Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde Adi Hodis » 25 Aug 2011, 16:57

Hm, se cam aprind spiritele pe aici ... ma duc in atelier ca mi-am facut un " televizor " ... mai tre sa prind niste posturi cu antena veche, de PRO-tv :P
PS
Are si butoane off-on ala incercuit cu rosu, Monitor ala cu negru ( vreau sa trag netu acolo ) si ala cu indigo e pt. conectare directa la satelit ... :lol:
Fişiere ataşate
25082011117 (Large).jpg
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde adycnst » 25 Aug 2011, 20:50

nea' janese uite ca am stat cateva minute si am analizat atent situatia...POTI IESI DIN IARNA!!!!!-acum solutia, da' costa 3 beri si 2 cafele :)) iei toate cutiile si faci o casuta(asta daca sunt cutiile matale) stim ca aerul este un bun termoizolator, cu putin talent putem baga un pat, cutiutele matale care au scapt de combine...matale degaji caldura, albinutele se incalzesc si totul este perfect pana la primavara!....cred ca este solutia perfecta nici mancare nu le mai trebuie la o temperatura de 17 grade constante..... :lol:
adycnst

Mesajde janese » 26 Aug 2011, 06:58

manzuleee...tu sa nu mai dai din deshte pana nu pui poze aici din stupina ta!!!!sau esti ocupat ca si acum te afli in plin cules la salcam???? :mrgreen:
Ultima oară modificat de janese pe 26 Aug 2011, 07:01, modificat 1 dată în total.
janese

Mesajde gica » 26 Aug 2011, 07:01

janese scrie:maaaa...ma inervezi si eu rabd ce rabd si apoi te dau dracu!!!!,.....de bagat stupii in iarna si de scos...nu e mare scofala...ca stupii intra si ies si singuri din iarna daca nu le iei mierea la blana!..deci nu e mare realizare...de turnat in troaca ..poate orice stupar!!! baga ceva sa ma lasi cu gura cascata...ceva ce ai facut tu!!!!...dar nu in 1914!!!

maaaa,dezenerveaza-te ca te dau si eu dracu.Nu e mare scofala cand fac ce zici tu altii maaa.Ca tu ai avut 3,14 stupi de la soacra dati in primavara,ai facut 100 de cutiute din ei,ai fost in pastoral si acum nu mai ai nimic.Ai taiat fiecare rama de puiet in patru,8rame ori 4 fac 32 ori 3 fac 96 si din 0,14 ai facut pana la 100.
Te scoteai daca prindeai culesul la dude.De lenes ce esti ai ratat.Asa ca acum umbli cu miloaga - dati-mi ma si mie un borcanel de miere...
Baga ma si tu o poza da sa fie de la tine ca de la frate-tau si de la Balanescu am vazut destule.Eventual mai baga cutia aia de chibrituri cu rame de Campia Turzii da pozata altfel.Sau o poza facuta peste gard de la altul. :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde janese » 26 Aug 2011, 07:19

te-ai sculat ma, pretenu meu????
ma tot freci la icre cu soacra si cu 3,14...dar de fapt te ascunzi dupa clape!!...baga ma poze noi din stupina ta!!!!da-ma pe spate!!! cu ceva nou...ca albine are toata lumea!!!!!arata,, jmeharii"!!!....ceva sa ne gadile ochiu...sau eshti in pana de inspiratie apicola de vreo douazeci de ani!!!! :lol: freaca-ma la icre!...poate-mi strici ziua!

auzi ma,...joi seara m-am trezit cu o strabunica...de 83 de ani...din partea nevestii, a plecat de la maglavit de langa calafat ..cu autobuzu...cu trenu....dracu stie...si a ajuns in razvad ..de dambovita...sa vina la noi....dar nu stia unde stam....si pe la zece seara ne-am trezit cu un telefon...ca este o batranica in razvad...care cauta din casa in casa sa doarma undeva....ca a venit noaptea....am incalecat pe masina si fuga dupa baba!!!! :lol: am adus-o acasa...a mancat cat douazeci...si apoi s-a intins pe o canapea si a leshinat!!!!nati-o drace ca moare baba...si-a revenit...da-i cu apa...si apoi a inceput sa manance iar!!!!...aranjez sa doarma.....si a inceput baba sa sforaie ca un copil mic...cobor usor pe scari...sa vad ce face baba....deja se facuse douashpe noaptea....horcaia baba de ziceai ca-si da duhu......fuga ma duc la soacra-mea...vino bre si doarmi cu ea,ca moare dracu baba..si o gasesc rece maine dimineatza!!!..a venit soacra-mea...si nu vrea baba sa se mai culce ca avea chef de vorba!...m-am dus la culcare.....dimineata am lasat-o dormind si am plecat la munca...i-am lasat-o in grija lu socra-miu...din ora in ora, ieri l-a sunat pe socramiu...fi bre cu ochii pe baba ca fuge dracu baba si alergam prin tara dupa ea!...aseara m-am dus acasa...baba...ca ea vrea sa o plimb!!!!firai a dracu baba!!!ca ea vrea i dimineta asta, adica azi la ora patru dimineata sa plece cu trenu acasa!!!!...ce era sa fac???era ceasu shase!!! i-a promis ca o duc eu diseara!...pana la dracu la calafat!!!asta-mi mai lipsea!!!!la care baba ma intreaba....da dumneata cine esti????m-a apucat totzi dracii!!!!....aseara ca s-o plimb pe baba si sa-i scap pe totzi ai curtii de baba...am luat-o in masina shi am dus-o pe la mama!!!...o ora dus..o ora intors...si o jumate de ora la mama!!!..acolo baba se pune shi-i face cadou mamii, bastonul ei!!!!mama ce era sa faca???ca nu avea nevoie de baston!,,la- luat...azi dimineta ,baba...ca unde e bastonu ei?????ma intreb...ca sa fac daca baba nu vrea sa plece acasa fara bastonu ei???ma duc la mama sa-i iau bastonu inapoi???...itzi trimit tzie vreo trei zile,baba?????? :lol:
ps...de ce ma oi avea eu parte numai de frecush dasta...la pielea goala?????
de dimineata vazui ca mai aparu si adycnst(A DOUA BABA!!!) sa -mi faca fundu roshu!!!!
janese

Mesajde gica » 26 Aug 2011, 07:51

janese scrie:te-ai sculat ma, pretenu meu????...............................
..itzi trimit tzie vreo trei zile,baba?????? :lol:
ps...de ce ma oi avea eu parte numai de frecush dasta...la pielea goala?????
de dimineata vazui ca mai aparu si adycnst(A DOUA BABA!!!) sa -mi faca fundu roshu!!!!

Vino ma cu ea cu tot,va tin pe apa si coji de paine vreo 3 zile.Vezi ca apa-i la contor asa ca fara risipa.3 litri pe zi.Da sa stai tu cu ea ca eu am treaba la stupi.
Nu-s bagabont ca tine :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde gica » 26 Aug 2011, 07:59

Da ma ca pe asta o uitasem:
Maaaaaaaa,tie oltenii o sa-ti puna capul.Asta a fost sa fie norocul tau :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde adycnst » 26 Aug 2011, 08:53

pai ad-o nea'janese ca am atata treaba la stupi...da' sa vii si matalate - sunt de facut ceva funduri si podisoare ptr la iarna, trebuie sa extragem ceva miere(este inflorit un lan de FS pusa fff tarziu, inflorita menta trifoias la greu) daca esti matale cu baba poate ma descurc si de un extras. cort pentru matale si baba am...incap 2 persoane mai inghesuit asa...caini sa va pazeasca sa nu fugiti am....asa ca va astept! :lol:
adycnst

Mesajde CORNEL V. » 26 Aug 2011, 09:39

Parerea mea , nea Jane,urca baba in masina si du-o la Calafat sau de unde e ,ce te faci daca greseste trenul si te pomenesti cu ea inapoi pe cap?...si daca tot ajungi acolo mai ai vreo 150 km si ajungi in partea de nord a olteniei...si cine e acolo?...eu, nea Gica....mai vezi si matale ceva stupine(proprietati personale ,nu ale soacrelor :lol: ),zau , iti mai clatesti ochii. :P
Hai ca nu mori de foame,eu aduc apa ca la mine e gratis ,nea Gica are niscaiva coji de paine uscate,nucile au inceput sa se coaca in pomi...ne descurcam noi cumva :lol:
Te salut
CORNEL V.

Mesajde trantor » 26 Aug 2011, 09:58

Vezi ca baba are memoria scurta; a uitat de Calfat acum are in cap numai Razvad.
Te pomenesti ca o fi vandut totul la Calafat ca sa vina la nepoata!!!!
Da cutiile alea jos din pod si ma fa repede o camera pana nu vine frigul... pentru tine ca doar nu o sa urci baba in pod.

hai implicare....
....
trantor

Mesajde gica » 26 Aug 2011, 10:00

Hai ma,poti sa vii ca a inceput sa se ingroase si prazu.Da sa vii cu ceva sare dupa tine. :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde liviu1965 » 26 Aug 2011, 10:14

Va rog sa tineti baba la voi..... n-o aduceti in Moldova.....ca avem si noi destule....

Nea Janese , sa-ti traiacsca .
liviu1965

Mesajde janese » 26 Aug 2011, 10:21

necazu e altu...acu vreo ora a sunat soacra-mea la calafat la un vecin de-al babei...si a rugat sa se duca la mosh acasa sa-i zica ,ca diseara vine baba acasa si sa stea linistit!!!!...si mosu a zis...ca baba lui e in casa(si baba e pe capu meu de 3 zile!!!)
daca s-ar fi vorbit mosu cu baba...sa faca pe sclerozatii shi sa se mute la mine??????? :o ce ma fac????
SAU...MA GANDESC SI EU....DACA E ALTA BABA IN PATU MOSULUI?????oricum soacra-mea m-a avertizat sa fiu odihnit ca s-ar putea sa nu putem dormi acolo si sa plecam imediat inapoi dupa ce debarcam baba!!!!!!ca nu shtim ce scandalu dracu o fi acolo!!!!!...fira-tzi ai dracu de olteni!!!!!!!!!!!!!! :lol:

UNDE-I BABA????...SA-I RUP LABAAAAAA!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
janese

Mesajde janese » 26 Aug 2011, 10:24

trantor scrie:Vezi ca baba are memoria scurta; a uitat de Calfat acum are in cap numai Razvad.
Te pomenesti ca o fi vandut totul la Calafat ca sa vina la nepoata!!!!
Da cutiile alea jos din pod si ma fa repede o camera pana nu vine frigul... pentru tine ca doar nu o sa urci baba in pod.

hai implicare....

acu cinci minute am vorbit cu nevasta-mea si ea cam tot varianta asta mi-a bagat-o!!!!!!!daca o fi si nevasta-mea mana-n mana cu moshu shi baba??????
sarmanu janese!!!!
unde-i baba sa-i rup labaaaaa!!!!??????????????
janese

Mesajde gica » 26 Aug 2011, 10:28

liviu1965 scrie:Va rog sa tineti baba la voi..... n-o aduceti in Moldova.....ca avem si noi destule.....

Liviule,de-ai sti ce bocete sunt in stare sa traga plus ca sunt maestre la coliva cu bombonele dealea mici.
Ale voastre alea destule de ce sunt in stare ?
Crezi ca s-a dus degeaba pe la Razvad ?
Are presimtiri,asta este.Un colacel,o tuiculita,o lumanare cu o crenguta de busuioc si pleaca singura la tren. :lol: :lol: :lol:
Salut Janese,maaaaa,nu te doare nimic ?
gica

Mesajde janese » 26 Aug 2011, 10:30

adycnst scrie:pai ad-o nea'janese ca am atata treaba la stupi...da' sa vii si matalate - sunt de facut ceva funduri si podisoare ptr la iarna, trebuie sa extragem ceva miere(este inflorit un lan de FS pusa fff tarziu, inflorita menta trifoias la greu) daca esti matale cu baba poate ma descurc si de un extras. cort pentru matale si baba am...incap 2 persoane mai inghesuit asa...caini sa va pazeasca sa nu fugiti am....asa ca va astept! :lol:

m-am dus dracu daca tu mai culegi si la ora asta la floare!!!!!!
deja in clipa asta inca o suta pe oameni se iau de stupi!!!!curge miereaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!banoasa afacere!!!!!..adycnst!!!!tzi-a pus DUMNEZEU mana-n cap!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :shock:
janese

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE