Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE

Aceasta rubrica se vrea a fi un altfel de calendar apicol...adica unul scris de catre apicultori. Evenimente apicole, targuri de apicultura, simpozioane...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Targ Apicol IASI 2012

Mesajde LUCIAN AVRAM » 24 Ian 2012, 20:45

ma dar ce va mai iubiti voi doi (pngflorin si Sebi ) :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde pngflorin » 24 Ian 2012, 21:58

LUCIAN AVRAM scrie:ma dar ce va mai iubiti voi doi (pngflorin si Sebi ) :lol:

ai reparat cotetul ?
CASCO ....spuneai ca is bani aiurea.
pngflorin

Mesajde LUCIAN AVRAM » 24 Ian 2012, 22:31

mda , ai dreptate ce sa zic , oricum i-am dat in judecata , dar pana atunci tb sa-mi repar masina bineinteles pe banii mei , asta este ma duc sa protestez in piata ............... :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde pngflorin » 24 Ian 2012, 22:50

LUCIAN AVRAM scrie:mda , ai dreptate ce sa zic , oricum i-am dat in judecata , dar pana atunci tb sa-mi repar masina bineinteles pe banii mei , asta este ma duc sa protestez in piata ............... :lol:

TU SA FII SANATOS.
ce sa protestezi ?
ca faci profit pe spatele nostru, a apicultorilor saraci.......... :twisted: :mrgreen:
pngflorin

Mesajde LUCIAN AVRAM » 24 Ian 2012, 22:57

baaa tu nu esti sarac ..........tu esti ZGARCIT ....scotianuleeeeeeeeeeee :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde mac72ro » 24 Ian 2012, 23:07

Lucian daca tu mergi la protest in piata ,eu merg cu tine sa te pazesc de Jandarmi. :lol:
mac72ro

Mesajde LUCIAN AVRAM » 24 Ian 2012, 23:13

si pe urma te cheama astia la raport , ai vazut ce a patit ala de la MApN , acum cred ca sta drepti si altii cu mai multe galoane pe umar urla la el !
LUCIAN AVRAM

Mesajde pngflorin » 24 Ian 2012, 23:31

mac72ro scrie:Lucian daca tu mergi la protest in piata ,eu merg cu tine sa te pazesc de Jandarmi. :lol:

hopa, ca detectaram un ASUPRITOR, ......fratilor se pare ca avem un jandarm pe aici................. :lol: :lol:

PS...poate spui ca nu il injuram pe Base la sefi.
pngflorin

Mesajde tristul.mihai » 26 Ian 2012, 22:09

O adresa unde se organizeaza acest targ, daca se poate. Sa stim si noi cei ,,gura casca'' unde va gasim.
tristul.mihai

Mesajde manolebt » 02 Feb 2012, 14:55

Am inceput sa merg la IASI la TARGUL APICOL organizat de D_nul CIOCAN SEBI , de acum doi ani, anul acesta nu pot sa lipsesc. Toate targurile au fost reusite! Anul acesta nu poate sa fie altfel. Mai ales dupa o experienta acumulata de ceva timp...... . Multa sanatate !
manolebt

Mesajde manolebt » 02 Feb 2012, 15:03

Dar cred ca multi altii, care vor sa vina, va trebui sa stim locatia evenimentului....! Dau o bere cand ne revedem! :D Adica o data la 365 zile :D :D :D :D
manolebt

Mesajde manolebt » 06 Feb 2012, 15:17

Locatia D-l Sebi???? :?: :?:
manolebt

Mesajde Donbazil » 06 Feb 2012, 23:08

ciocansebi scrie:Ma bucur mult ca am mai reusit sa strangem randurile.
Va salut cu respect si prietenie pe toti,
Se pare ca mai exista un domn care doreste sa faca un targ in aceeasi perioada(10-11.martie 2012) si anume la Timisoara(a nu se confunda cu renumitul targ de la Faget care este pe 17 martie) dar nu ne va afecta pe noi.:)

Sal'tare!
Este vorba de a doua editzie a targului apicol de la Timisoara, care se tine in comuna suburbana Ghiroda si este organizat de ACA Timis iar "pion principal" este colegul nostru "Albinutza" - Casian Brebu - presedintele Cercului apicol Timisoara. (Despre editzia de anul trecut am scris pe forum la vremea respectiva).....
Fiind noi atata de departe unii de altzii, nu cred ca ne putem "deranja" , ba dimpotriva facem fiecare pe zona lui un bine apicultorilor.
Noi va uram succes si " La mai multe editzii"!
Sal'tare!
Donbazil - Faget :) :) :)
Donbazil

Mesajde ciocansebi » 21 Feb 2012, 20:45

VA ASTEPTAM in data 10-11 MARTIE 2012 la Targul Apicol IASI ce va avea loc in aceeasi locatie ca anul trecut-parcarea Iulius Mall- Iasi, din complexul studentesc Tudor Vladimirescu.
Ca expozanti ii asteptam :

Fabrica de stupi Prisada-Husi-VAslui-Lucian Avram& David Nick

COMPLEX APICOL S.A. Bucuresti
Produse alimentare si vitalizante bazate pe miere, ceara, laptisor de matca polen, apilarnil;
Depozitarea mierii in conditii corespunzatoare;
Producerea de cosmetice bazate pe materiale apicole;
Producerea de instrumente apicole, echipamente si instalatii;
Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Apicultură Bucuresti
Produse apicole şi apiterapeutice, material biologic (regine ameliorate), medicamente pentru tratarea şi combaterea bolilor albinelor; organizează cursuri specializate de instruire pentru începători şi profesionişti şi dezvoltă activitate de extensie în domeniu; oferă tehnologii moderne precum şi asistenţă tehnică în apicultură.

Apin**ura SRL BUCURESTI
Echipamente pentru apicultura

Apidava srl Produce si distribuie miere naturala de albine: poliflora, salcam si tei. Vinde miere "Roua Florilor" si "Di Melio" - miere ecologica, en-detail pe marile retele din Romania.

Apiroua srl Echipamente pentru apicultura-Bucuresti

Ag**na Romania Zahar si Stimulatori apicoli

Grantmetal S.A.Bucuresti Sarme trefilate la rece din otel inoxidabil

Euro**nig-Bee Vital
Utilaje apicole, materiale si consumabile pentru apicultura

ETTA SRL Bistrita Producător de faguri artificiali,lumanari de ceara

NEKTAR KING SRL Gheorghieni
Unicul distribuitor ai mărcilor Logar-Trade din Slovenia, Thomasz Lyson din Polonia, Nektárplaszt din Ungaria şi Bee Processing Enterprices din Canada. Distribuie produse de la unelte şi accesorii simple până la aparate sofisticate de ambalat miere.

REMOSTIL S.R.L. Porumbacu de jos, masti apicole

Fabrica de stupi Nehoiu S.R.L Firma noastră nu şi-a propus să reinventeze stupul, ci să îl producă în serie largă la o calitate deosebită, fiind accesibilă apicultorului de rând. Cei cu pretenţii exagerate îi lasăm în grija firmelor cu denumiri pompoase.

Api**tal Prodimpex Bucuresti produce din otel inoxidabil si vinde intreaga gama de utilaje apicole si de procesare a mierii

Api**n SRL Timisoara Scule si utilaje apicole(SANDU)

Te**em PROD S.R.L. Făget Materiale pentru apicultura

APISROM SRL Vaslui Are ca obiect de activitate realizarea fagurilor artificiali, procesarea si ambalarea mierii in conditii de igiena deosebite.

ACADORE SRL Vaslui-lazi,rame..

Dumsta SRL Sibiu componente metalice pentru stupi

ROMHUBNER SRL ORADEA faguri artificiali

Triunghi SRL Bistrita Stupi,rame,componente pentru stupi
Sandu Ion -masti apicole
Relu Gigoras-produse apicole
Balteanu Valentin-produse apicole
Firme de consultanta pentru proiectele 141,112 si 121 ce au avut reusita recunoscuta in zona la preturi acceptabile.

Dintre firmele de mai sus cateva dintre ele din motive obiective nu am reusit sa le contactez pana la aceasta ora.Lista firmelor invitate este deschisa.Astept raspunsuri si din Moldova,Ucraina,Polonia

p.s.

SE MAI POATE VIZITA LA IASI:

-Palatul Culturii
-Mitropolia Moldovei si Bucovinei
-Teatrul National Vasile Alexandri
-Palatul Roznovanul(Primaria)
-Manastirea Sfintii Trei Ierarhi
-Manastirile Golia,Cetatuia,Galata
-Gradina Botanica-Copou
-Parcul Copou-cu Teiul lui Eminescu
-Muzee si case memoriale

Fosta capitala a Moldovei, Iasiul este un adevarat centru academic,cultural si economic vizitat de foarte multi turisti romani si straini.

In imediata apropiere a locului unde se organizeaza Targul Apicol exista hotelurile:

Hotel T23-aleea Prof.V Petrescu5A
http://www.hotelt23.ro
0232-220043
0724-220042
camera dubla 2 paturi-Luni-Vineri-1 pers=115 ron
-2 pers=127 ron

sambata+duminica-100 ron

Hotel Ceramica:B-dul Tudor Vladimirescu nr 103A
0232-271427
0745833949

camera single:100 ron
camera dubla:110 ron

Hotel Dorobanti
str.Nicorita nr 26
tel:0232.415415/0332.415415/
0755415415/0720.4151415
http://www.hoteldorobanti.ro

Cei care vor sa ne vor onora cu prezenta pot vizita stupinele prietenilor forumisti, Moldova fiind binecunoscuta pentru ospitalitatea sa.
Va astept cu drag pe toti, si voi reveni cu noi informatii cat de curand.
Ultima oară modificat de ciocansebi pe 21 Feb 2012, 22:17, modificat de 2 ori în total.
ciocansebi

Mesajde ciocansebi » 21 Feb 2012, 21:01

Sambata 10 martie, dupa amiaza vom organiza si un Bal al APICULTORILOR, unde sunteti invitati alaturi de sotii, prietene,..
Va atasez cateva poze de la petrecerea de anul trecut.
http://stuparitul.3xforum.ro/post/7324/ ... Iasi_2011/
In data de 11 martie -duminica, in sala amfiteatrului de la Facultatea de Chimie(vis-a-vis de targ), incepand cu ora 9 vom avea o sesiune de comunicari unde vom avea ca invitati pe D-nul dir.ACA-Romania d-nul ing. Fetea, reprezentantii ANSVSA,APIA, ANARZ,APDRP, unde cu multa placere vor raspunde la intrebarile noastre.
Va ofer orice informatie privind acest targ la tel 0740998084.
ciocansebi

Mesajde LUCIAN AVRAM » 21 Feb 2012, 23:08

Fabrica de stupi Nehoiu S.R.L Firma noastră nu şi-a propus să reinventeze stupul, ci să îl producă în serie largă la o calitate deosebită, fiind accesibilă apicultorului de rând. Cei cu pretenţii exagerate îi lasăm în grija firmelor cu denumiri pompoas
e.

:lol: :lol: :lol: :lol:

asta-i cea mai tare prezentare :lol:
LUCIAN AVRAM

AnteriorUrmătorul

Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE