BMihai scrie:Eu am luat asa ceva de pe un santier de pe autostrada A10. Au dezafectat santierul si au vandut tot.
Am platit 1800 RON cu tot cu transport in stupina cu platforma cu macara. Are instalatie electrica, iluminat si prize, usa metalica si doua geamuri pe spate. Erau si modulare, puteai lipi 2-3-4-etc, ca sa faci un spatiu mare de lucru, dar pe mine nu m-a ajuta terenul, fiind tot in panta.
co224.jpg
co223.jpg
Am de cativa ani buni un sisten de 2 astfel de containere, amenajate ca o casuta de vacanta (o garsoniera de aproape 30 mp amplasata la stupina).
Penttu utilizare in afara sezonului rece este exceptionala .... daca trebuie si incalziza este cam energofaga .... si chiar si asa nu prea confortabila (este izolata bine dar mai deloc inertie termica).
Principalul avantaj este rapiditatea cu care este instalata .... o daca terenul amenajat (nivelat si cateva borduri) a durat mai putin de 3 ore ca totul sa fie operational (bransament electric, canalizare, etc).
O casa (magazie, alta constructie) ar fi durat luni ... plus alergatura cu autorizatiile.
Pretul la care ai gasit tu este foarte bun ... acum pe loc as achita cateva bucati daca as avea ocazia
Daca se doreste a avea alta destinatie si nu cea de locuinta (mai) exista varaianta "cuburilor" pentru utilitare auto, sunt cam tot atat de izolate, dar mai ieftine, mai usoare, mai simplu de gasit.
Spor