jonny_it scrie:.......
Cat despre contrazis si discutii sa stii ........ daca ceva nu iti este clar vezi ca am si telefon.
Inchis! Nu am spus-o eu!
jonny_it scrie:.......
Cat despre contrazis si discutii sa stii ........ daca ceva nu iti este clar vezi ca am si telefon.
kiloz scrie:jony_it
Am inteles, nu sti , sau iest prea mare să te cobori la asemenea nivel?
kiloz scrie:O intrebare simpla. Câti la % dintre trântorii bk sunt sterile?
Povestea cu catârul ai fii auzit.
kiloz scrie:Multumesc. Mai lămurit.![]()
În tema asta ai rămas repetent.
cristi_vidican scrie:Catârul e infertil
kiloz scrie:Cu părere de rău, eu îs un simplu apicultor, fără studii.
Dar ai la dispozitie o grămadă de literatură de specialitate. De luminat, numai cei iluminati pot.
Cu scuzele de rigoare si cu părere de rāu. Spor.
...efectele valului 4 ......kiloz scrie:De ce trebuie umplută paginile cu citate , în loc sa fie un răspunss direct. Inutil si creste volumul mesajului fără rost.
Pentru câteva rânduri de răspuns se editează de trei patru ori acaias lucru, parca sunteti la clasa I, unde e ceva obligatoriu.
tre sa fi nebun sa te lasi de apicultura...mai ales cand lucrezi cand iti aduce aminte si faci 50 kg pe stupShrek scrie:yuonyuon scrie:.......plus ca stau cu calculatoru deschis si consuma curent !! 0.2-0.3 kw e mult...
Matale nu mai cresti albine in trei caturi plus demisol, plus mansarda?! Am inteles! Acu' minezi....bitcoin!
Înapoi la VANZARI - CUMPARARI MATERIAL BIOLOGIC
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori