Nu se poate fara impozitare ?...... atunci ne mobilizam pentru scarerea normei de venit..... Tot trebuie implicare..
Pai cum se poate ca in Franta norma de venit sa fie mai mica decat in Romania ?
LUCIAN AVRAM scrie:domnul Vasile PUF , din cate stiu eu , este singurul sef de asociatie care are facultatea de apicultura , are si un numar de cateva sute de familii de albine , eu il cunosc ca un om corect , si care daca ai o problema si apelezi la el te ajuta neconditionat , este sef la ACA Vaslui de vreo 35 ani , si din cate stiu eu este respectat de toata lumea , acum ca nu suntem de acord cu impozitarea apiculturii nu cred ca domnia sa are vreo vina
parerea mea , nu trebuie sa-i sarim cuiva in cap ca are o parere diferita de a noastra , sau ca este sef ACA , nici eu nu sunt multumit ca ne impoziteaza , chiar deloc , dar sper sa scapam , cu toate ca sansele sunt destul de mici , tare as vrea sa vad cati dintre noi de aici vor veni la miting , .............
octav79 scrie:LUCIAN AVRAM scrie:domnul Vasile PUF , din cate stiu eu , este singurul sef de asociatie care are facultatea de apicultura , are si un numar de cateva sute de familii de albine , eu il cunosc ca un om corect , si care daca ai o problema si apelezi la el te ajuta neconditionat , este sef la ACA Vaslui de vreo 35 ani , si din cate stiu eu este respectat de toata lumea , acum ca nu suntem de acord cu impozitarea apiculturii nu cred ca domnia sa are vreo vina
parerea mea , nu trebuie sa-i sarim cuiva in cap ca are o parere diferita de a noastra , sau ca este sef ACA , nici eu nu sunt multumit ca ne impoziteaza , chiar deloc , dar sper sa scapam , cu toate ca sansele sunt destul de mici , tare as vrea sa vad cati dintre noi de aici vor veni la miting , .............
Cand va fi miting? vreau sa particip si eu.
eugen. scrie:Posteaza si aici scrisoarea
octav79 scrie:Unde este sediul agrostar? Va fi un protest spontan sau autorizat?
so-ri-pan scrie:Cu siguranta ar veni GICA CUSMAN, UN OM DE UN CARACTER MARE,care si azi, pe vremea aia spurcata, NU A STAT IN PIJAMA. Vazandu-ma surprins cand l-am vazut langa mine mi-a zis: Cum era sa te lasam singur!!! Concluziile tragetile voi.
LUCIAN AVRAM scrie:nici eu nu sunt multumit ca ne impoziteaza , chiar deloc , dar sper sa scapam , cu toate ca sansele sunt destul de mici , tare as vrea sa vad cati dintre noi de aici vor veni la miting , .............
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori