmul cu care erau postate,!

Am inteles ca anul trecut dupa ce am plecat din sala zaibarul tau a facut valuri si a innegrit limbile la degustatori
Anul asta nu te vad deloc in fotografii,nici in tirg si nici la cofetarie :!:
Lasa supararea ca nu face bine la corason si vino cu foto
Ce-n-seamna domle sa nu vin eu la tirg,anii trecuti cred ca cele mai multe foto postate au fost de catre mine
Hai cu foto,cu ceva noutati,chiar daca nu am fost am inteles ca o atractie au fost roinitele de polistiren de la o cunoscuta firma
Hai cu fotoooooo :lol:
sal;ve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde alt stupar » 17 Mar 2013, 23:10

am "furat" o poza din pagina lui Lucica Ves
spun doar ca, daca peste 20 de ani o sa-mi amintesc de Faget editia 2013, cu siguranta imi voi aminti de taica din dreapta pozei.
Lasand la o parte ca a fermecat ziua cu o povestioara "apicola" ;) totalmente fermecatoare, face parte din acea categorie de STUPARI... din pacate din ce in ce mai putin numeroasa, aparte - un fel de apicultura mult diferita decat "vedem" mare parte dintre noi... cu temelie solida si intimitate cu albina.
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si zile multe !
Fişiere ataşate
file.jpeg
file.jpeg (85.48 KiB) Vizualizat de 11864 ori
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Donbazil » 20 Mar 2013, 22:37

Sal'tare!
Asta-i "tata meu"!.....
Iovan Traian din Bunea Mare......
De la el am cumparat stupii dupa ce mi-au ars.....El e cu " matca cat coropisnitza"....
Romane s-ar putea scrie dupa povestile lui despre apicultura, vanatoare si viatza in general....Asta n-a trait degeaba....
Sal'tare!
Donbazil - Faget :)

P.S. Multumiri cui "a dereticat"..... ;)
Donbazil

Următorul

Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII