Prima pagină OFF TOPIC ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Esti certat cu cineva de pe forum si doresti o reconciliere ? Aici este locul....in Zona Verde...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Cei care nu mai scriu

Mesajde amadeusmbi » 22 Ian 2015, 23:43

Sa-l mai adaugam si pe "mistocarul", "sfidatorul" si "nerespectosul" teinegru64 pe lista celor care nu mai scriu...
1< MEA stationar < 1Bals
amadeusmbi

Mesajde Mircea_63 » 22 Ian 2015, 23:55

Nu spune hop inainte de a sari gardul. Una e reactia de moment si alta...
Timpul le rezolva pe toate.

E de-al nostru, dependent. :lol:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde hntrnth@mailinator.com » 23 Ian 2015, 08:51

In pauze la serviciu ma mai uit pe acest forum... ca, de... alte aspecte contemporane ma scarbesc. Dupa 2 ani buni de frunzarit carti, forumuri sunt suprasaturat de informatie adica am capul mare cum s-ar zice. Ii inteleg perfect pe cei care iasa din aceasta schema insa nu pot sa ii inteleg pe cei care de ani de zile fac acelasi lucru :). Daca stau sa ma gandesc mai bine poate asta e motivul pentru care stuparitul a devenit o telenovela: plictiseala.
Cum a zis cineva la un moment dat: albinaritul e simplu, totul tine de sincronizare.

Doamne ajuta.
hntrnth@mailinator.com

Mesajde modigliani » 23 Ian 2015, 09:08

hntrnth@mailinator.com scrie: mai uit pe acest forum... ca, de... alte aspecte contemporane ma scarbesc.
hntrnth@mailinator.com scrie: Daca stau sa ma gandesc mai bine poate asta e motivul pentru care stuparitul a devenit o telenovela: plictiseala.

Pan' la urma care-i varianta corecta ?

.............................................................

Uite, eu cu postari d-astea reusesc sa nu ma plictisesc deloc ! Dimpotriva , ma distrez ca la Rebus !
modigliani

Mesajde ioanpuiu » 23 Ian 2015, 10:37

hntrnth@mailinator.com scrie:In pauze la serviciu ma mai uit pe acest forum... ca, de... alte aspecte contemporane ma scarbesc.........
Ii inteleg perfect pe cei care iasa din aceasta schema insa nu pot sa ii inteleg pe cei care de ani de zile fac acelasi lucru :). Daca stau sa ma gandesc mai bine poate asta e motivul pentru care stuparitul a devenit o telenovela: plictiseala.

Corectă observaţie hntrnth !
Este totuşi nevoie de cîteva observaţii/precizări:
- activitatea pe forum este mai susţinută iarna, cînd stuparii au mai puţina treabă.
- prezenţa e mai "bogată" seara, la ore tîrzii pentru majoritatea, cînd membri familiei dorm deja.

Dar uite un aspect şi mai interesant:
... în timp ce ăştia, puţinii, mai scriu cîte ceva din plictiseală, dacă vei verifica în bara de jos Cine este pe forum , vei vedea că sunt mult mai mulţi vizitatori care nu fac nimic. :?
Pe asta, cum o înţelegi măi hntrnth@mailinator ?
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde hntrnth@mailinator.com » 23 Ian 2015, 11:46

Ca un forum sa mearga bine trebuie lasat si o va face; trebuie fluenta nu atata opozitie: liber la deschidere de topicuri noi, liber la duplicare de continut, accentul pus pe informatie si atat. Cel putin asta am observat la forumurile mari in alte limbi, lumea se "cearta" mai rar, se schimba informatie, se raspunde la intrebarile stupide ale incepatorilor, nu este atata vehementa in sustinerea parerilor pentru ca apicultura tine in primul rand de locatie si ca ceea ce merge la unul s-ar putea la altul sa nu mearga.

In rest a doua nevoie a forumului este de a impartasi o experienta personala. Omul isi impartaseste bucuria unei noi experiente si din pacate uneori o mai ia si in freza, ceea ce nu e bine.
hntrnth@mailinator.com

Mesajde Mircea_63 » 23 Ian 2015, 11:57

Si aceasta observatie este corecta. :D
Pe forum activitatea se desfasoara exact asa cum iti doresti. Trebuie doar sa si vrei sa vezi.
Poti deschide oricand un topic nou. Poti duplica continutul. Nu comenteaza nimeni ca spui ceva ce s-a mai spus. Duplicarea titlurilor insa l-ar face stufos si nu si-ar avea rostul. Exista cearta? Ia atitudine!
Pe chestiunile tematice insa, contradictia e legea progresului, iar diversitatea de opinii tine de diversitatea de solutii.
Pe Pagini Personala nu ai cum sa ti-o iei in freza. Daca te jigneste cineva, raporteaza. Daca luat in freza inseamna o alta parere decat a ta, atunci cu regret, dar locul tau nu e pe vre-un forum.
Mircea_63

Mesajde hntrnth@mailinator.com » 23 Ian 2015, 12:08

Mircea_63 scrie:... Duplicarea titlurilor insa l-ar face stufos si nu si-ar avea rostul. ...

"Spargerea" continutului dimpotriva ajuta la cautare pentru ca omul poate sa dea cautare doar in titluri si gaseste toate discutiile referitoare la subiectul in cauza, alegandu-l pe cel care i se potriveste cel mai bine iar asta se poate vedea din prima postare a topicului, respectiv problema omului.
hntrnth@mailinator.com

Mesajde Mircea_63 » 23 Ian 2015, 12:11

Corect, la fel cred si eu. Duplicarea este altceva decat "spargerea".
Mircea_63

Mesajde modigliani » 23 Ian 2015, 20:03

hntrnth@mailinator.com scrie:Ca un forum sa mearga bine trebuie lasat si o va face; trebuie fluenta nu atata opozitie: liber la deschidere de topicuri noi

Prietene , insisti d-aiurea ! Probabil dintr-o instinctiva nevoie de-a "cadea ca tine ' . Versus a mea , cea pe care tocmai urmeaza s-o expun , si care de obicei cade "in picioare" ! :

Mai nene , ba ceri topicuri noi , ba afirmi categoric faptul ca forumurile s-au plafonat , ba ca s-a discutat tot ce se putea discuta !
Repet , hotaraste-te !!! Ca cel putin pe mine m-ai ametit ! ( parca n-ajungea oricum ca-s cu capu' ! )

Topicuri noi in conditiile in care " S-a discutat tot " ? In aceste conditii ..... topicuri noi ...... DESPRE CE ???????

Uite , deschid eu un TOPIC NOU : " STUPUL MEU E GAY ! STUPITZA INCA-MI E VIRGINA ! ROG SFATURI URGENT ! "

....... Esti absurd , nene ! Si fara sa-ti exprimi ferm o pozitie sau fara sa ilustrezi categoric de fapt ce doleante ai !
Esti aici de niciun an . Eu , "stuparu' " cu stupul gay si cu stupitza nefututa sunt p-acilea de fo 4 ani . Stiu forumul asta din scoarta-n scoarta . Te plictisesti ? Ia-l la "bani marunti" si te dezplictisesti in secunda doi ! Mai multa informatie tematic-apicola ca aici nu gasesti nicaieri in lume ! Rabdare sa ai , sa-l rasfoiesti !

Uite , ca sa te dezplictisesc , ai chef de-un circ ..... , asa , "de vara" , ..... pe Battle ? Ca sa nu mai zici ca n-ai noutati p-acilea !
N-ai chef nici de Battle ? Foarte bine , da-i drumu' ! Numa' mergi in "slow motion" , c-au bagat astia polei pe NET !
Sa nu cazi , dracului , sa-ti rupi ceva !
modigliani

Mesajde Cristi Ciocoiu » 28 Ian 2015, 13:38

mircea scrie:Nici o pierdere.
Drum bun si cale batuta !

De la un moderator m-as fi asteptat la un raspuns mai chibzuit.
Cristi Ciocoiu

Mesajde CATALIN » 28 Ian 2015, 14:35

mircea scrie:
Nici o pierdere.

daca avea cui sa i-l dea??...era mult mai chibzuit ;)
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde ignatov andrei » 28 Ian 2015, 15:26

CATALIN scrie:
mircea scrie:
Nici o pierdere.

daca avea cui sa i-l dea??...era mult mai chibzuit ;)

Cataline, mai sunt locuri disponibile in echipa de moderare... ?!? :oops:
ignatov andrei

Mesajde CATALIN » 28 Ian 2015, 15:39

conform raspunsului dumneavoastra....ca si mine de altfel sper sa nu va suparati ;)
vizavi de locurile pt moderare,,sa stiti ca am facut presiuni ne mai intalnite pe fata pamantului sa reusesc sa va fac loc in echipa, din pacate raspunsurile tuturor sefilor au fost, citez...e pacat sa-i luam domnului Andrei din timpul dumnealui pe care-l acorda cresteri matcilor de mare calitate ;)
CATALIN

Mesajde ignatov andrei » 28 Ian 2015, 15:56

Felicitari Cataline !

Banuiam eu ca tu esti "vioara intai", nicidecum Mircea admin! ;)

Asa-mi trebuie... daca n-am stiut la cine sa apelez... :(
ignatov andrei

Mesajde CATALIN » 28 Ian 2015, 16:01

Felicitari Cataline !

Multumesc frumos
Banuiam eu ca tu esti "vioara intai", nicidecum Mircea admin! ;)

e bine ca v-ati dat seama...desi nu era foarte greu :lol:
Asa-mi trebuie... daca n-am stiut la cine sa apelez... :(

eee curaj nea Andrei...nu-i timpul pierdut ;)
CATALIN

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI