Sau poate ca gresisi pagina
salve
valentin scrie:adevaru este ca te c-am bagi in sama si folosesti cuvinte jignitoare ca de exemplu (congo)nu tias fi reprosat dar tu singur ai umblat la ele, puteam si eu sa-ti spun cine este di n congo poate gresesc sau a fost greseala de tastatura
Alecs scrie:proapis13 scrie: sa scrie aici shi bune shi rele la adresa mea sau
sa taca
salve
Tac![]()
SALVE![]()
Craciun fericit si multa sanatate
proapis13 scrie:Bine v-am regasit
proapis13 scrie:Respect dorinta colegilor si revin anul acesta mai devreme decat se asteptau si i-mi cer scuze public celor ce s-au simtit lezati de derapajele mele verbale atunci cind nu si-au avut rostul si locul
proapis13 scrie:Cei ce vor sa ma balacareasca sa o faca aici si nu in pagina personala
proapis13 scrie:Vreau sa intelegeti ca va consider pe toti ca a doua mea familie indiferent de religie,etnie si inclinatii politice si de aceea am scris ce simt
mibu scrie:Alecs scrie:proapis13 scrie: sa scrie aici shi bune shi rele la adresa mea sau
sa taca
salve
Tac![]()
SALVE![]()
Craciun fericit si multa sanatate
Pînă la Crăciun mai avem timp de multe păcate ,așa că nu vă grăbiți cu urările !
proapis13 scrie:Vreau sa intelegeti ca va consider pe toti ca a doua mea familie indiferent de religie,etnie si inclinatii politice si de aceea am scris ce simt
Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori