ignatov andrei scrie:Cristian bh, sa stii ca nu prea iubesc avocatii, cu atat mai mult pe cei frustrati... !!!
Aici e o "zona verde"...
Am zis ce am zis de Modi, ce ti-a trebuit sa te iei de mine ?!?
Am crezut ca poate il starnesc din barlog, mai ales la cat de tare ma iubeste..., dar tu nimic... !!!
Sincer,acuma de la dumneata chiar m-as astepta la alt gen de replica,da vaz ca il copiezi pe copilu nevinovat ,Kta,lin,dar cata vreme scriem pe un forum inseamna ca toti participam,si cei care scriu si cei care citesc,eu mi-am spus parerea mea si nu m-am luat de dumneata,dar,vad ca mereu umbli sa ma pui la punct cu aere de astea de superioritate,
Hai ca-s curios ,de ce ar trebui sa fiu eu frustrat,ca nu pricep,crezi ca-mi lipseste ceva,sau jinduiesc dupa oarece?
Ca pana acu n-am cautat sa vind nimic,nici sa fac busines-uri aici pe forum cu toate ca as avea cu ce,
Cand ai pomenit de trimiterea la origini,parca ti-am zis ca e tot o exprimare magareasca,acuma eu chiar nu am nici o treaba daca ai tu ceva cu pictorul,ca te roade ceva,abia acuma vaz,ca doar mai sunt si alte subiecte prin forum nu doar balacareala ta cu a pictorului,hai gata ,ne ajunge,ca in fond n-avem nimic de impartit nici nu concuram la ceva,eu te salut prieteneste,