Mishu05 scrie:Eu i-am dus de luni-ieri la un fel de S2-3 in Arges la nivel cu nea janese ( 500m)
danut scrie:floarea soarelui arata bine in zona mea ,si totdeauna cand au fost ploi inainte de inflorire productia de miere pe mine m-a multumit ,asa ca nu este regula ca peste tot la floare va fi,,canci''
teinegru64 scrie:Acum doua zile ma uit la prognoza....puțini stropi de ploaie miercuri, urmatoarele zile timp frumos.Gata las totul și de joi la pescuit.Incep pregatirile de azi....prima data inchid telefonul,sa nu apuce prietenii sa-mi ureze...fir intins.Sa nu uit ...La mulți ani nea Gica !.Acum dau iar pe prognoza și surpriza.... http://vremea.kappa.ro/vaslui/posta-elan.html Asta imi amintește de prigorii.Așa ca voi instala lansetele in stupina....și in loc de rîme voi folosi trantori,poate.poate vor mușca.Si la Iasi cica va fi o zi cu ploi la greu.
teinegru64 scrie:Nea Gica ,ceva imi spune ca ai o ....ceva pentu oxigenarea apei.Așa ca te rog, pune rețeta ori schema.Dar nu aia cu ...somnul pe cearceaf la balta.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 44 vizitatori