Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bezna Zorilor » 04 Mar 2022, 20:34

Pot trai foarte bine fara Sputnik, am crezut ca vorbim de un principiu. Mi se pare normal - ori se inchide toata presa, ori se deschide toata!
Tocmai pentru ca omul isi poate face o idee cu atat mai mult cu cat vede ambele propagande! Adica mi se pare normal sa vedem si ceea ce considera smegma vestica a fi periculos de citit.
Asa ca comparatia cu schema de calache nu isi are rostul.
Daca vorbim de siguranta nationala, presa din Vest e cel putin periculoasa!
Eu traiesc bine mersi fara sa citesc stirile, nici din Est, nici din Vest. Dar vorbim pentru oameni, este normal sa li se difuzeze doar presa din Vest? Ca in orice proces, trebuie sa ii dai dreptul si "agresorului" sa se apere!
Si asa ca chestie, cine vrea sa citeasca ceva anume, o va face oricum, indiferent de nu stiu ce interdictii! Sau nu iti aduci aminte avertizarile lui Plesu in ceea ce priveste parcurgerea cartilor lui Jung? Ne'a avertizat foarte patetic sa avem grija, ca putem sa ne tacanim!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 04 Mar 2022, 21:20

Ceea ce tie iti pare "normal" altii considera "tiranie".
Tu consideri ca este dreptul Rusiei sa spuna altora ce sa faca la ei in tara ... si justifici asta (inclusiv) prin faptul ca si NATO a procedat asa. Este opinia ta, iar eu cel putin o respect .... ce nu gasesc insa acceptabil este faptul ca tii musai sa impui acesta opinie si altora ... ca i desconsideri daca nu rezoneaza cu ceea ce crezi tu.

Asa ca idee ... putine sunt lucrurile noi in ziua de astazi ... acum cateva zeci de ani si Hitler isi justifica actiunile cu argumente si mai ales metode similare (cenzura stiri, propaganda "etnica", etc), atunci insa nu exista NATO ... singura organizatie posibil a arbitra in mod pasnic era Liga Natiunilor care asa cum bine stim nu a reusit sa previna razboiul.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 04 Mar 2022, 23:04

Ceea ce mi se pare mizerabil este ca si tu, ca si altii, va faceti ca nu vedeti tirania ambelor parti, rusul e tiran, dar Nato e de bine. Nu compara Liga Natiunilor cu Nato, ci mai degraba cu Onu, o alta mizerie. Ceea ce trebuie facut, este sa fie condamnate ambele parti, asta am spus si in mesajele anterioare, si te faci ca nu vezi. Inchizi o presa, le inchizi pe ambele! Si asa mai departe... Ceea ce am dat 51 cu 49 a fost nu doar asezarea, cat faptul ca sunt aici intre ei...ei cu ei... Daca ucrainieii ar fi atacat acolo in donbas...nu ar fi trebuit sa vina nato sa salveze rusii? Ahhh...nu le convine sa elibereze rusi?

Ceea ce face nato este ca isi impune propriile interese, dar pe teritoriile, in casele altora. Ok, condamni rusii, dar condamni si americanii, asa este corect..si una peste alta...trebuie tinut cont si de conditionarea geografica... Nu e optim sa fie aici acesti americani!

Te faci ca nu vezi, si este foarte convenabil pentru tine!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 04 Mar 2022, 23:34

Si ONU si Liga Natiunilor si etc .... sunt chestii omenesti si mai ales pamante ... nu sunt "divinitati" ca sa avem pretentii de egalitate in "condamnari".

Pana una alta Donbas este (inca) parte a Ucrainei ... deci orice actiune a autoritatilor ucrainieni in zona este ... afacere interna ... de ce ar fi de dorit interventi altor entitati ?

Tu spui ca nu este optim ca acum sa fie aici americanii (sau nato) ... eu zic ca nu a fost deloc simpatic sa i avem pe cioloveci zeci de ani la noi si in restul europei ... fiecare dintre noi avem motivele si argumentele noastre .... dar eu zic ca locul rusilor si al sluguilor lor nu este printre oameni cu minima decenta.
Nu stiu la ce te gandesti tu cand spui "convenabil" .... dar eu ma simt confortabil stiind ca intre mine si ghiolbania a la Putin & Lavrov este distanta cat mai mare.
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 05 Mar 2022, 00:05

"Pana una alta Donbas este (inca) parte a Ucrainei ... deci orice actiune a autoritatilor ucrainieni in zona este ... afacere interna ... de ce ar fi de dorit interventi altor entitati ?"

Asa, ca o chestiune cu treburile interne, pe acelasi principiu au fost si Yugoslavia si Kosovo... Ce au cautat americanii intreb...???!!! Ce au cautat in multe alte parti de pe glob?

Daca spui ca una din parti sufera de tiranie, trebuie sa spui si de cealalta. Dar tu nu ai cum, pentru ca esti fix un sclav!

Te rog eu, mergi si ia repede niste pastile pentru contradictii, nu e prima oara cand aberezi lucruri fara sens, deci trebuie sa ti se dea reteta lunga, daca se poate si cu efect retroactiv.
Bezna Zorilor

Mesajde yuonyuon » 05 Mar 2022, 00:07

nustiu ce treaba are NATO cu poporul ucrainean...cand era vorba de corporatii si bursa....ambele parti au castigat imens dupa urma acestui "conflict" regizat ....unde lumea asteapta sa vada cine castiga.......cu siguranta stim cine pierde ...

cred ca e mai mult ca o explicatie pe intelesul prostului de rand......NATO nu poate sa intre sa ia cu forta trebuie explicat ca se duce sa salveze vieti ca la gradinita ...."e bine copii??" :lol:

si voi ..."DAAAAA!!" :lol: :lol:
yuonyuon

Mesajde Bezna Zorilor » 05 Mar 2022, 02:32

Imbecilitatea la cota maxima!!!

"Tu consideri ca este dreptul Rusiei sa spuna altora ce sa faca la ei in tara ... si justifici asta (inclusiv) prin faptul ca si NATO a procedat asa." DA, exact!

De fapt, tu consideri ca e ok sa te faci ca nu vezi ce face NATO, si sa spui ca e gresit ce face Rusia. Cat de convenabil!

Ionita = acest sugaci la ciorapul globalist care traieste dupa zicerea "hotul striga hotii"!

Fratica, daca vii sa dai povete in casa altora despre ce si cum sa faca, vino cu cineva fara de pacat, nu cu NATO!

Hai ca ma trece dezinteria cu tine... Esti un penibil! Ma mir ca nu iti este rusine ca iti rupi dintii non stop in propria prostie si incoerenta!

Globalistii astia care sunt absolut peste tot te numesc conserva ruseasca, ca le spui ca logica si coerenta lor sunt un dezastru total!

Rusine!!!
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 05 Mar 2022, 07:41

Scumpete ... inteleg ca te ai enervat ... daca ai avea cum m ai ca mi ai da cu ceva in cap, norocul meu ca Putin si armata rusa sunt ocupati pe la ucrainueni ca altfel i ai trimite sa ma bombardeze :).
O zi frumoasa
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 05 Mar 2022, 20:28

Numai curvarii vorbesc cu scumpete, papuse, etc, chiar si in gluma. Deci numai un limbric se poate preta la asa ceva...
Sa'i vorbetsti lu' m...ta astfel, ca io nu pun botu' la vrajeala ta!

De dragul unei analize obiective, io inteleg ca pe unii din voi v'a cam inghesuit istoria, dar iti zic si tie ce i'am zis si celuilalt globalist in glorie, istoria ta si'a neamului tau nu este istoria lumii, deci...de dragul analizei obiective, daca il faci hot sau criminal pe unul, trebuie sa il faci si pe celalalt, lucru pe care nici tu si nici globalistul celalalt nu il faceti, ca nu'i convenabil pentru voi.

Asa ca nu e nevoie sa ma iei cu vrajeala, am inteles foarte bine ca sugi ciorapul global, bine bine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa bagi in cap altora ca ciorapul global e mai putin periculos. La fel ca si cumatrul amintit mai sus, care munceste in capitalism la Bruxel si a invins comunismul...prin fuga.

Nu v'ar fi rusine, ditamai barbatii, sa va impiedicati pe strada de atata incoerenta!
Bezna Zorilor

Mesajde ioanpuiu » 05 Mar 2022, 23:22

S-a echilibrat balanţa cenzurii.
Vestul a blocat Sputnik şi Russia Today iar estul, Rusia, a blocat din şi ea ce a putut: Facebook, Twitter, Youtube.

Blocarea celor două publicaţii guvernamentale ale Rusiei a fost, în opinia mea, o stângacie.
Sigur că fac propagandă, toate guvernele fac în măsura în care pot să o faca pentru a cosmetiza şi coafa situaţia. Fac asta şi in timp de pace dar în vreme de răzoi.
Nu cred că mă infectam ideologic daca citeam Sputnic, nu cred deşi nu am citit. Nici un om normal, echilibrat, nu este în pericol după o lectură dar există şi creduli.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 05 Mar 2022, 23:25

Rusia, mai dibace cu cenzura, a inchis tot ce nu respectă versiunea oficială, cea a guvernului. Ce mai este încă deschis a intrat sub o nouă lege:

Președintele rus Vladimir Putin a semnat vineri o lege care introduce pedepse grele cu închisoarea pentru oricine publică „informații false” despre armată

Legea-i lege, n-ai ce-i face. Circulaţia informaţiei a îngheţat inclusiv între persoane fizice.
Peste Rusia s-a lăsat întunericul informativ.
Mai puţin lumina roz care este culoarea oficială a guvernului. Rozul "operaţiunilor militare speciale" din Ucraina.
Agenţia TASS ... " Locuitorii Melitopolului au salutat trupele ruse care se mișcau în jurul orașului. Unii cetățeni în vârstă au ieșit în stradă fluturând steaguri roșii"
Minciuni.png

Adevărul din Melitopol şi varianta rusilor, amândouă aici:

Minciuna guvernului încearcă să ascundă adevărul. Marea masă a cetăţenilor nu trebuie să-l afle. Mai ales mamele soldatilor, ele ştiu
că fii lor participă la manevre militare.
Cu Facebook, Twitter şi Youtube funcţionale ar putea vedea lucruri greu de privit pentru ele
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 05 Mar 2022, 23:29

Probabil că sţiţi deja dar aşa, din prevedere ... ultimul clip nu rulează dacă nu apăsaţi tasta Show
ioanpuiu

Mesajde Bezna Zorilor » 06 Mar 2022, 02:16

Presa trebuie lasata libera mai ales in vreme de razboi, pentru a se cultiva virtutea! In vreme de pace lumea'i lenesa!
Cine vrea sa citeasca propaganda dintr'o anume parte o va citi oricum, asa ca restrictiile nu afecteaza pe nimeni.
In orice proces este corect sa lasam ambele parti sa spuna ce'au de zis...
Nu poti sa numesti criminala una din parti, fara sa spui nimic despre cealalta.

Obositori sunt doamne, toti sugacii la una din sosete (soseta din oricare parte...)

Am vazut clipul...

https://inpolitics.ro/postul-american-m ... NPcH9m3Ev8

Rog un moderator sa mute discutia incepand cu pagina 542 pana aici pe un topic separat. Multumesc!
Eu una...il astept pe mircea... cred ca nimeni nu isi poate da seama ce dracu' fac astia, dar sunt foarte curioasa de parerea lui.
Bezna Zorilor

Mesajde ioanpuiu » 06 Mar 2022, 06:09

A intrat găselniţa la Kremlin... Putin e mâncat de molii.

Ceva se schimbă dar nu va fi usor.
Până acum s-a răţoit el la toată lumea dar presiunea începe să-şi schimbe sensul chiar dacă subtil încă.
Canada.png
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 06 Mar 2022, 06:21

fără ocolişuri
criminal.png
ioanpuiu

Mesajde Bambucha » 06 Mar 2022, 09:04

Exista si un bine in tot acest rau, idolul marionetei isterice a reusit sa alinieze planetele.

Buy E.U.
Bambucha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE