Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Apicultura după IMPOZITARE. Încotro?

Mesajde danut » 30 Ian 2013, 22:44

Chiar acum pe Realitatea este papusa lui Felix Motanu,asa zis ministru al agriculturii si prezentau aia un tabel care zice ca s-a hotarat in guvern ,cu impozitarea in agricultura si din care albina nu facea parte .Va dau un ex.prezentat aci:cica se impoziteaza cu 16 la suta ce depaseste venitul de 3135 lei?ha la cartof,venitul ce depaseste nu stiu cat pe ha de varza ,de grau,s.a.m.d.,repet din ce a aratat realitatea tv reiese ca albina inca nu o impoziteaza dar poate nu au aratat tot!
LIBERTATEA ESTE BUNUL CEL MAI DE PRET AL OMULUI!
danut

Mesajde danut » 30 Ian 2013, 22:58

Papusa lui Felix motanu a venit cu completari ,vin sieu astfel zice maimutoiul ca albinele se vor impozita dupa norma de venit care va fi calculata pana in toamna la nivel de fiecare judet de catre directiile probabil agricole sau fiscale nu a spus si zice el ca asa e corect deoarece intr-un judet a fost mai seceta in altul mai ploios si dupa asta probabil (completez eu ce a vrut sa spuna el) se calculeaza si secretia de nectar,vaide mama ei de tara ,de agricultura si de apicultura cand ajunge sa decida ptr. noi ,papusile lui Felix motanu !
LIBERTATEA ESTE BUNUL CEL MAI DE PRET AL OMULUI!
danut

Mesajde teinegru64 » 30 Ian 2013, 23:13

Se pare ca vor renunta.Au inteles ca floare de crin nu va avea nici o sansa...si culmea ...ca...cand Diaconescu va fi presedinte , Ponta cade....si Basescu va conduce Romania ca primministru. :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde BotaPaul » 30 Ian 2013, 23:14

Ce ni sa spus noua la Tg-Mures Joia trecuta la cursul de la Apicola a fost asa : peste 100 fam albine ,se considera un venit / fam de albine de 90lei din care se va impozita 16% si cei sub 100 fam se considera avand un profit de 70 lei /fam de albine fiind impozitat cu 16%. Nu ni sa citit daca cei cu masura 141 , banii alocati de catre UE se vor impozita ?
Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui; ( PV 19:22)
BotaPaul

Mesajde cucubau » 30 Ian 2013, 23:51

Stiti cum se fac afacerile in Romania ? Intai se testeaza piata , se fac calcule si pe urma se da o lege care sa creeze cadrul legal pentru afacerea respectiva. Acum cea mai rentabila afacere este o firma de pompe funebre ! Gata , ma las de apicultura , ma fac cioclu ! :lol: :lol: :lol:
........
cucubau

Mesajde so-ri-pan » 31 Ian 2013, 03:37

cucubau scrie:Stiti cum se fac afacerile in Romania ? Intai se testeaza piata , se fac calcule si pe urma se da o lege care sa creeze cadrul legal pentru afacerea respectiva. Acum cea mai rentabila afacere este o firma de pompe funebre ! Gata , ma las de apicultura , ma fac cioclu ! :lol: :lol: :lol:

bravo cucule, e 2,37, sunt obosit, dar m-ai amuzat :lol: ;)
so-ri-pan

Mesajde akmm » 31 Ian 2013, 09:00

Pana in '89 statul nu avea interes sa impoziteze apicultura.Te astepta la colt de strada cu preturi preferentiale la acizitii, plus toate cele de la magazinele apicola.
Acum ca achizitiile sunt pe piata libera iar statul lipseste din ecuatie, se iese pe minus.
Eu recunosc ca 24% impozit prin TVA este putin.Mai adaugam 16% si se face 40.Parca parca arata mai bine.Mai e pana la fifty-fifty ca intre borfasi.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde letsoc » 31 Ian 2013, 10:21

[quote][/quote] Stam cu mana intinsa la ajutoare sociale la primarii.Sa asteptam campaniile electorale,cat mai dese,sa apucam un mic,o bere,un pix.Micul,ca si berea se consuma in prezenta lor, asa ca se ramane doar cu PIXUL,asa ca amintire. :lol: :roll:
Fiindca atat de mult a iubit DUMNEZEU lumea, ca a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. Ioan3/16
letsoc

Mesajde osho » 01 Feb 2013, 18:18

osho

Mesajde togoepetrica » 01 Feb 2013, 18:49

Felicitari dl.Tataru,sunt total de acord si sustin,dar crede-ti ca parlamentarilor le pasa de apicultori ?ei isi urmaresc numai interesele proprii !!!
togoepetrica

Mesajde manu8388 » 01 Feb 2013, 19:03

Intrebare de evazionist: daca am 100 de stupi in gradina , nu am accesat nimic , nu am nevoie de pna, nu am pfa,s.a.m.,d. nu declar nimic nicaieri , vecinii sunt ok cum sa ma impoziteze? pana la ajuns cu garda financiara si cu politia in gradina mea mai este.
manu8388

Mesajde reformistul » 01 Feb 2013, 21:42

togoepetrica scrie:Felicitari dl.Tataru,sunt total de acord si sustin,dar crede-ti ca parlamentarilor le pasa de apicultori ?ei isi urmaresc numai interesele proprii !!!

Multumesc. Nu stiu daca le pasa sau nu, dar daca ei ne folosesc, noi de ce nu am face acelasi lucru? :)
reformistul

Mesajde so-ri-pan » 01 Feb 2013, 21:55

manu8388 scrie:Intrebare de evazionist: daca am 100 de stupi in gradina , nu am accesat nimic , nu am nevoie de pna, nu am pfa,s.a.m.,d. nu declar nimic nicaieri , vecinii sunt ok cum sa ma impoziteze? pana la ajuns cu garda financiara si cu politia in gradina mea mai este.

Si daca ai un PRIETEN!!!? Vecinii sunt vecini, dusmanii ii sti si te feresti, DAR....!!!! lA ASTA NU TE GANDESTI?
so-ri-pan

Mesajde so-ri-pan » 01 Feb 2013, 22:02

reformistul scrie:
togoepetrica scrie:Felicitari dl.Tataru,sunt total de acord si sustin,dar crede-ti ca parlamentarilor le pasa de apicultori ?ei isi urmaresc numai interesele proprii !!!

Multumesc. Nu stiu daca le pasa sau nu, dar daca ei ne folosesc, noi de ce nu am face acelasi lucru? :)

Ciar asa, de ce sa nu-i folosim? Chiar daca nu puteti sa faceti nimic pe plan local, strageti-va 4-6 apicultori, panditi-i pe perlamentari si "incalecatii" cu discutii pe subiect la sediile lor. Fceti in asa fel sa inteleaga logica noastra. Cand o fi sa ne strangem in Buc., sa stie toata lumea despre ce este vorba.

Maine vin TV-urile la ploiesti. Sa vedem ce stire vor da!
so-ri-pan

Mesajde istrate dan » 01 Feb 2013, 22:09

daca ai stupi 100 platesti cota care este plus 3% din factura pe care o emiti :lol: asta pana maine de maine vei afla si alte taxe
istrate dan

Mesajde istrate dan » 02 Feb 2013, 09:09

maine poimaine daca nu mai au bani ii cred in stare sa impoziteze nr de albine ca iese mai bn per bucata :lol:
istrate dan

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE