jonny_it scrie:Asta cu tinutul aproape nu-i buna ideea ... C.I., Capcaunul, nylon, pardon PVC lipsesc de pe grupul de whatsapp, sa vezi tu dupa discutii apicole
Grupul acela e închis. Dacă mai vrei pe cineva pe aproape, va trebui să faci altul.
jonny_it scrie:Asta cu tinutul aproape nu-i buna ideea ... C.I., Capcaunul, nylon, pardon PVC lipsesc de pe grupul de whatsapp, sa vezi tu dupa discutii apicole
Shrek scrie:Ba putea! Putea de altfel sa puna ca a sunat dar ca nu a răspuns nimeni, i-a scapat telefonul si a trebuit sa-l formateze din nou, sau orice alta scuza, neverificabila. Dar stiti ce cred eu până la urmă? Cred sa sunteti înțeleși sa faceti oleacă de tărăboi. Si reclama negativă este tot reclama. Cu atât mai mult cât nu se face absolut nici o referire la calitatea matcilor. Am dreptate?
cristi_vidican scrie:jonny_it scrie:Asta cu tinutul aproape nu-i buna ideea ... C.I., Capcaunul, nylon, pardon PVC lipsesc de pe grupul de whatsapp, sa vezi tu dupa discutii apicole
Grupul acela e închis. Dacă mai vrei pe cineva pe aproape, va trebui să faci altul.
Shrek scrie:Nu's de ce am sentimentul ca ne-am intalnit? Țineți cumva ...prelegeri despre albine prin sud? Sau ati ținut? Cred ca asta este si nu am de gand sa dezvolt! Cu CV, incerc sa vorbesc. O seara buna!
cristi_vidican scrie:Să înțeleg că CV aș fi eu?
Dacă da, atunci răspunsul este, nu, nu am ținut prelegeri prin sud despre albine. Și nu știu să ne fi întâlnit. Nu cunosc pe nimeni cu numele Shrek.
jonny_it scrie:
Te confunda cu celalalt Cristi care tine prelegeri despre albine.
cristi_vidican scrie:......
Să înțeleg că CV aș fi eu?
Dacă da, atunci răspunsul este, nu, nu am ținut prelegeri prin sud despre albine. Și nu știu să ne fi întâlnit. Nu cunosc pe nimeni cu numele Shrek.
jonny_it scrie:Shrek scrie:Ba putea! Putea de altfel sa puna ca a sunat dar ca nu a răspuns nimeni, i-a scapat telefonul si a trebuit sa-l formateze din nou, sau orice alta scuza, neverificabila. Dar stiti ce cred eu până la urmă? Cred sa sunteti înțeleși sa faceti oleacă de tărăboi. Si reclama negativă este tot reclama. Cu atât mai mult cât nu se face absolut nici o referire la calitatea matcilor. Am dreptate?
pvc scrie:jonny_it scrie:pvc scrie:Nu circul este scopul meu. Vreau ca lumea sa fie informata si sa nu se panicheze cand
vanzatorul nu mai raspunde la telefon. Si sa aibe si varianta de rezerva pregatita. Adica in conditiile de piata actuale fiecare cumparator sa aibe comenzi la 2-3 crescatori si sa cumpere de la cel care scoate primul marfa la vanzare. Care intarzie cu livrarea sa ramana cu ochii-n soare. Si sa nu mai fie asa ocupat incat sa nu aibe timp sa raspunda la telefon.
Multumesc pentru clarificare.
Deci, comandati la 2 crescatori de regine diferiti inainte sa comandati la mine! Toata lumea este avertizata acum, puteti dormi linistit.
Din pacate pt dv nu sunt cumparator de F1. Doar F0 de afara. Am incercat in Romania dar n-ai de unde.
mausica scrie:Si eu colaborez cu Jony nost de vreo 3 ani insa nu pot zice nimic de rau. Ca a mai decalat el ziua trimiterii.....nu e stres, se mai intampla la toti, insa a sunat si mi-a explicat.
Am primit tot timpul marfa ceruta.
Nu am scris mesaju sa tin partea cuiva ci pur si simplu am scris experienta mea cu el
ignatov andrei scrie:pvc scrie:jonny_it scrie:pvc scrie:Nu circul este scopul meu. Vreau ca lumea sa fie informata si sa nu se panicheze cand
vanzatorul nu mai raspunde la telefon. Si sa aibe si varianta de rezerva pregatita. Adica in conditiile de piata actuale fiecare cumparator sa aibe comenzi la 2-3 crescatori si sa cumpere de la cel care scoate primul marfa la vanzare. Care intarzie cu livrarea sa ramana cu ochii-n soare. Si sa nu mai fie asa ocupat incat sa nu aibe timp sa raspunda la telefon.
Multumesc pentru clarificare.
Deci, comandati la 2 crescatori de regine diferiti inainte sa comandati la mine! Toata lumea este avertizata acum, puteti dormi linistit.
Din pacate pt dv nu sunt cumparator de F1. Doar F0 de afara. Am incercat in Romania dar n-ai de unde.
Parca erai un patriot, un roman ce sareai la gatul meu, eu fiind un rus (de prin Siberia, parca...), iar acum trimiti la gunoi toata floarea apiculturii din Romania...!![]()
Se cheama ca esti COSMOPOLIT, nu...?!?![]()
Ce frumos suna...!
Balian scrie:mausica scrie:Si eu colaborez cu Jony nost de vreo 3 ani insa nu pot zice nimic de rau. Ca a mai decalat el ziua trimiterii.....nu e stres, se mai intampla la toti, insa a sunat si mi-a explicat.
Nu am scris mesaju sa tin partea cuiva ci pur si simplu am scris experienta mea cu el
Depinde când. Dacă mătcile au destinație în roiuri pachet, contează ziua, că doar nu poți
băga înapoi albina de unde ai scos.
mausica scrie:Balian scrie:mausica scrie:Si eu colaborez cu Jony nost de vreo 3 ani insa nu pot zice nimic de rau. Ca a mai decalat el ziua trimiterii.....nu e stres, se mai intampla la toti, insa a sunat si mi-a explicat.
Depinde când. Dacă mătcile au destinație în roiuri pachet, contează ziua, că doar nu poți
băga înapoi albina de unde ai scos.
Nu a fost cazu la mine de roiuri la pachet. A fost simplu. Erau roiuri in asteptare de matca. Atat
Înapoi la VANZARI - CUMPARARI MATERIAL BIOLOGIC
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator