salut !
in 2015 luna iulie , un popa a carei soții era colega cu soția mea, ma suna, zicandu-mi sa il ajut si pe el sa scoată si el mierea de la 2 stupi. am fost si l-am ajutat având si o centrifuge mai mica ce avea loc in masina . după max o saptamana ma suna iarăsi. va rog frumos sa îmi luati si mie stupii cu ai dvs ca nu mai pot sa-i țin acasa ca înteapă vecinii si e un nenorocit de albanez care m-a amenintat ca-mi taie gâtul
am fost , i-am luat si am dat de necaz

înțelegerea a fost sa ii dau 2 fam cand se va apuca iarăsi de stupi si ceva miere.
in aprilie 2016 ma suna zicandu-mi ..... ce am de gand cu albinele alea .... ni ii mai dau si lui banii pe ele ? i- am raspuns ca nu asa a fost înțelegerea ..... si ca eu nu am nevoie sa mai cumpăr stupi..... investițiile mele avand alte priorități, dar totusi......... l-am intrebat cat vrea pe ele ( mi le-a dat cu cutii oriz 16r) ....... el rasp pai cat cat am cheltuit si eu cu ele, adică 1500 ron. am încercat sa ii explic .... fam cumpărată in mart -apr are un pret, iar cea cumpărată in iulie are alt pret. intr-un final i-am zis ca ii voi da 800 pe ambele fam. ( credeti- ma nu merita mai mult / a scos toata mierea după salvăm si tei , si unul roise - 4-5r de albina mai avea) / a inceput sa ma facă borfasi, bisnitar, tepuitor

si cum i-a mai venit pe la gura.
intr-un final undeva inainte de tei i-am dat tel si i-am zis / vino si ia ti doua fam pe care le vrei dumneata si lasa-ma in pace ca eu nu am vrut decat sa-ti fac un bine si acum. pe mine ma faci nenorocit, nevastata la serviciu la fel zicea de noi..... si asa s-a si intamplat.
mai mulți prieteni radeau de mine ..... auzi băi misu.... in aug iti dau si eu 20-30 fam in arendă ------ nu vreau decat 10kg miere pe stup si fam înapoiate inainte de tei

am uitat sa zic ca după fs i- am dus 5 kg si 2 borcane de salcam.
asa ca aveti mare grija cu arendă , cu înțelegerea si cu alte din astea.