Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bezna Zorilor » 08 Mar 2022, 00:37

Daca se poate sa puna cineva linkuri cu copiii rusi omorati de ucrainieni...asa pur si simplu!

Hai, multumesc!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde peterneamt » 08 Mar 2022, 03:48

Bezna Zorilor scrie:Daca se poate sa puna cineva linkuri cu copiii rusi omorati de ucrainieni...asa pur si simplu!

Hai, multumesc!

Nu pot ! Dar pot să urez tuturor femeilor de ziua lor ...indiferent de naționalitate :

https://www.youtube.com/watch?v=aLLkYU-juUk
peterneamt

Mesajde feederman » 08 Mar 2022, 08:30

[quote="ionsut"]... sunt festivitățile alea pe traseu, pâine și sare, stegulețe, discursuri de întâmpinare… Na, durează![/quote]. E aglomeratie mare la brutaria 7 seminte. Harnicii baieti framanta de zor cu secera si ciocanul. Musafirii de onoare vin de acasa cu semintele lor selectionate calibru 7,62.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Cristian IONITA » 08 Mar 2022, 09:55

De sezon ...
Fişiere ataşate
FB_IMG_1646722412918.jpg
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 08 Mar 2022, 09:56

Bezna Zorilor scrie:Daca se poate sa puna cineva linkuri cu copiii rusi omorati de ucrainieni...asa pur si simplu!

Hai, multumesc!

Incearca la ambasada rusiei ... sunt frumos inramate, photoshopate, etc ...

Daca o vezi pe Sosoanca pe acolo sa i spui "la multi ani" si din partea mea .... oricat ar fi de hidoasa ... tot femeie este ai ea.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 08 Mar 2022, 10:00

Bezna Zorilor scrie: ...

ACESTIA SUNT SUGATORII LA GLOBALI, IAR IN CLASAMENT SE AFLA SI LESINATU' DE IONITA CARE NU NE MAI SCUTESTE, FRATE.......................

Stiu ca nu ti cade deloc bine, dar daca inca nu ai aflat e liber la scutit ... , dar deh nu si pentru cei carora le place panarama si se hranesc cu scandal gretos.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 08 Mar 2022, 10:29

https://www.g4media.ro/putin-a-promulga ... i-ani.html

Votantii psd (adica milogii atarnatori la pomeni de la stat) apreciaza asa ceva.
Cristian IONITA

Mesajde feederman » 08 Mar 2022, 11:46

Pentru impartialitate si obiectivitate in informare. Jos cenzura.
Lumea libera descopera oripilata ipocrizia ucrainenilor ucigasi de copii rusi. Dovezile incriminatoare sunt pe toate drumurile. Indignati-va si luptati pentru pace si acces neingradit la votka. Bate si te se va bate. Cauta si vei gasi.
Masacru:
https://www.google.com/search?rlz=1C1CH ... vgI-tjYo5q
https://inf.news/en/world/9bf8752907b69 ... db924.html

Alti eroi rapusi la datorie.
https://www.promotor.ro/stiri-auto/trei ... l-18442981
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde ioanpuiu » 08 Mar 2022, 13:04

Trebuie sa recunosc că m-am înselat când am crezut că proaspăta lege a lui Putin, cea care stabilea pedepse mari pentru delictul de opinie, va opri protestele pe teritoriul Rusiei.
Nu a fost aşa, ruşii au iesit Duminică la proteste împotriva războiului dar, cum este doar o operaţiune militară specială în viziunea guvernului,
forţele de ordine şi disciplină au săltat 4600 de ruşi care nu văd clar situaţia şi le-au oferit cazare gratis.
Cifra oficială a fost 3500 şi arestările au fost făcute cu blândete, cu gentileţe chiar, aşa cum se poate vedea în reportajul Sputnik.
Privirea în obiectiv ca la fotograf. O amintire frumoasă.
arestare - Copy.png
arestare - Copy.png (173.89 KiB) Vizualizat de 1827 ori

Alte surse susţin că nu a fost tocmai aşa:
https://twitter.com/antiputler_news/sta ... 0565888000
E iarna si e frig. De când s-a scumpit vodca ruşii se incalzesc cum pot, se încing unii pe alţii.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 08 Mar 2022, 13:11

Si n-a fost singura dată când am apreciat greşit.
Până să înceapă nebunia asta ştiam prea puţine despre Ucraina şi nici pe alea nu le ştiam bine.
O vedeam ca pe o fostă republică sovietică, cu prorusul Ianukovici, cu trădări, cu dezastrul Maidan unde trupele speciale au omorât ucrainieni, cu niste oligarhi dar mai mici puţin, aproape ca o Rusie mai mică.
Am aflat, ca toată lumea, că alegerile au fost câştigate de un actor şi nu am dat importanţă.
Un mic actor de comedie dar ce bărbat zace în el ! Cine şi-ar fi imaginat?
Şi o populaţie care dovedeşte mai mult decât ar fi nevoie că nu sunt ruşi, că sunt o naţiune distinctă.
Nu ştiu cum se va termina războiul. În mod normal, colosul militar care este Rusia va copleşi în cele din urmă Ucraina.
Posibil dar când văd încrâncenarea cu care luptă Ucraina, sper să mă înşel. Mi-ar părea bine să mă înşel.

M-am tot gândit ... oare la final, se va cânta "Marşul lui Putin" sau "Balada lui Zelenski" ?
ioanpuiu

Mesajde Cristian IONITA » 08 Mar 2022, 14:06

ioanpuiu scrie:Si n-a fost singura dată când am apreciat greşit.
...

este suficient sa-ti iei ochii din oglinda ... si o sa realizezi ca nu toata lumea "se teme", si cu atat mai mult nu se tem de legile unui regim totalitar chiar daca este impus cu bastoane si inchisoare.

https://twitter.com/bubbaprog/status/14 ... boiului%2F

alaturi de Putin vor ramane doar hahalerele
Cristian IONITA

Mesajde ioanpuiu » 08 Mar 2022, 15:33

Cristian IONITA scrie:
ioanpuiu scrie:Si n-a fost singura dată când am apreciat greşit.
...

este suficient sa-ti iei ochii din oglinda ...

Mă confunzi Cristi şi nu este prima oară.
uite:
Cristian IONITA scrie:
ioanpuiu scrie:Legea-i lege, n-ai ce-i face. Circulaţia informaţiei a îngheţat inclusiv între persoane fizice.

ba .... traman ca ai ce face ..., sa te revolti si sa schimbi legea. si avem multe exemple istorice cand astfel de legi au condus la schimbarea din temelii a societatilor, dau doar 2 exemple:
- independenta USA, la baza revoltei statelor unite impotriva imperiului britanic a fost impunea taxe vamale suplimentare asupra importurilor de zahăr, textile, vin și cafea, dupa nici 150 de ani Imperiul Britanic a fost inlocuit ca prima putere de catre revoltatii.
- ordonanta 13 din Romania - faptul ca sute de mii de oamenii au iesit in strada (chiar si la temperaturi de minus 15 grade) a facut ca, cel putin in aparenta, principiile dempocratice sa existe in continuare in Romania.si etc ...
[/quote]
Mie îmi scrii de protestele de atunci generate de OG 13 ???
Am anunţat că merg, am povestit, am pus poze în forum cu mine acolo ... ce ar mai fi trebuit să fac ca să ştii şi tu?
:lol:
ioanpuiu

Mesajde Bambucha » 08 Mar 2022, 15:36

ionsut scrie:... Iar rusii ...

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bambucha » 08 Mar 2022, 15:38

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bezna Zorilor » 08 Mar 2022, 16:41

Are si p*rorstu' o placa...cu votantii pesede si pomeni. Ca la restu' discutilor n'ajunge, din cauza propriilor conflicte mentale.
Ma intreb daca si'o fi luat reteta aia...
Urat mai este sa fii sclavul unora care practica exact ce practica estul, doar ca...doar putin mai sofisticat.
Sugatorii vestului...sugatori la acadele care isi iau doar teapa.
N'ai la ce sa te astepti de la unii care n'au citit o carte'n viata lor, care traiesc din compromis in compromis, fara coloana vertebrala, ca doar sunt rame in fiecare zi a vietii lor.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 08 Mar 2022, 17:12

Daca se poate, da' repede ca n'avem timp, sa raspunda la urmatoarele intrebari, adulatorul de sosete globale:

- a ales sa se urce in trenul care merge spre vest, pentru conforul personal?
- sau considera si ca este calea cea dreapta pentru acest popor?

Prima varianta este siguraaa, daca indrazneste sa zica ca e si a doua, ca sa isi scuze prostitutia de la prima, asteptam cu totii sa primim poze de pe front, ca ne apara, nu? alaturi de Lucian Mandruta si alti trogloditi carora li se citesc pe fata toate compromisurile!!! Cred ca poporul roman ar vrea sa stie ce barbati sunt dispusi sa il apere!

Hai papapapapa!
Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE