Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE

Aceasta rubrica se vrea a fi un altfel de calendar apicol...adica unul scris de catre apicultori. Evenimente apicole, targuri de apicultura, simpozioane...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Targ Apicol IASI 2012

Mesajde reformistul » 11 Mar 2012, 21:28

livas scrie:sal Reformistule, i-mi pare rau si mie ca nu ne-am gasit, da sa stii ca si eu am fost la 11.05 sau maxim 11.10 in fatza la Cornelius, da ori am fost eu chior ori ai fost tu la o pishare :lol:, ca uite , nu ne-am gasit!!!!!!!!!!!
Dupa aia recunosc ca m-am dus si m-am intalnit cu LU AVRAM, D NICK, DORUUU si inca vreo catziva forumishti si ne-am intors cei drept pe la vreo 12!!!!!!!!
Daca aveam totzi fatzaul pus la avatar sa vezi ce ne trageam de maneca unul pe altul :lol:
...da nu-i nimic tot raul spre bine, vorba luiLucian, ii luam carnatzul din fasole lu' Sebi Ciocan( sa traieshti nene Sebi) si ne mai dam o bushala undeva, candva !!!!!!!!! :mrgreen:

Eu am ajuns pe la 11:15 ca am venit mai dimineata prin targ si cand m-am trezit deja trecuse de 11. Da nu-i bai, ne putem vedea daca ne strangem mai multi. Poate moseste sir Lucian ceva :lol: Apropos te-am sunat pe la 9 si ceva azi, dar vad ca tii molecularul inchis. In rest vizita la targ si m-am carat la albine, ca na...soarele m-a pus pe treaba.
Si ca sa nu mai fie scandal cu moaca, uite ca pun si o poza de ginerica :lol:
Fişiere ataşate
eu.jpg
eu.jpg (18.33 KiB) Vizualizat de 7972 ori
Ultima oară modificat de reformistul pe 11 Mar 2012, 22:19, modificat 1 dată în total.
reformistul

Mesajde prisacariu » 11 Mar 2012, 22:14

felicitari domnului ciocan,pentru buna organizare si sa speram ca si la anul ne vom strange mana
cu respect prisacariu
prisacariu

Mesajde LUCIAN AVRAM » 12 Mar 2012, 13:44

reformistul scrie:
livas scrie:sal Reformistule, i-mi pare rau si mie ca nu ne-am gasit, da sa stii ca si eu am fost la 11.05 sau maxim 11.10 in fatza la Cornelius, da ori am fost eu chior ori ai fost tu la o pishare :lol:, ca uite , nu ne-am gasit!!!!!!!!!!!
Dupa aia recunosc ca m-am dus si m-am intalnit cu LU AVRAM, D NICK, DORUUU si inca vreo catziva forumishti si ne-am intors cei drept pe la vreo 12!!!!!!!!
Daca aveam totzi fatzaul pus la avatar sa vezi ce ne trageam de maneca unul pe altul
...da nu-i nimic tot raul spre bine, vorba luiLucian, ii luam carnatzul din fasole lu' Sebi Ciocan( sa traieshti nene Sebi) si ne mai dam o bushala undeva, candva !!!!!!!!! :mrgreen:

Eu am ajuns pe la 11:15 ca am venit mai dimineata prin targ si cand m-am trezit deja trecuse de 11. Da nu-i bai, ne putem vedea daca ne strangem mai multi. Poate moseste sir Lucian ceva :lol: Apropos te-am sunat pe la 9 si ceva azi, dar vad ca tii molecularul inchis. In rest vizita la targ si m-am carat la albine, ca na...soarele m-a pus pe treaba.
Si ca sa nu mai fie scandal cu moaca, uite ca pun si o poza de ginerica :lol:

molecularul l-am uitat la atelier de vineri seara , abia azi l-am recuperat , poti sa suni cand vrei ,
sa traiesti ! :)
LUCIAN AVRAM

Mesajde ciocansebi » 12 Mar 2012, 20:57

Va multumesc si eu tuturor care ati vizitat Targul de la Iasi.Faptul ca aproape toti expozantii au terminat marfa, chiar daca unii au mai adus pe timpul noptii, iar duminica la pranz (de exemplu)era terminata toata ceara(5 mari producatori) este confirmarea ca targul a fost un succes.Vreau sa va spun ca succesul este datorat voua, celor care au binevoit sa ne viziteze.
Cat despre intalnirea forumistilor, noi ne-am vazut cativa la o bere si-o friptura la Cornelius, dar mai tarziu cu o ora din pacate.Propun sa incercam sa ne organizam si sa ne vizitam stupinele pana apucam sa plecam in pastorale, sa mai stam la un pahar de vorba,un gratar...
Multumesc foarte mult pentru ajutorul acordat la organizarea targului lui Catalin Profiri, si il rog sa stabileasca detaliile pentru prima vizita in stupina colegilor forumisti.
ciocansebi

Mesajde FlorinI » 12 Mar 2012, 23:11

ciocansebi scrie:Va multumesc si eu tuturor care ati vizitat Targul de la Iasi.Faptul ca aproape toti expozantii au terminat marfa, chiar daca unii au mai adus pe timpul noptii, iar duminica la pranz (de exemplu)era terminata toata ceara(5 mari producatori) este confirmarea ca targul a fost un succes.Vreau sa va spun ca succesul este datorat voua, celor care au binevoit sa ne viziteze.
Cat despre intalnirea forumistilor, noi ne-am vazut cativa la o bere si-o friptura la Cornelius, dar mai tarziu cu o ora din pacate.Propun sa incercam sa ne organizam si sa ne vizitam stupinele pana apucam sa plecam in pastorale, sa mai stam la un pahar de vorba,un gratar...
Multumesc foarte mult pentru ajutorul acordat la organizarea targului lui Catalin Profiri, si il rog sa stabileasca detaliile pentru prima vizita in stupina colegilor forumisti.

mai sebi...
targul apicol, din targul Iesilor... a rupt gura targului

Felicitari
FlorinI

Mesajde ciocansebi » 18 Mar 2012, 11:01

atasez poze de la targ
Fişiere ataşate
Targ.001.jpg
ciocansebi

Mesajde ciocansebi » 18 Mar 2012, 11:05

o imagine de ansamblu cu cele doua segmente ale targului,una in plan indepartat cu ceara, tamplarie, si cealalta, cu expozantii de utilaje,miere..
Fişiere ataşate
Targ.003.jpg
ciocansebi

Mesajde ciocansebi » 18 Mar 2012, 11:10

o alta poza..
Fişiere ataşate
Targ.008.jpg
ciocansebi

Mesajde liviu1965 » 19 Mar 2012, 20:45

De aunde-ai facut pozele astea?

Ai prieteni la NASA?

Trecand la serios, a fost reusit, chiar .....foarte.
Daca conteaza, bravos.

Partea proasta e ca vine editia urmatoare.
Toata lumea asteapta la ceva " cu o treapta mai sus"
Si vine si urmatorul an......

Cataline, bravos.

Cu respect,
liviu1965

Mesajde catalin.profiri » 20 Mar 2012, 10:10

Liviu, eu nu am nici un merit. Toata organizarea a facut-o Sebi.
Eu doar am ajutat pe ici, pe colo:).
„În conformitate cu Sfintele Scripturi, capătul posibilităţilor umane este frecvent locul de întâlnire cu Dumnezeu.”
catalin.profiri

Mesajde liviu1965 » 21 Mar 2012, 18:22

A fost o simbioza
Foarte reusita , de altfel
Dar subscriu la ceea ce am scris mai sus.
liviu1965

Mesajde ciocansebi » 21 Mar 2012, 20:52

o alta poza
Fişiere ataşate
Targ.010.jpg
ciocansebi

Mesajde ciocansebi » 21 Mar 2012, 20:58

o imagine cu sala unde au avut loc comunicarile, intr-un amfiteatru vis-a-vis de targul apicol
Fişiere ataşate
A.G.A.007.jpg
ciocansebi

Anterior

Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE