Acum m-am axat pe teorie cat cuprinde. Chiar si cand "sunt rege" imi iau cartea cu mine. Seara citesc inainte de culcare iar in weekend aproape ca nu mai fac nimic. I-am indesat pe gat consoartei planurile mele de viitor cu albinele si ma lasa in pace.

Pana acum era "terorizata" cu pescuitul. Albinele ofera ceva in schimb si momentan e impacata cu ideea ca invat ceva productiv.

Doamne fereste sa-mi iau teapa de la albine ca m-am distrus.....
Ca instrument apicol...am decat masca.
O sa-mi iau un afumator , desi niciodata nu am dat fum la albine. In primavara primesc niste familii noi si e posibil sa am nevoie. Mai am o dalta hand-made si cam atat.
Pana la primavara vreau sa mai iau o matrita pentru faguri artificiali.
Ca mentor , am un vecin. Prin telefon nu stiu ce s-ar putea rezolva dar daca e cazul , incerc , numai sa am pe cine sa sun.

Mai degraba as face niste vizite pe ici pe colo , contra unei tuicomicine de pruna de la Chiojdu.
Abia astept sa vina primavara sa-mi bag nasul intre rame , cu toate ca-mi voi prinde urechile in urdinis. Teoria e usoara...
ps: daca se aliniaza astrele la noapte , maine s-ar putea sa fiu fericitul posesor al cartii "Stuparitul" , prima editie 1935- C-tin Hristea. Doamne ajuta!
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.