Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE

Aceasta rubrica se vrea a fi un altfel de calendar apicol...adica unul scris de catre apicultori. Evenimente apicole, targuri de apicultura, simpozioane...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Targ Apicol IASI 2012

Mesajde pngflorin » 11 Ian 2012, 21:20

liviu1965 scrie:Cu scuzele de riguare, cine sunteti ?

Cu respect,

ARE DREPTATE LIVIU, LA URMA URMEI CINE E DOMNULE CIOCANSEBI ?
organizeaza si el un targ in Iasi si gata tb sa il cunosca toata lumea, ce sa spun............are si aere de mare vanator.......... :twisted:
pngflorin

Mesajde manu8388 » 12 Ian 2012, 18:34

Nu am gasit nimic despre botosani, asa ca ma bag in seama la vecinii nostri mai puternici:) cursuri pentru apicultori se fac la iasi? stiu ca nu are legatura cu subiectul topicului, sper sa nu deranjez pe nimeni. cu ocazia asta imi anunt prezenta la iasi pe 9-10 martie.:)
manu8388

Mesajde FlorinI » 13 Ian 2012, 03:24

Alecs scrie:Va salut cu respect dl.doctor. In acelasi timpva felicit ca ati anuntat inca de pe acum intentia de a organiza si in acest an Targul Apicol la Iasi. Sa fie intr-un ceas bun. In legatura cu faptul ca Liviu nu stie ( inca ) cine sunteti, am o propunere : Pe acest forum sunt multi apicultori din judetul nostru- Iasi. Inscrisi sub diferite nume de useri. Nu ne cunoastem intre noi deoarece nu ne organizam sa ne intalnim. Asteptam sa se tina odata pe an o sedinta ACA , sau mai nou tot odata pe an sa ne vedem cu ocazia targului. Ce vreau sa propun : hai pana la Targul Apicol Iasi 2012 sa ne intalnim chiar de cateva ori, la inceput sa ne cunoastem si de ce nu , cei care pot sa dea o mana de ajutor la organizarea targului.Pentru intalniri oricine poate face propuneri de locatii , modalitati, date, etc. Eu lansez doar ideea. Sa discutam. OK ?

cu respect si drag, apicultori ieseni, pana la luna martie, mai e
eu va propun o super intalnire de socializare la Braila pe 29.01.2011 la primul nostru targ apicol, pe care doresc sa il realizez cu inima, cu sufletul si... cu voi
FlorinI

Mesajde ciocansebi » 15 Ian 2012, 21:01

pngflorin scrie:

Cu respect,

ARE DREPTATE LIVIU, LA URMA URMEI CINE E DOMNULE CIOCANSEBI ?
organizeaza si el un targ in Iasi si gata tb sa il cunosca toata lumea, ce sa spun............are si aere de mare vanator.......... :twisted:

Ai uitat florine ca te-am invatat care-i matca si care-i trantorul, si cand te-am prins ca sugeai un trantor si ziceai ca-i curge miere...si acum..
Te-am lasat sa faci poza cu mine si sa stai pe varfuri sa vada lumea ca esti si tu cu baietii de aceeasi inaltime...frumos iti shade...
Lasa prostiile si vezi in agenda numarul meu si al lui Lucian, si hai sa ne organizam la o treaba.....
Hai te pup si astept un telefon de la tine ;) ....bineinteles ca pana la targ.
ciocansebi

Mesajde ciocansebi » 15 Ian 2012, 21:04

manu8388 scrie:Nu am gasit nimic despre botosani, asa ca ma bag in seama la vecinii nostri mai puternici:) cursuri pentru apicultori se fac la iasi? stiu ca nu are legatura cu subiectul topicului, sper sa nu deranjez pe nimeni. cu ocazia asta imi anunt prezenta la iasi pe 9-10 martie.:)

Da , se fac cursuri apicole, anul trecut costau in jur de 200 ron,dar daca te intereseaza spune-mi si am sa ma interesez.
Te salut
ciocansebi

Mesajde manu8388 » 16 Ian 2012, 13:19

Multumesc frumos! O sa va caut la tragul de la iasi sa vorbim mai multe! intre timp mai am niste vecini care au stupi sa ma mai invata ei:) una alta strictul necesar
manu8388

Mesajde FlorinI » 16 Ian 2012, 23:52

ciocansebi scrie:Ai uitat florine ca te-am invatat care-i matca si care-i trantorul, si cand te-am prins ca sugeai un trantor si ziceai ca-i curge miere...si acum..
Te-am lasat sa faci poza cu mine si sa stai pe varfuri sa vada lumea ca esti si tu cu baietii de aceeasi inaltime...frumos iti shade...
Lasa prostiile si vezi in agenda numarul meu si al lui Lucian, si hai sa ne organizam la o treaba.....
Hai te pup si astept un telefon de la tine ;) ....bineinteles ca pana la targ.

cred ca ma lasa memoria...
ti se spunea in tinerete " mosu` "?
daca da.... de care lucian e vorba?
arata-mi si mie poza in care stau in genunchi sa ma cobor la inaltimea ta.... :P
ai un mail... vocal, sa ne auzim
ti pup
FlorinI

Mesajde nykkoo » 17 Ian 2012, 15:47

Ideal ar fi ca la aceasta intilnire a apicultorilor dintr-o anumita zona sa se intilneasca mai multe categorii de oameni ce au in comun cu produsele obtinute din stup si anume:-apicultori,-en-grosisti,-cei ce comercialieaza anumite unelte necesare in apicultura si alti. Incercarea de a uni toti apicultorii din aceasta zona intr-un intreg care sa fie in beneficiu crescatorilor de albine.
nykkoo

Mesajde Dragos2006 » 17 Ian 2012, 16:32

Aici posteaza doi Florini unul din Braila si unul din Odobesti ... hop si confuzia ! :mrgreen:
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde LUCIAN AVRAM » 17 Ian 2012, 21:09

cred ca ma lasa memoria...
arata-mi si mie poza in care stau in genunchi sa ma cobor la inaltimea ta....
ti pupFlorinI

:lol: :lol: , e vorba de ..........pngflorin de la Odobesti ,

Lucian ..................sunt eu :) :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde FlorinI » 18 Ian 2012, 00:44

LUCIAN AVRAM scrie:cred ca ma lasa memoria...
arata-mi si mie poza in care stau in genunchi sa ma cobor la inaltimea ta....
ti pupFlorinI

:lol: :lol: , e vorba de ..........pngflorin de la Odobesti ,

Lucian ..................sunt eu :) :lol:

:lol: sa traiesti
te astept la targul apicol la braila pe 29 sa ne cunoastem
ia-l si pe sebi sa vedem daca ma aplec sa-l pup pe crestet sau ma ridic sa ajung
oricum, pentru un pahar de vin, putem sta la egalitate pe scaun

sa fiti sanatosi
oricum invitatia e valabila
FlorinI

Mesajde FlorinI » 18 Ian 2012, 00:47

nykkoo scrie:Ideal ar fi ca la aceasta intilnire a apicultorilor dintr-o anumita zona sa se intilneasca mai multe categorii de oameni ce au in comun cu produsele obtinute din stup si anume:-apicultori,-en-grosisti,-cei ce comercialieaza anumite unelte necesare in apicultura si alti. Incercarea de a uni toti apicultorii din aceasta zona intr-un intreg care sa fie in beneficiu crescatorilor de albine.

ai perfecta dreptate
sa stii ca am participat la targuri si apoi am plecat acasa
am participat si la targuri, unde am stat la sedinta
castig net superior
dar...
la masa de dupa, cand se imprietenesc toti apicultorii la un pahar de vin si fiecare povesteste din experienta... e NEPRETUIT
daca s-ar putea spune... castig 1000 %

asa ceva intentionez sa fac si eu la braila la targul din 29.01
sper sa ma viziteze si sebi, ca sa am motiv sa-i intorc vizita...
FlorinI

Mesajde ciocansebi » 18 Ian 2012, 23:43

Draga Florin I,multumesc mult pentru invitatie, dar pe 27 este ziua mea de nastere...Mi-ar face o deosebita placere sa te vizitez, ceea ce le recomand tuturor celor care cauta echipamente apicole mai ieftine si diversificate s-o faca.Am gasit un mail de la tine, si sper sa te ajut in cel mai scurt timp.

Gluma asa cum ti-ai dat seama era pentru Png Florin, noi ne cunoastem de ceva vreme si ne permitem.Oricum nu-i genul meu sa fac asemenea glume cu persoane pe care nu le cunosc, deci nu era adresata acea postare pentru tine, a fost o confuzie.
Eu iti urez mult succes, si pentru incurajare poti urmari pozele de la prima editie a targului de la Iasi, pe care l-am organizat cu 4 expozanti.
http://stuparitul.3xforum.ro/post/3746/ ... IASI-2009/

iar anul trecut
http://stuparitul.3xforum.ro/post/7324/ ... Iasi_2011/
Sper sa-ti fie de ajutor
Oricum pentru ajutor nu scapi doar cu o bere... ;)
ciocansebi

Mesajde FlorinI » 19 Ian 2012, 00:29

fie... treaca de la mine...
langa bere dau si o coada de peste

in alta ordine de idei...

LA MULTI ANI in avanpremiera
dar ziua ta e pe 27, bei, te trezesti din betie pe 28
si pe 29 esti la braila
care e problema?
sau daca vrei sa simti ca e ziua ta, vii pe 29 la braila si dai tu de baut, iar noi iti cantam multi ani traiasca
ok?

tin la glume nu iti face probleme
FlorinI

Mesajde liviu1965 » 23 Ian 2012, 18:40

Cu respect,

Cu scuze, l-a momentul respectiv erau 8 postari pe forum, facute de dvs.
Ca si incepator ....m-am informat de persoanele " grele " din Iasi.
Se pare ca nu am intrebat persoanele potrivite.

La recomandarea lui Nea Gica ..... ,am accesat link-ul.

Daca nea Gica v-a respectat atunci va rog sa primiti si respectul meu.
liviu1965

Mesajde pngflorin » 24 Ian 2012, 16:41

Ridicatii grasului de la Iasi o statuie.................. :twisted:
mare scofala sa organizezi un targ, in care vin rubedenii deale lui obligate.........ca na devine agresiv daca il contrazici.

cat despre o iesire cred ca se poate.
pngflorin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE