PS
Are si butoane off-on ala incercuit cu rosu, Monitor ala cu negru ( vreau sa trag netu acolo ) si ala cu indigo e pt. conectare directa la satelit ...
janese scrie:maaaa...ma inervezi si eu rabd ce rabd si apoi te dau dracu!!!!,.....de bagat stupii in iarna si de scos...nu e mare scofala...ca stupii intra si ies si singuri din iarna daca nu le iei mierea la blana!..deci nu e mare realizare...de turnat in troaca ..poate orice stupar!!! baga ceva sa ma lasi cu gura cascata...ceva ce ai facut tu!!!!...dar nu in 1914!!!
janese scrie:te-ai sculat ma, pretenu meu????...............................
..itzi trimit tzie vreo trei zile,baba??????![]()
ps...de ce ma oi avea eu parte numai de frecush dasta...la pielea goala?????
de dimineata vazui ca mai aparu si adycnst(A DOUA BABA!!!) sa -mi faca fundu roshu!!!!
trantor scrie:Vezi ca baba are memoria scurta; a uitat de Calfat acum are in cap numai Razvad.
Te pomenesti ca o fi vandut totul la Calafat ca sa vina la nepoata!!!!
Da cutiile alea jos din pod si ma fa repede o camera pana nu vine frigul... pentru tine ca doar nu o sa urci baba in pod.
hai implicare....
liviu1965 scrie:Va rog sa tineti baba la voi..... n-o aduceti in Moldova.....ca avem si noi destule.....
adycnst scrie:pai ad-o nea'janese ca am atata treaba la stupi...da' sa vii si matalate - sunt de facut ceva funduri si podisoare ptr la iarna, trebuie sa extragem ceva miere(este inflorit un lan de FS pusa fff tarziu, inflorita menta trifoias la greu) daca esti matale cu baba poate ma descurc si de un extras. cort pentru matale si baba am...incap 2 persoane mai inghesuit asa...caini sa va pazeasca sa nu fugiti am....asa ca va astept!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori