cucubau scrie:Stiti cum se fac afacerile in Romania ? Intai se testeaza piata , se fac calcule si pe urma se da o lege care sa creeze cadrul legal pentru afacerea respectiva. Acum cea mai rentabila afacere este o firma de pompe funebre ! Gata , ma las de apicultura , ma fac cioclu !![]()
![]()
togoepetrica scrie:Felicitari dl.Tataru,sunt total de acord si sustin,dar crede-ti ca parlamentarilor le pasa de apicultori ?ei isi urmaresc numai interesele proprii !!!
manu8388 scrie:Intrebare de evazionist: daca am 100 de stupi in gradina , nu am accesat nimic , nu am nevoie de pna, nu am pfa,s.a.m.,d. nu declar nimic nicaieri , vecinii sunt ok cum sa ma impoziteze? pana la ajuns cu garda financiara si cu politia in gradina mea mai este.
reformistul scrie:togoepetrica scrie:Felicitari dl.Tataru,sunt total de acord si sustin,dar crede-ti ca parlamentarilor le pasa de apicultori ?ei isi urmaresc numai interesele proprii !!!
Multumesc. Nu stiu daca le pasa sau nu, dar daca ei ne folosesc, noi de ce nu am face acelasi lucru?
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 62 vizitatori