mausica scrie:kovacslg scrie:mausica scrie:Una e sa te plimbi prin oras si alta e sa cari dupa tine zi de zi remorca cu greutati.
Pe asfalt merge si loganu.
Masina ideala de apicultura e clar ca trebuie sa fie o masina puternica. Nu o baraitura cu motor de 1,6
Oricat o sucim, nu cari zi de zi remorca cu stupi dupa tine.
Faci cateva drumuri pe an, si acelea majoritar pe asfalt si doar cateva sute de metrii pe iarba, eventual noroi.
Ca e cu stupi ,ca e cu magazii ,ca e cu magazii aduse la extras, ca e cu bidoane,tot o cari ca doar nu iti incap in portbagaj la masina mica .
La un 6 culesuri/an is destule plimbari doar pe asfalt sa le faci dar cari dupa tine. Ca tu visezi frumos aia e altceva.
Numai la noi romani vezi asa calcule. Asta e clar.
Eu chiar ma gandesc ca as putea cu Corsa sa fac treaba la albine.....ies bine la cheltuieli cred
Acum exageram.
Si eu storc si car magazii. Dar nu am nevoie de campionul offroadului pt asta.
Eu vorbeam de 2 alternative.
4x4 de 2.5, 3.0 sau unul de 2.0 dar destul de performant.
Realitatea confirma totusi.
Numai 0.5% lucreaza cu l200, etc la albine.
Eu cred ca vise sunt acele 6 culesuri, darasta e, cand se termina argumentele intervin remarcile neavenite.
Eu raman la idea ca la nivelul multora hiluxurile sunt totusi vise frumoase, nici de cum investitii utile.
Daca depasim pragul de 2-300 si multe vetre inaccesibile, atunci poate e justificat o asemenea achizitie.
Discutam cu cineva de agricultura, (manager IPSO, importator John Deere in Ro), care zicea ca unii fermieri se urca in tractor si baga aratura, etc, alti iau o hartie si fac macar cateva calcule, estimari urmate de decizii de culturi, tehnologii aplicate, si dupa aceea se apica de lucru.
A vazut cateva sute de ferme si evolutiile lor.
Concluzia lui era ca in Romania se lucreaza fara cap, impulsiv, fara o minima gestiune a costurilor, si de multe ori si fara rezultate.