mausica scrie:Uite anu asta e cu 1 mai putin la rapita la voi. Eu stau acasa
Sper să-ți urmeze și alții exemplul. Promit că dacă nu vii la rapiță, nu merg la iulișcă.
mausica scrie:Uite anu asta e cu 1 mai putin la rapita la voi. Eu stau acasa
cristi_vidican scrie:mausica scrie:Uite anu asta e cu 1 mai putin la rapita la voi. Eu stau acasa
Sper să-ți urmeze și alții exemplul. Promit că dacă nu vii la rapiță, nu merg la iulișcă.
Balian scrie:Și dacă ne-ar da voie să mergem, săptămâna viitoare
-5grade două zile. Salcâmul iarăși se duce.
cristi_vidican scrie:mausica scrie:Uite anu asta e cu 1 mai putin la rapita la voi. Eu stau acasa
mausica scrie:Nu ai putut face mai mari gratiile alea ? Nu inchide bine
vicpo scrie:Voi va pregătiți de prun, la mine nici corcodusul nu-i inflorit tot
cristi_vidican scrie:mausica scrie:Nu ai putut face mai mari gratiile alea ? Nu inchide bine
Eram sigur că vei sări.
Chiar dacă o las așa, nu se întâmplă nimic. imaginează-ți cum vine peste ea corpul pe sus![]()
Acolo este o problemă cu corpul. Pentru că lateralele (față/spate) sunt dintr-o bucată, s-au curbat în exterior. Și așa se face că stupul meu e mai lung.
după câțiva ani de folosire a gratiilor, n-am pățit să-mi treacă regina prin gratie sau pe lângă ea.
Sunt foarte bune și n-aș mai putea fără ele.
cristi_vidican scrie:vicpo scrie:Voi va pregătiți de prun, la mine nici corcodusul nu-i inflorit tot
Cei din sud sunt mai avansați decât mine
Balian scrie:Eu nu am falț. Gratia se culcă pe perete. Și la tine putea. Lasă. Următoarea rundă îți comand așa.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori