pst_claudiu scrie:Bunka, descoperirile importante in apicultura s-au facut acum 100-150 de ani.Astea ce sunt acum sunt apa de ploaie.Anul trecut erai pe multietajat. In cat timp ti-ai amortizat lazile de multietajat? Nu de alta da sunt incepatori care te iau in serios, isi modifica lazile si constata ca nu au faguri pentru ramele tale, ca manipularea lor e greoaie, ca ei sunt mult mai la sud decat tine si nu prea au nevoie de rama magica. Ce constati pentru tine ca e bine e una, sa mergi si sa declari ca pentru toata apicultura ce ai descoperit tu e alta!Mersul pe jos si apa calda s-au descoperit demult!
Datoria incepatorilor este sa se informeze si sa isi traga singuri concluziile..eu nu dau sfaturi!
Lazile de ME le vand, si daca nu sunt doritori..dar sunt..le transform in Delon, nimic nu se pierde/totul se transforma, ca si in stup
Ce constati pentru tine ca e bine e una, sa mergi si sa declari ca pentru toata apicultura ce ai descoperit tu e alta!Mersul pe jos si apa calda s-au descoperit demult!
Stai ca nu inteleg ce vrei sa zici...eu intotdeauna scriu despre ce constat eu si ce vreau eu sa fac, nu pun pe nimeni sa faca ce fac eu...sau ai senzatia ca sunt vre-un GURU care e urmat orbeste..
Apropos de apa calda...cred ca si Delon se inscrie la categoria asta si Warre...numai ca nu l-am bagat noi in seama...ete ca e bagat in seama acum...si incepatorii n-au decat sa stea 10 ani pe dadant, sa-si faca 500 de lazi pe care e problema lor daca o sa constate ca nu sunt chiar OK si or sa vrea sa le schimbe....mama cate probleme de constiintza tre` sa-mi fac eu!!
E o gluma!