CATALIN scrie:...e pacat sa-i luam domnului Andrei din timpul dumnealui pe care-l acorda cresteri matcilor de mare calitate![]()
Ti-ai spalat toate pacatele !
Baaaah , da' toate , ma intelegi ?
CATALIN scrie:...e pacat sa-i luam domnului Andrei din timpul dumnealui pe care-l acorda cresteri matcilor de mare calitate![]()
modigliani scrie:Ti-ai spalat toate pacatele !
paul scrie:modigliani scrie:Ti-ai spalat toate pacatele !
Face altele la loc ! Cu varf si indesat si in cel mai scurt timp cu putinta !
CATALIN scrie:Felicitari Cataline !
Multumesc frumosBanuiam eu ca tu esti "vioara intai", nicidecum Mircea admin!![]()
e bine ca v-ati dat seama...desi nu era foarte greu
Asa-mi trebuie... daca n-am stiut la cine sa apelez...
eee curaj nea Andrei...nu-i timpul pierdut
CATALIN scrie:domnul IGNATOV(asa ca o paranteza)ma invitat la dansul o vara intreaga...ma simt extraordinar cand stiu ca ma apreciaza si ma rasfata oameni cu nume grele in apicultura.....va iubesc
State scrie:Cum gresesti tu mai Cataline....uitarea asta bat-o vina....CATALIN scrie:domnul IGNATOV(asa ca o paranteza)ma invitat la dansul o vara intreaga...ma simt extraordinar cand stiu ca ma apreciaza si ma rasfata oameni cu nume grele in apicultura.....va iubesc
CATALIN scrie:mircea scrie:
Nici o pierdere.
Drum bun si cale batuta !
De la un moderator m-as fi asteptat la un raspuns mai chibzuit.
daca avea cui sa i-l dea??...era mult mai chibzuit
Domnule,eu activez pe forumul asta de cativa aniCristi Ciocoiu scrie:CATALIN scrie:mircea scrie:
Nici o pierdere.
Drum bun si cale batuta !
De la un moderator m-as fi asteptat la un raspuns mai chibzuit.
daca avea cui sa i-l dea??...era mult mai chibzuit
Acum am inteles de ce numai mie mi sa sters mesajul offtopic. Aici nu suntem toti egali, e pe prietenii, neamuri si altele.
mircea scrie:Chiar te rog sa-ti vezi de treaba ta, pentru ca bati campii .
Daca atat ai inteles din topicul ala (care se vrea unul special, de suflet), ai stat degeaba pe forum.
Cam asta este toata activitatea ta pe Stuparitul search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&author_id=5779
nicus scrie:Cristi ti am citit pagina personala, familie, numar de telefon, mi a placut.
Ai scris: "Va multumesc si raman recunoscator pentru orice sfat pe care il voi primi."
valter scrie:CATALIN scrie:Felicitari Cataline !
Multumesc frumosBanuiam eu ca tu esti "vioara intai", nicidecum Mircea admin!![]()
e bine ca v-ati dat seama...desi nu era foarte greu
Asa-mi trebuie... daca n-am stiut la cine sa apelez...
eee curaj nea Andrei...nu-i timpul pierdut
Eu zic ca gresesti uneori.
Cu mine nu ai facut-o...atunci cand ne-am cunoscut.
Andrei poate si vrea sa te ajute...tu doar citeste-l cu sufletul de albinar.
Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator