Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: PAMFLETE din BRUXEL

Mesajde Bezna Zorilor » 05 Oct 2017, 21:30

zice mircea ca fac vraji :))

nu stiu cu cine vorbesti acolo, da' am salvat vreo doua din ele. prea multe ai pus, io numa' una am cerut, dar mersi pentru generozitate.

nu inteleg eu prea multe, decat ca esti in zodia berbec si ca ti'ai rupt capul. totusi, asta nu ti'a afectat gandirea. stii cum se zice, astrele predispun, dar omul dispune. si ma rog, o privire care exprima ingrijorare, neliniste.

ma asteptam sa fii de vreo 4 ori mai mare, conform spuselor unora. dar nu esti. :))

ai talent la desen, nu ti'ar strica sa dai niste pedale la tableta.

sa stii ca si eu sunt cu ochii pe tine.

uite, iti dau o bere (nu sunt recente pozele - de pe vremea cand inca era laptaria enache, dar suntem cam la fel - eu cu mine), poate revin si cu altele.

ca de la artista la artist.
Fişiere ataşate
PIC_8100.jpg
PIC_6980.JPG
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 05 Oct 2017, 21:42

si nu uita,

lup.jpg

p.s. se vede ca nu prea iti prieste sesiunea foto, te'ai chinuit ceva.
Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 05 Oct 2017, 22:02, modificat 1 dată în total.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 05 Oct 2017, 22:02

Bezna Zorilor scrie:zice mircea ca fac vraji :))nu stiu cu cine vorbesti acolo, da' am salvat vreo doua din ele. prea multe ai pus, io numa' una am cerut, dar mersi pentru generozitate.

- ByZy,

Vrajile cred ca le-a facut Ignatov, nu tu! (eu nu imi amintesc ca Tu sa imi fi cerut Mie poze ?!? )

De vorbit vorbesc cu fiecare vizitator care intra pe pagina cu pamflete, in parte...(prieten sau dusman ;) )

Multumesc pentru aprecieri si in mod special pentru ... diagnoza! :lol:
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 05 Oct 2017, 22:04

o sa continui sa te bat la cap, in stilul in care te'ai obisnuit deja. se numeste inghiontire...de drag. dar nu aici, dincolo, la menghine. dar cand or iesi cainii din lesa.

nu ti'am cerut poze personal, pentru ca stiam deja ca nu te expui, asa ca m'am coit pe la altii, sa dea si ei o poza...sau daca nu...un telefon la tine, sa ceara aprobare. voiam sa iti fac un desen, dar nimeni nu mi'a dat, ca cica ai dat ordin sa nu dea dracu sa iasa vreo poza cu tine pe strasele forumului. le e frica, mah! zisese mircea ca se scotoceste el de una...dupa aia a zis ca sa o las balta, ca ai o sensibilitate cu chestia asta. dar azi mi'a zis ca fac vraji, ca ia uite'l pe lup in sedinta foto. ma asteptam sa stii ca bezna se da de'a curmezisu' pentru'o poza, dar se pare ca n'a zis nimeni nimic.
Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 05 Oct 2017, 22:09, modificat 1 dată în total.
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 05 Oct 2017, 22:04

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde cristian bh » 05 Oct 2017, 22:27

Aia din poza parca erau muti!
Sau mai bine spus,..muti la nunta!
Un pic mai grea ca albaneza.banateana asta! :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde mircea » 06 Oct 2017, 00:29

LU` eu le stiu numai pe astea cu manele tematice.
Asta este pentru tine .

Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 06 Oct 2017, 00:40

- Sefu, fi antena!

Pregateste-te de mare bal la...Apahida!

Tu si echipa sunteti invitatii mei. Sa-n vartim hora fratiei, pe taramul nebuniei...

Adica, ori la bal, ori la spital... ;) :D
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 06 Oct 2017, 01:15

auzi lupe, inainte sa imi zici care'i faza cu pozele alea, ca eu pur si simplu nu pot sa accept ca ai declarat ca's pentru ignatov, da o raita pe pagina lui personala...ca tu ii raspunzi numa' la mesajele pe care ti le adreseaza pe unde te vede, dar tu nu il vezi pe el. pune de un control mic, macar asa, pentru cultura. il lasatz pe 63-u' singur sa manuiasca manualu' de psihanaliza, tre' sa ii tina cineva spatele.
Bezna Zorilor

Mesajde Ioan Guist » 06 Oct 2017, 02:41

Iou-Lu, pai daca vrei inteligent pipal si inox-head, e plin forumul. Jeme la cate unu artificialu'n mecla de zici ca-i cap da fer.
La zilele astea tulburi ,unde in spatele tastelor po'asa fie oricine, putem spune si sustine orice.Important e sa ai adepti.

Parca ai intinerit o t'ara. Saluta-i pe ficiori.

Bezna , Ai fost la Michalsberg?
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 06 Oct 2017, 08:34

Ioan Guist scrie:Parca ai intinerit o t'ara.

- Nelu, te saLU’ Fra!

Pai, cred ca e de la adrenalina apicola. Cel mai nou produs al stupului.
Descoperit aici, pe Stuparitul... ;) :D
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 06 Oct 2017, 08:34

Bezna Zorilor scrie:auzi lupe, inainte sa imi zici care'i faza cu pozele alea, ca eu pur si simplu nu pot sa accept ca ai declarat ca's pentru ignatov, da o raita pe pagina lui personala...ca tu ii raspunzi numa' la mesajele pe care ti le adreseaza pe unde te vede, dar tu nu il vezi pe el. pune de un control mic, macar asa, pentru cultura. il lasatz pe 63-u' singur sa manuiasca manualu' de psihanaliza, tre' sa ii tina cineva spatele.

- Pai, impacate cu ideea !

Ignatov a reusit sa ma gadile din sarite cu ideea ca si eu (de 9 ani pe forum, constant, in aceiasi maniera si cu acelasi stil inconfundabil), sunt o CLONA !?!
Ce tupeu borfas de om ranced pe el, mancatias!...

ignatov andrei scrie:Fost-am omul padurii
Si no m-o mancat lupchii!
Cred ca nici de data asta!

Eu cred ca de data asta, semantica lui trebuie schimbata. Cu ceva de genu:

Amu is omul padurii
Ca m-o mancat in varfu…gurii!
Si acu sed la Mititica,
Da-s convins ca nu-i ninica…

In alta ordine de idei, daca Colonelu' s-a deplasat el de la Timisoara pana la Iasi, doar ca sa le bage mintile-n cap cu manualu la moldovenii sfatosi ce se intersecteaza
pe teatrul de operatiuni de la Vaslui, atunci, nu mai e necesara alta interventie.

Cat despre busteanu asta carbonizat, care imprastie rumegus pe din dos, (ca pe din fata s-a speriat de fulgere si tunete)...
am sa ma indur si am sa-i satisfac curiozitatea. Asa, doar ca sa nu moara prost.

Dar il astept mai intai sa o ceara personal si oficial...

Pana atunci pot doar sa-i satisfac curiozitatea in mod empiric. Prin descrieri netraite inca...
teinegru64 scrie:Oare cum e sa fii banat de un sinucigas?

E ca si cum ai avea intalnire cu Destinul! Vei ramane cu cicatrici si te va marca pe viata! ;)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 06 Oct 2017, 08:35

Bezna Zorilor scrie:si nu uita,
lup.jpg

p.s. se vede ca nu prea iti prieste sesiunea foto, te'ai chinuit ceva.

- Bâzo, in cu totul si cu totul alta dezordine de idei...

Nu stiu daca ti-a spus cineva pana acu, dar calaritul lupilor prezinta risc ridicat de...cistita!
Ca blana de lup are un fir lung care intra adanc...Si te trezesti ca umbli apoi cu mersu cracanatu si cu pasu leganatu... 8-) :D

PS: Nu mai baga biletele pe sub usa, ca ramane numai pisica acasa in perioada urmatoare. ;)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde cristian bh » 06 Oct 2017, 09:02

Bezna Zorilor scrie:auzi lupe, inainte sa imi zici care'i faza cu pozele alea, ca eu pur si simplu nu pot sa accept ca ai declarat ca's pentru ignatov, da o raita pe pagina lui personala...ca tu ii raspunzi numa' la mesajele pe care ti le adreseaza pe unde te vede, dar tu nu il vezi pe el. pune de un control mic, macar asa, pentru cultura. il lasatz pe 63-u' singur sa manuiasca manualu' de psihanaliza, tre' sa ii tina cineva spatele.

Voiam s-o las mai moale,...da pur si simplu nu ma pot abtine.
In primul rand,cu postarea asta,..n-o sa mai poata nimeni contesta faptul ca n-ai fi de sex opus barbatilor, :) ...(cu exceptia teiului,...binenteles,ca la el,va trece doar cu cimitirol )
totodata,...nici altii de pe aici n-au prea crezut ca te-ai imbracat misto,ti-ai luat si posetuza doar pt amicul tau CI.De asta nici nu prea le iese pasenta consoartelor noastre in politica,...cum de altfel nici in bucatarie sau la volan,,,E vorba despre ceea ce barbatii numesc nitzica rabdare ,umpicrabdare,atunci cand se impune!
Cat priveste chestiunea colegului Ignatov,,, posibil ca el sa fi confundat mustangul cu L*AINE LIPOVAN,...sau ma rog,sa fi avut impresia ca dintisorii cu care-l musca de fundisor de atatavreme sunt oleaca prea mari pt un m...r!
In schimb,..pt mister Collina,avea nevoie de un catelus pt a-si dezmorti falangele,...ca sa poata da buzna cu buzduganul in turma de berbeci,..nu mai conta ca e vremea impachetarilor de iarna.de restrangere cuiburilor,...etc(chestiuni tehnice despre albine,tare plicti,de altfel) iar dumnealui avea prostul obicei sa nu taca si sa mai zica una alta atunci cand la unii bagatul siroapelor se face dupa uitatul la stele.
Da,..dupa regulament,un pu..frici n-are voie sa ridice mana asupra sefului ca-i cade pita de subsioara si 7 zilisoare da likeuri la galeriile de arta!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde teinegru64 » 06 Oct 2017, 09:25

Sa dea Dumnezeu Ca toata familia ta sa aiba parte de Cimiterol inaintea mea.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde ioanpuiu » 06 Oct 2017, 09:26

Întotdeauna am simţit ceva familiar la tine şi n-am stiut ce, pînă azi. Nu, nu e tatuajul :)
După cinci -şase ani pe Mobra, în '83 mi-am luat una ca asta cu banii din darul de la nuntă.
Jawa 350
Jawa.PNG

Culoare, ornamente, totul identic, mai puţin anvelopele care aveau alt profil.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE