un OM scrie:Hiba, eu o vad in cules. Una este un cules indelungat si bunicel, alta este culesul scurt si bogat in nectar.
valigorj scrie:schimbarea climatica,poluarea,culesuri scurte cu pauze intre ele,varoa si virusii de tot felul fac ca obtinerea de rezultate multumitoare in sistemul Warre sa nu se materializeze.la acestea daca mai adaugam refuzul albinelor de a continua cladirea de faguri in cel de al 3-lea corp si intrarea in frigurile roitului condamna acest sistem sa ramina la stadiul de HOBY
Gicuta scrie:Buna seara! Eu sunt la primul an de Warre. Pot sa spun ca ierneaza foarte bine in acest stup. De asemenea, mai cred ca trebuie sa avem in vedere tehnici prin care sa umblam cat mai putin in stup. In acest fel vom reduce incidenta bolilor. Nu se poate in totalitate. nici noi oamenii suntem toti sanatosi.
Iernare usoara in continuare
sammy scrie:Se pare ca ca nici macar a oxalic nu e un tratament lipsit de urmari. El nu lasa urme in sensul in care o fac subst de sinteza, dar distruge parte din microorganismele folosite de albine la fermentarea pasturii, de exemplu.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian, cosminsb şi 55 vizitatori