de Bezna Zorilor » 08 Mar 2022, 00:28
Piticigratis, un individ pe care populatia il citeste de 15 ani incoace, stiam ca e un mizerabil, dar acu' s'a dat in fapt. Ca sa stiti cine ne baga in groapa!
"Economic și social viața e mult mai bună în țările protejate de NATO decât în vecinii lor care n-au prins cupola.
Nu am 8 ani să cred că planeta e ca-n desene animate cu lupta dintre bine și rău. Nu am nevoie să mi se pară că tabăra mea e MORAL superioară celeilalte ca să țin cu ea. Că nu e moral superioară cu nimic. Dar viața e mai bună la noi decât la ei. Și pentru mine e de ajuns."
Raspuns:
"Coite, pana si in regimul sovietic viata era foarte buna pentru cine era membru de partid.
Avantajul vestului e ca, mai mult sau mai putin, viata era decenta pentru oricine, neconditionat. Adica berea nu era servita doar membrilor de partid.
Acum, se pare ca vestul a recuperat acest ecart ideologic, incercand marea cu degetul certificatului digital si n-are nicio problema sa lase oameni sa moara de foame din motive arbitrare sub o umbrela de minciuni si sofisme de-ti sangereaza ochii cand le citesti.
Tu, dupa cum realitatea foarte bine a demonstrat-o, esti ok cu toate astea: adica preferi sa fii in echipa castigatoare sau macar sa mergi pe tampon, atata timp cat nu pierzi trenul.
Csf, mladierile firii umane sunt surprinzatoare si cumplite. Ma mir ca deja nu te dor salele."
ACESTIA SUNT SUGATORII LA GLOBALI, IAR IN CLASAMENT SE AFLA SI LESINATU' DE IONITA CARE NU NE MAI SCUTESTE, FRATE.......................
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.