de Mircea_63 » 27 Ian 2013, 12:53
Sunt deacord cu ideea ca trebuie sa facem ceva si sunt convins ca majoritatea dintre d-voastra -daca nu chiar toti- sunteti deacord cu acest lucru.
Recunosc ca nu sunt deloc optimist ca acest lucru are mari sanse de reusita pe termen scurt!
Cred ca ar fi momentul sa venim cu propuneri concrete in acest sens. Personal, ma indoiesc de reusita unor simple actiuni de protest, deoarece acestea ar trebui sa fie ample si de durata pentru a fi luate in seama. Un mic numar de stupari sunt in Bucuresti sau in jurul Bucurestilor, iar pentru cei din tara sau strainatate, multora le este dificil sau imposibil sa participe. Nu s-ar rezolva cu un protest de o zi!
Pe de alta parte, actiunea pe termen lung si bataia cu armele lor, poate fi in avantajul nostru.
Exista UDMR! De ce n-ar putea exista si USR (Uniunea Stuparilor din Romania) ca formatiune politica? Daca as pomeni de Partidul Muncitoresc Roman, ati zice ca o dau in comunism...
Ar putea spune cineva de un sindicat...numai ca sindicatul nu are reprezentanta politica!
Nu suntem chiar atat de numerosi, dar nu uitati ca avem si familii. Tot ca familie, suntem frati cu crescatorul de animale si cu agricultorii.
Voua va reprezinta vreunul din partide interesele? Mie nu! Mi-as dori un partid care sa ma reprezinte, sa-mi repezinte si mie interesele. Altfel sunt un strain in propria tara.
In democratie forta sta in numar, unitate si comuniune de interese! Desi interesul comun ar trebui sa fie Romania...imi pare ca politicienii nostrii au uitat demult asta. Si noi suntem Romania!
Hai sa ne organizam cumva!
Daca bat campii...asta e. Fiecare cu fluturii lui. Eu n-am fluturi, dar am cateva albine! Mai multe in cap decat in stupi si o singura tara.
La modul concret... rezoneaza cineva?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)