Acum ca spiritele s-au linistit tin din tot sufletul sa-mi exprim si eu parerea despre aceasta intalnire . Felicitari organizatorilor , Catalin si DD , au facut totul la exceptional . Atmosfera a fost extrem de prietenoasa si calda . Numai oameni buni si frumosi , numai oameni aplecati spre munca si dragoste maxima pentru albine.
As vrea sa spun cate ceva despre fiecare dar sigur voi uita pe unii si nu vreau sa-mi fac neprieteni
Un gand bun pentru Mihai Bals , om deoasebit care stie exact ce vrea de la viata . Un grup special venit din vest , Mircea63, Alt stupar , Ovidiu 78 , oameni deosebiti .
Pescarul alias Nea Marin om de cursa lunga si de viata .
Justin om de nota 10 , mi-a facut o surpriza extrem de placuta ! am ramas dator.
oltenii : oameni care stiu ce este viata .
Recomandare pentru la anul : toata lumea a venit cu fel si fel de sticle de tarie si s-a baut neorganizat . La anul vin cu o damigeana goala
, amestecam toate bauturile in ea si bem organizat !
ACEASTE INTALNIRI TREBUIE SA EXISTE IN TOATE ZONELE ROMANIEI !!! apropo maine avem "sesiune" ,la Buzau .
PS . Imi propusesem sa nu mai scriu pe forum atat timp cat exista un topic unde eu sunt facut in fel si chip . Dar aici sunt atati oameni buni incat nu pot sa ma abtin sa nu comunic cu ei.