Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pozitia noastra fata de impozitare

Mesajde eugen. » 30 Ian 2013, 19:05

Suntem carcotasi... De ce ? pai in loc sa ne precizam pozitia fata de impozitare si sa ne mobilizam, sa luam atitudine impotriva impozitari , am ajuns sa ne contram pe cat va fi si cum va fi... ma gandesc la vorba unui forumist : implicare :!: ....... nu vad nimic...
Nu se poate fara impozitare ?...... atunci ne mobilizam pentru scarerea normei de venit..... Tot trebuie implicare..
Pai cum se poate ca in Franta norma de venit sa fie mai mica decat in Romania ?
eugen.

Mesajde octav79 » 30 Ian 2013, 19:58

LUCIAN AVRAM scrie:domnul Vasile PUF , din cate stiu eu , este singurul sef de asociatie care are facultatea de apicultura , are si un numar de cateva sute de familii de albine , eu il cunosc ca un om corect , si care daca ai o problema si apelezi la el te ajuta neconditionat , este sef la ACA Vaslui de vreo 35 ani , si din cate stiu eu este respectat de toata lumea , acum ca nu suntem de acord cu impozitarea apiculturii nu cred ca domnia sa are vreo vina

parerea mea , nu trebuie sa-i sarim cuiva in cap ca are o parere diferita de a noastra , sau ca este sef ACA , nici eu nu sunt multumit ca ne impoziteaza , chiar deloc , dar sper sa scapam , cu toate ca sansele sunt destul de mici , tare as vrea sa vad cati dintre noi de aici vor veni la miting , .............

Cand va fi miting? vreau sa particip si eu.
http://jimm69.sunphoto.ro/

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos
octav79

Localitate: Bucuresti; Locatii de interes: Bucuresti, Golesti (VN)

Mesajde peterneamt » 30 Ian 2013, 20:29

ŞI EU . ;)
peterneamt

Mesajde so-ri-pan » 30 Ian 2013, 20:31

octav79 scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:domnul Vasile PUF , din cate stiu eu , este singurul sef de asociatie care are facultatea de apicultura , are si un numar de cateva sute de familii de albine , eu il cunosc ca un om corect , si care daca ai o problema si apelezi la el te ajuta neconditionat , este sef la ACA Vaslui de vreo 35 ani , si din cate stiu eu este respectat de toata lumea , acum ca nu suntem de acord cu impozitarea apiculturii nu cred ca domnia sa are vreo vina

parerea mea , nu trebuie sa-i sarim cuiva in cap ca are o parere diferita de a noastra , sau ca este sef ACA , nici eu nu sunt multumit ca ne impoziteaza , chiar deloc , dar sper sa scapam , cu toate ca sansele sunt destul de mici , tare as vrea sa vad cati dintre noi de aici vor veni la miting , .............

Cand va fi miting? vreau sa particip si eu.

Pe 11.02.2013 ne intalnim la Agrostar. In functie de participarea din 11.o2 unde am invitati secretari de stat din ministere pe care "sa-i luati pe sus"cu problemele noastre, VOM HOTARA ACOLO CE AVEM DE FACUT in continuare. Aceasta data este ESENTIALA in desfasurarea evenimentelor.

Deja in afara de judetele in care SAN are filiale care vor fi prezente, FAC APEL la restul sa se mobilizeze. TIMPUL ESTE SCURT.
Am confirmare de la SIBIU ca se ocupa cineva si la IASI, din dimineata asta. Va astept cu asumarea acestei responsabilitati. Stiu cat este de greu, dar trebuie sa o facem.

Cei tineri, pe care eu ma bazaz cel mai mult, "luati haturile" si mobilizati-va. Nu asteptam sa o faca "batraneii" care nici macar nu au aflat.
Daca am reusii sa ne stangem la un miting macar 6000 din 60000 de stupari, ar fi OK.

Apropos de AFUMATOR. Sa cautam sa avem TAMAIE in ele sa imputim BUCURESTIUL.

CEI CE VOR SA SE IMPLICE sa ma contacteze telefonic. Daca in judetul lui nu este filiala SAN, preia automat organizarea. Este important sa stiu si eu pe cine ma bazez

Maine pleaca scrisoarea de protest a SAN si la comisiile AGRICOLE de la CAMERA si SENAT.

Va astept la tel 0723723975
so-ri-pan

Mesajde eugen. » 30 Ian 2013, 20:43

Posteaza si aici scrisoarea :!:
eugen.

Mesajde so-ri-pan » 30 Ian 2013, 20:57

eugen. scrie:Posteaza si aici scrisoarea :!:

Eugene, ti-am mai explicat ca NU SE POATE. O dau oricui ma cauta pe MAIL. V-o dau la toti daca vreti in particular, dar in nici un caz NU PUBLIC.
Credeam ca cel putin TU ai inteles asta din cate am vorbit. Nu o fac din rautate, si nici din grandomanie. Sti ca nu-i genul meu.
Sigr o veti avea TOTI cei ce vin pe 11.02 la Bucuresti.
so-ri-pan

Mesajde LUCIAN AVRAM » 30 Ian 2013, 20:58

daca se poate o vreau si eu pe MP sau mail

multumesc :)
LUCIAN AVRAM

Mesajde so-ri-pan » 30 Ian 2013, 21:00

Si inca ceva. Fiti convinsi ca cuprinde idei din postarile voastre de aici. Este asemanatoare cu ce am dus impreuna la Ministere.
so-ri-pan

Mesajde so-ri-pan » 30 Ian 2013, 21:01

Lucian, da-mi un mail orb pe rinso54@yahoo.com
so-ri-pan

Mesajde octav79 » 30 Ian 2013, 21:05

Unde este sediul agrostar? Va fi un protest spontan sau autorizat?
http://jimm69.sunphoto.ro/

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos
octav79

Localitate: Bucuresti; Locatii de interes: Bucuresti, Golesti (VN)

Mesajde so-ri-pan » 30 Ian 2013, 21:14

octav79 scrie:Unde este sediul agrostar? Va fi un protest spontan sau autorizat?

Este pe valter Maracineanu, intrarea in Cismigiu dispre Sala Palatului, in stinga statuii( unde tinea PDL-ul sedinte)
Pentru Lamuriri suplimentare pe siteul AGROSTAR, CLIK FORUM, CLIC FORUM APICOL, subiect INTALNIRE CU MINISTERELE.
so-ri-pan

Mesajde MyBees » 30 Ian 2013, 22:03

so-ri-pan scrie:Cu siguranta ar veni GICA CUSMAN, UN OM DE UN CARACTER MARE,care si azi, pe vremea aia spurcata, NU A STAT IN PIJAMA. Vazandu-ma surprins cand l-am vazut langa mine mi-a zis: Cum era sa te lasam singur!!! Concluziile tragetile voi.

Si pe mine m-a impresionat prezenta colegului Cusman, chiar daca nu m-a surprins. Sa bati in jur de 300 de kilometri, pentru a participa la o actiune prin care vrei sa faci ceva concret nu e putin. Nu stiu ce sentiment traia Dumnealui cand, pe masura ce zapada ni se asternea tot mai multa pe haine, numarul nostru ramanea relativ constant. Am o admiratie deosebita fata de oamenii care, dincolo de caldura izmenelor si scrisul de dragul de a te admira scriind, trec si la fapte concrete.
Tot respectul Domnule Cusman!

M-a impresionat deasemenea, probabil in antiteza cu lipsa stuparilor care in plan fizic traiesc din apicultura si in plan emotional din "vociferarile vitejesti" scrise pe forumuri, prezenta unui alt coleg care nu isi plateste facturile din apicultura ci plateste facturi pentru apicultura. Cu alte cuvinte, care face o apicultura de placere, placere care ca oricare alta necesita investitii mai mici sau mai mari fara a genera si venituri. Stiind ca este si doreste sa ramana un apicultor hobbyst, deci neafectat de impozitarea acestei activitati, bineinteles ca m-a impresionat prezenta sa la o actiune care sa sprijine apicultorii care traiesc din asta.
Pentru ca nu sunt sigur ca vrea asta, ma voi abtine sa il numesc insa multi stiu deja despre cine vorbesc.

Ma tot chinui sa postez si cum nu pot scrie decat printre picaturi am tot pierdut de cateva ori sirul gandurilor. Ba iese prea lung, ba se poate intelege gresit, ba nu sunt coerent... Ca sa nu iasa prea lung si nepotrivit pentru topic, am pus restul pe blog.
Ultima oară modificat de MyBees pe 30 Ian 2013, 22:16, modificat de 2 ori în total.
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde LUCIAN AVRAM » 30 Ian 2013, 22:14

so-ri-pan scrie:Lucian, da-mi un mail orb pe rinso54@yahoo.com

am dat mail la dvs :)
LUCIAN AVRAM

Mesajde nicus » 30 Ian 2013, 22:42

Cu ce e vinovat apicultorul ca mierea sa contine urme de OMG uri??

Asta, APICULTORUL, are voie sa stranga si el o suma pentru o spaga in spital?? Dupa atata carat si aplecat sigur va avea nevoie!!

Vocea guvernului: Trebuie impozitat!!!! chiar daca nu a cerut si nici nu va cere.. el trebuie sa ne dea!!! :?
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde ioanpuiu » 30 Ian 2013, 23:41

LUCIAN AVRAM scrie:nici eu nu sunt multumit ca ne impoziteaza , chiar deloc , dar sper sa scapam , cu toate ca sansele sunt destul de mici , tare as vrea sa vad cati dintre noi de aici vor veni la miting , .............

Aştept cu nerăbdare ocazia unui miting de protest şi voi fi prezent chiar dacă va fi să fim doar noi doi în stradă.

O solicitare de genul ăsta, legată de impozitare, trebuie să fie motivată cu argumente clare, din realitatea ocupaţiei noastre şi importanţa albinelor în ecosistem.
Este un fapt recunoscut că se prefigureză deja o criză alimentară la nivel mondial şi că o populaţie optimă de albine asigură un plus de recoltă de 30% (medie) pentru multe plante care constituie hrană vegetală şi derivate pentru oameni.
Este de asemenea unanim acceptat că principalul beneficiu din creşterea albinelor este polenizarea şi nu mierea.
Soluţia unei agriculturi intensive, puternic chimizată sau cultivarea de plante modificate genetic şi-a dovedit limitele şi a generat în paralel o scădere a producţiei la legume şi fructe, prin distrugerea polenizatorilor naturali pînă la nivelul la care au ajuns specii periclitate în destule ţări.

Cu argumente de genul ăsta putem justifica cerea noastră şi un statut special pentru ocupaţia de apicultor, deoarece nu putem să ne opunem în principiu participării la efortul bugetar.

Luciane, nu vom fi singuri deoarece doar eu aduc cu mine trei-patru apicultori care nu au nici o legătură cu forumul şi dintre care cel mai în vîrstă are 84 de ani.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde so-ri-pan » 31 Ian 2013, 03:50

"Luciane, nu vom fi singuri deoarece doar eu aduc cu mine trei-patru apicultori care nu au nici o legătură cu forumul şi dintre care cel mai în vîrstă are 84 de ani."

DOMNULE PUIU
Daca-l aduceti pe 11 febr., il punem intre Secretarii de Stat, si incepem discutiile cu el spunand:

"Multumesc Doamne ca mi-ai dat zile sa vad cum nepotii mei pun bir pe Albina. La moarte ma asteptam, dar la asa ceva....NU"!!!!!

Avem un coleg aici pe forum care lucreaza la o televiziune. Daca "mosu" spune asta precis il da pe post.
so-ri-pan

AnteriorUrmătorul

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA