Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI INTALNIRI APICULTORI - CALATORII

Intalniri apicultori, comentarii despre targuri, calatorii .In aceasta sectiune se pot introduce si poze sau filmulete etc.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Marea intalnire a apicultorilor in Oltenia, editia a VI1

Mesajde Mircea_63 » 21 Sep 2015, 11:50

Respect maxim DD-ule!

Ce-ai pazit pana acum? :? Te tzuc si eu.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde peterneamt » 21 Sep 2015, 12:06

Și eu vă țuc pe amândoi și abia aștept să ne revedem ! Hai că-mi venii inima la loc ! Acum trebuie mai întâi să termin de aranjat cuiburile..... nu am ajuns să verific nici la jumătate din familii....., dar am tras o concluzie : ESTE VAROOA CĂCĂLĂU ! ;)
peterneamt

Mesajde Dila Daniel » 21 Sep 2015, 12:55

M63,nu am patit tati nimic...doar ca de,in sezon,..mai rar pe net.
Recuperam la iarna pe forum cu taina,si incepem cu ...Craiova! asa-i? :D

Peter(Dani),sa iti aduc aminte cand eu tratam si bagam mana in ei...si tu la mare si pe unde ai mai stat prin concediu,de ma rugam de tine sa mai vi si pe la stupi???
acum vaita-te tati! :lol:
Da in fine,sa nu vorbim aici de albine,ci de chef de chef! :)
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde balasbebe » 22 Sep 2015, 06:52

Daca te prinde politia la volan cu diferite incalcari ale regulamentului primesti si o dovada sa poti circula o perioada de timp. Daca depui contestatie poti circula nestanjenit. Un sofer periculos si cu dreptul de a circula este mai periculos decat Catalin. Nu prea mai citesc pe forum, de scris nici atat, dar sa banezi un organiztor de targ care se tine o data pe an este in dezavantajul apicultorilor. Este pacat dar Catalin este ajutat de alti colegi sa pice in pacat. Poate cu o mai buna moderare nu se va ajunge aici.

In fiecare zi ma gandesc daca mai ramane cineva pe forum. Ne intalnim la targuri si ne simtim bine. Eu cu Teinegru, cu Dragos si Bucovineanu ne-am cam atacat. Totusi cand am mers la Iasi ne-am intalnit cu drag si am venit acasa cu regretul ca nu am putut sa discutam mai multe. La taste poate suntem mai viteji, dar sa stiti ca suntem stupari si iubim albinele. Din asociatii nu gasim decat bani, aici ne formam ca apicultori, sau mai invatam cate ceva.
balasbebe

Mesajde nicus » 22 Sep 2015, 09:51

Asa i nene Bebe, daca societatea e anormala, ne reprosezi de ce ne am gasit tocmai noi si tocmai aici sa ne comportam normal...

Cu banari sau fara banari, targul de la Craiova sunt sigur ca isi va continua traditia, la fel si despre acest forum.
Nu am inteles, ajungi la Craiova sau nu? Forumul sunt sigur ca il citesti.
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde geangu » 22 Sep 2015, 09:58

Fratele Catalin este un suflet mare si care se chinuie sa faca ceva . Sunt alte gunoaie pe forum care ar fi trebuit banate de mult.
geangu

Mesajde Mircea_63 » 22 Sep 2015, 10:08

geangu, inlocuieste comentatul pe forum cu butonul de raportare.
Ai vre-un mesaj de-al vreunui user de raportat? Raporteaza.
Nu ai? Atunci taci. Asa-i corect!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde lucky5strike » 22 Sep 2015, 10:22

Nu cred ca e nimeni bucuros ca este banat Catalin. Eu cu atat mai putin. N-am simtit vreodata placere in a bana pe cineva.

Pauza asta ii va prinde bine, se va regasi, si cu ajutor din partea noastra, va mai slefui si el nitel la tastatura, ca nu e greu. De fapt, chestia asta ar trebui s-o facem cat mai multi dintre noi.

Sa lasam orgoliile si prostiile deoparte, ca viata e scurta si nu ne putem certa pentru toate flecurile !
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde mircea » 22 Sep 2015, 10:24

geangu scrie:Fratele Catalin este un suflet mare si care se chinuie sa faca ceva . Sunt alte gunoaie pe forum care ar fi trebuit banate de mult.

Si dumneata crezi ca afirmatii de felul asta iti fac cinste ?
Nu am vazut niciodata "gunoaie" pe forum , ci doar oameni care isi daruiesc o parte din timpul liber pentru informatii apicole si socializare.

Ai 30 de minute sa bem o bere impreuna ?

Intre timp au scris si colegii `63 si L5S . Eu nu voi fi la fel de indulgent....!
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde italianu » 22 Sep 2015, 10:43

Da,sa ne aparam interesele de partid!
Nu e nici un secret ca Modi-pictorul-coca-cola sau ce alt nick a mai folosit era in gratiile moderatorilor si al admin-ului.
Multi stupari sau lasat de scris pe acest forum din cauza lui,inutil sa ne ascundem dupa deget! Daca io am chef sa pun o virgula-n plus,mai intervine si intelegerea,nu sintem toti filozofi!
Scria bine in subpagina ,,cu lanseta.....",dar trebuia ,,intarcat" de la inceput cind i-a fost permis sa denigreze stuparii!
Io nu-l dusmanesc si STIU ca a trecut printr-o perioada mai grea mai demult(cine nu are probleme in viata?),dindu-i si sfatul s-o lase mai moale si sa-si vada de viata.

Numa' bine!
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Mesajde mircea » 22 Sep 2015, 10:53

Forumul e forum , iar organizarea MIAO este altceva.
Cum forumul nu sta intr-un singur om, asa ar trebui sa fie si cu staful organizatoric al MIAO.

Totusi pentru a nu interfera (intr-un sens negativ) aceasta intalnire olteneasca, vom inlocui banarea lui Catalin cu masura aprobarii mesajelor .
Altfel spus, lui Catalin ii vor fi aprobate numai mesajele scrise in subiectul dedicat intalnirii si numai cele care se refera strict la chestiunile organizatorice .
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde mircea » 22 Sep 2015, 11:04

italianu scrie:Da,sa ne aparam interesele de partid!
Nu e nici un secret ca Modi-pictorul-coca-cola sau ce alt nick a mai folosit era in gratiile moderatorilor si al admin-ului.
Multi stupari sau lasat de scris pe acest forum din cauza lui,inutil sa ne ascundem dupa deget! Daca io am chef sa pun o virgula-n plus,mai intervine si intelegerea,nu sintem toti filozofi!
Scria bine in subpagina ,,cu lanseta.....",dar trebuia ,,intarcat" de la inceput cind i-a fost permis sa denigreze stuparii!
Io nu-l dusmanesc si STIU ca a trecut printr-o perioada mai grea mai demult(cine nu are probleme in viata?),dindu-i si sfatul s-o lase mai moale si sa-si vada de viata.
Numa' bine!

Bine Italiene, tu ce faci acum ?
Sa-ti spun eu ?.....DENIGREZI .....!
Te intreb si pe tine, crezi ca iti fac cinste afirmatiile ?

Mergem impreuna (eu , tu si Geangu) la o bere de 30 minute sa ne calmam . Poate vom descoperi impreuna ca aruncand astfel de vorbe, nu este cinstit.
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde mircea » 22 Sep 2015, 11:15

Dragos2006 scrie:..........................................
............................................................................................
PS Sper ca moderatorii de pe acest forum au o urma de bun simt in ei si nu vor participa la intalnirea de la Craiova. Daca vor sa participe isi pot da demisia de functia de moderator si vor fi primiti cu bratele deschise.

Gavrila, dar la tine unde este bunul simt ?
In ce calitate vorbesti ? Esti cumva organizator ?
Copii spun lucruri traznite . Adultii se copilaresc .

In cazul tau fara bere, pentru ca nu-mi place compania .
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde italianu » 22 Sep 2015, 12:19

Mircea,io m-am calmat demult,in fapt intervin putin sau deloc pe forum.
Daca am facut anumite afirmatii le-am facut in cunostinta de cauza(un exemplu,mai demult cind m-a injurat de mamà,i-au fost sterse imediat cele scrise).
Eu ma consider o persoana destul de cerebrala,si nu am nici timp nici chef sa discut pe tema asta,am arhivat-o demult.
Cum am spus, numa bine!
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Mesajde iosca » 22 Sep 2015, 19:48

balasbebe scrie: Nu prea mai citesc pe forum, de scris nici atat, dar sa banezi un organiztor de targ care se tine o data pe an este in dezavantajul apicultorilor. Poate cu o mai buna moderare nu se va ajunge aici.

In fiecare zi ma gandesc daca mai ramane cineva pe forum. Ne intalnim la targuri si ne simtim bine.

:!: Adevărate vorbe ! Dacă ar vedea 'nea Gică ( Dumnezeu să-l odihnească-n pace), s-ar rostogolii acolo unde-i acu' ! Pe timpul lui, înţelepciunea era regulă, nu bâta !
De ex., acu' când scriu, sunt conectaţi 4 utilizatori :!: Ar trebui să dea cel puţin de gândit !
http://iosca.sunphoto.ro

Când te-aştepţi mai puţin, atunci îţi dă Dumnezeu mai mult !
iosca

Mesajde CATALIN » 22 Sep 2015, 20:47

...baieti...in primul rand vreau sa multumesc celor ce mi-ati pus palma cu sau fara voie...m-am simtit iubit, in al 2-lea rand vreau sa stiti ca nu-s deloc mandru de ceea ce am facut si nu asta ma caracterizeaza in viata de zi cu zi
in urma telefoanelor primite si a mesajelor (de incurajare)...am decis sa ma alatur din nou DD-ului si ceea ce din 2009 a inceput sa continue an de an si tratitia sa ramana .
imi pare rau ca pt inceputul organizarii am primit mana libera insa nu am profitat cum trebuia de ea.
nu-mi doresc nimic mai mult decat tot ceea ce fac vizavi de aceasta intalnire sa iasa fff bine....in primul rand pt ca cel ce-mi da incredere sa fie multumit(insa uneori las cauciucurile de vara si iarna)--
IMI CER SCUZE SI TOTODATA MULTUMESC SI STAFULUI STUPARITUL PENTRU INTELEGERE
CATALIN

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII