Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI INTALNIRI APICULTORI - CALATORII

Intalniri apicultori, comentarii despre targuri, calatorii .In aceasta sectiune se pot introduce si poze sau filmulete etc.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Targ apicol ARAD - Prima editie

Mesajde ves.lucian.zabrani » 02 Apr 2013, 18:52

asa este !!! asta am vrut sa zic !!! asa este randuiala bisericii noastre si noi pe asta o respectam !!! :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde stuparul2011 » 02 Apr 2013, 19:36

buna seara,
tu nu faci un efort sa ne onorezi cu prezenta ??? :lol: :lol: :lol:

oooooooooo daca ai sti nea luciane ce mult as vrea sa vin.
mai ales ca este foarte aproape de mine...........imi este o ciuda de numa, dar nu am ce face, inghit in sec si asta este.
dar anul acesta nu se poate nici daca ma dau este cap.............vorba aia
nu ma lasa veciniiii :D
la anul daca totul merge bine o sa vin.
tocmai de asta si zicean ce este foarte bine ca sunt mai multe targuir in zona ca multi(printre care ma si numar) nu pot merge departe pana la alte targuri, decat probabil cu vreo mica exceptie.
sanatate si numai bine
stuparul2011

Mesajde dandy » 05 Apr 2013, 12:16

Salut
Se mai tine tirgul la Arad,o sa fiu si eu pe acolo :lol:
dandy

Mesajde ves.lucian.zabrani » 05 Apr 2013, 12:55

ne strigam pe acolo , ca pe forum ne stim , dar de cunoscut inca nu am apucat !!! :lol: :lol: :lol:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Mircea_63 » 05 Apr 2013, 13:57

Schimbati telefoane pe MP!
Daca e dupa strigaturi... :lol: Sau gasiti un "birt" in apropiere si stabiliti ora de intalnire. Mi-ar place sa vin si eu, dar slabe sanse... Bine ca am fost la Novi-Sad, Ghiroda, Faget...si eu sunt fabricat la Arad. :cry:

Ma consolez cu gandul ca nu va fi un targ reusit si n-am pierdut nimic. ;) Daca il vedeti pe Isarescu pe acolo...spuneti-i cateva din partea mea. :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ANITEI » 05 Apr 2013, 14:48

Reusita targului depinde si de vizitatori (mai ales de cumparatori). Acum doi ani am fost la Ghiroda si credeam ca nu va rezista un targ asa de aproape de Faget dar vad ca incet isi croieste proria strada. La fel credeam ca din Arad no sa poti zbura in vest din cauza Timosoarei care e prea aproape dar uite ca acum se poate. Cine stie ce viitor va avea targul din Arad. In Italia cel mai mare targ e tinut in Piacenza care nu e nici capitala , nici un oras important din nordul Italiei dar la aspectul asta s-a impus.
TARGUL INTERTIONAL APICOL ARAD - O POARTA SPRE EUROPA (asa va scrie peste 10 ani) :roll:
" Luaţi seama, dar, la felul cum ascultaţi; căci celui ce are, i se va da; dar celui ce n-are, i se va lua şi ce i se pare că are.” Luca " ISUS HRISTOS
ANITEI

Mesajde nellu.ar » 06 Apr 2013, 00:36

SA AI GURA AURITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nellu.ar

Mesajde beeasz » 10 Apr 2013, 10:31

Buna! Programul targului este viewtopic.php?f=14&t=3835#p131071
beeasz

Mesajde Ion Cioloca » 11 Apr 2013, 22:29

Buna! Va asteptam cu drag. Speram sa veniti sa ne vizitati. Stima!
Organizator targ, Ion Cioloca
Ion Cioloca

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Apr 2013, 22:36

venim cu siguranta !!! ar fi culmea ca noi , aradenii , care mergem la Novisad , Ghiroda , Faget , sa nu venim si la noi acasa sa vedem ce si cum !!! :P :P :P
ves.lucian.zabrani

Mesajde Mircea_63 » 11 Apr 2013, 23:09

Va doresc mult succes si la mai mare!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Donbazil » 12 Apr 2013, 22:26

Sal'tare!
Mai, daca Lucian da o bere, iaca ma sacrific si vin si io........
Sal'tare!
Donbazil - Faget

P.S. Luciane, poate uiti acasa fotogheipu'......Ca ai pus-o!.....Ce mama-padurii doar avem nevoie de "probe"..... :lol: :lol: :lol:
Donbazil

Mesajde ves.lucian.zabrani » 13 Apr 2013, 00:53

se rezolva , nea Vasile !!! nici la buda nu ma duc fara aparat foto !!! niciodata nu stii cum apare ceva interesant !!!
:P :P :P
ves.lucian.zabrani

Mesajde ves.lucian.zabrani » 13 Apr 2013, 21:12

Care va sa zica prima editie !!! pentru primul targ apicol de la Arad , parerea mea este ca a fost o reusita !!!
sa-i dea Dumnezeu sanatate celui sau celor care s-au gandit sa organizeze targul !!! cred ca sunt in asentimentul multora dintre cei care au vizitat astazi targul de la Arad !!!
ma mai gandesc ca ce am putea face noi , apicultorii ( cu scuzele de rigoare , eu cu ajutorul lui Dumnezeu intr-un viitor sper nu prea indepartat , sper sa intru si eu in aceasta categorie ) , pentru ca reusita acestui targ sa fie deplina !!!
ma mai gandesc ca la acest targ ar trebui sa vina nu doar apicultorii si comerciantii , ci si consumatorii de produse apicole , care si azi ar fi avut ce cumpara !!!
conditii la targ foarte bune , standuri arhisuficiente , parcare corespunzatoare , cam tot ce trebuie ca sa fie in regula !!!
cu sigurante ca la urmatorul targ de la Arad vom fi mult mai multi !!!
inca o data mii de multumiri si sanatate maxima lor si familiilor lor acelora care s-au ocupat de organizarea acestui targ !!!
Fişiere ataşate
rsz_picture_009.jpg
rsz_picture_002.jpg
rsz_picture_001.jpg
ves.lucian.zabrani

Mesajde ves.lucian.zabrani » 13 Apr 2013, 21:13

inca cateva poze !!!
de la stanga la dreapta Adi Blaguescu ( alt stupar ) , eu , Ovidiu_78 , domnul Zoli ( kiloz pe forum ) , inconfundabilul Donbazil ( Magu Vasile ) , Petrica Dragan ( Martanul nostru ) , Emi si pe galeata mea sta printesa lui Ovidiu_ 78 !!!
Fişiere ataşate
rsz_picture_006.jpg
ves.lucian.zabrani

Mesajde ves.lucian.zabrani » 13 Apr 2013, 21:18

mai am !!!
Fişiere ataşate
rsz_picture_013.jpg
rsz_picture_011.jpg
rsz_picture_010.jpg
ves.lucian.zabrani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII