petru71 scrie:mircea scrie:Ori acum veniti si jigniti asa cu seninatate si absolut gratuit , cam jegoasa atitudinea voastra nu ?
O sa-mi spui ca folosesc cuvinte "tari" la adresa voastra....iti raspund ...pe buna dreptate.
Daca nu ma insel, chiar voi ati solicitat niste raspunsuri de la mine, sau nu e asa ?
Gata, m-am plictisit de un dialog fara nici o finalitate.
Cuvintele tari puteai sa le pastrezi pentru situatii mai potrivite.
O sa ma abtin sa-ti descriu tie atitudinea. Te-as jigni si chiar nu vad sensul sa-ti raspund la acelasi mod.
Mai ai o gramada de intrebari lasate fara raspuns...Da' afara ploua desi nu ploua.
Ramai avocatul
"intunericului".
- Petre, eu am evitat sa interactionez cu tine in ultima perioada. Dar in seara asta o fac.
Sosirea lui BZ pe forum a fost o surpriza pentru multa lume. Si modul cum fiecare dintre noi am gestionat 'criza' asta a scos la iveala aspecte mai putin cunoscute ale personalitatii noastre.
Ea reprezinta o provocare pentru conservatorismul de tip rural, fiindca e decupata mai degraba din mediul universitar decat de pe 'un picior de plai, si-o gura de rai'.
Dar, provocarea poate aduce emancipare, renastere, evolutie...in gandire, deschidere catre ceva ce nu inseamna ca e neaparat de repudiat, numai pentru ca eu sau tu nu am fost obisnuiti.
Cei care privesc forumul mai in ansamblul lui, nu doar prin prisma stricta a unora sau altora dintre topicuri, apreciaza o briza noua si inedita. (Daca ai putea sa o receptezi si tu mai matur).
Ceea ce ma dezamageste pe mine la tine este incapatanarea cu care preferi sa te ancorezi in trecut, in mod obtuz. Dar si rezistenta darza in fata argumentelor care ti se aduc de catre o gama variata de colegi.
E pacat ca te pierzi singur, dupa ce devenisesi o figura emblematica pe forum! Dar asta e!
LU’