CORNEL V. scrie:Lista cu expozantii cum o putem vedea?
balu scrie:alo!pt duminica mai lasati ceva marfa?
alt stupar scrie:Colegul StupinaBia,
apreciem stradaniile dvs de a ne tine la curent cu diversele targuri pe care le organizati.
Insa,
avand in vedere ca acest forum se numeste FORUM DISCUTII APICOLE, va asteptam sa luati parte si in cadrul sectiunilor tematice ale forumului!
Datorita faptului ca doar de cativa ani ma ocup cu apicultura, si asta la un nivel mic (avand doar 20 de familii), prefer deocamdata sa invat din tot ce se posteaza pe acest forum si pe altele de specialitate si mai putin sa-mi dau cu parerea. Dupa ce voi capata mai multe cunostinte atat teoretice, dar mai ales practice, cu siguranta voi participa si eu la discutiile si dezbaterile pe teme apicole din forum. Pana atunci, sa auzim numai de bine!
valigorj scrie:chear daca poare fi mai ''frigut'',cred ca aceasta data e mult mai OK.
StupinaBIA scrie:balu scrie:alo!pt duminica mai lasati ceva marfa?
Ideal ar fi sa veniti sambata.
Sa nu se intample ca anul trecut cand sambata au plecat oamenii pe la tara, inclusiv apicultorii, iar duminica dimineata in 1,5 - 2 ore s-au terminat toti fagurii si ramele; daca sambata se intampla acest lucru, expozantii mai aduceau noi cantitati in cursul noptii, asa........
Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori