de modigliani » 09 Oct 2012, 19:45
Este evident ca multe din discutiile in care-am evoluat au dus la nasterea acestui topic . Ma simt dator sa-mi spun parerea , si nu in ultimul rand sa lamuresc asupra acesteia si-a pozitiei mele pe forum :
................................................................................
Dincolo de orice aparente ..... imi plac relatiile nonconflictuale . Alimentez extrem de usor noi prietenii , iar din orice topic sau subiect de "BATTLE" fac un topic de glume si poante ... Realmente nu am avut si n-am nimic cu nimeni , nu sunt ranchiunos .
Mai mult , mi-am facut multi prieteni pe forum , oamenii ce m-au primit frumos , elegant , neluand in considerare ca nu ma pot incadra in tagma apicultorilor . Oameni cu care acum vorbesc la telefon foarte des , oameni cu care - daca este posibil - ne intalnim si intarim prieteniile dincolo de apicultura . Oameni pentru care si cu care stau aici aproape in fiecare seara .
Insa la fel de usor cum mi-am facut prieteni ...... se vede treaba ca mi-am facut si dusmani ! Alta categorie de oameni care mi-au sarit in cap absolut fara niciun fundament logic si argumentat . In fine , nici n-am chef sa-i inteleg de ce-au facut-o . Poate nici nu ma intereseaza , poate nici nu exista un raspuns .
Sunt dispus categoric sa renunt la orice act de "ostilitate" pe forum , indiferent cu cine l-am purtat si la ce nivel anume s-a ajuns . Unora am sa le intind bucuros o mana , am sa le mai spun o poanta , o gluma , etc . Insa altora , acelora care au depasit acea limita peste care nu se mai poate reveni la o relatie normala , le pot oferi doar lipsa mea de dialog direct . "Ignore" , in limbaj de forum ..... Este tot ce pot sa fac , nici nu cer decat reciproca .
Evident cunoasteti cateva episoade "fetide" peste care , oricat mi-as dori , nu pot trece . Insa am sa le "conserv" . Va pot promite ca nu eu am sa le dezgrop .......
La fel de limpede cum este faptul ca nu-mi plac situatiile conflictuale .... este si faptul ca odata atras intr-una ca aceasta - recunosc cinstit - ma simt in largul meu si-o alimentez . Dar asa cum probabil ati vazut . Evident insa , fara injurii sau pozitii abjecte , intocmai pentru a nu atenta la "confortul" colegilor de forum .
Repet si aici ce-am tot spus pe peste tot :
- Nu am nimic cu nimeni !
- Nu am interese ascunse in acest forum , in afara de acele nevinovate placute indicatoare de stupina si acei crotali "ametiti" . In timp poate se vor ivi alte interese , dar voi fi extrem de "transparent" in legatura cu ele .
- Nu fac concurenta absolut nimanui pe plan profesional .
- Nu cer decat sa fiu lasat in pace , sa pot posta predilect in sectiunea "cafenea" . Unde - cred eu - nu am cu ce deranja .
- Extrem de rar am intervenit pe topicurile tematice , si atunci doar absolut pertinent si de pe o pozitie serioasa ( cu o singura exceptie pentru care-i cer scuze lui Marian Sima . In particular ne-am lamurit deja )
- Prezenta mea aici nu afecteaza absolut deloc sectiunile tematice . Le urmaresc , repet , cochetez serios cu ideea de a deveni apicultor ( initial la nivel de hobby ) , insa nu le alterez prin directa mea prezenta pe forum .
........................................
In sfrasit , .... asta e ! Pun cu toata placerea la dispozitie "depunerea armelor" , dar gata oricand - si perfect capabil - de-a le ridica din nou in situatia in care sunt provocat ...... murdar si mai ales gratuit .
Concret : sustin cu tarie ceea ce vrea acest topic sa impuna !
Va multumesc !
Ultima oară modificat de modigliani pe 09 Oct 2012, 22:45, modificat de 3 ori în total.