Sunati-l pe online,ca e mereu pe drumuri si intrebati-l cati stupi are, inregistrati convorbirea si dati-o pe yt, intrebati-l cat
poti castiga de pe o familie de albine si n-o sa va dea niciun raspuns. Nu am posibilitatea ca il inregistram eu
stefanmadalin scrie:Deci, cam asa a inceput ( ce frumos va pupati =)))
http://www.youtube.com/watch?v=zVGvqHe3uJU
Si cam asa s-a terminat.
http://www.youtube.com/watch?v=U7nxLIuhTVc
octav88 scrie:MIe mi se pare destul de suspecta demn de filme pentru cei mici... Cum sa ramai fara stupi in curtea "unuia". Normal ca proful prezinta varianta lui... eu as vrea sa aud si varianta celuilalt... NImeni nu stie sau daca este cineva care stie sa ne zica si noua care a fost "invoiala" intre cei doi. Nu bag mana in foc sa nu fie doar o inselatorie pe post de reclama...
Domnul prof are f multe de ascuns si nu este deloc deschis asa cum se da in filme... Incercati pe propriul blog sa comentati ceva fara a ridica in slavi lucrarea sa sa vedeti daca se va posta... Pe you tube la fel vei scrie si va dispare ca si cum nu a fost.
Esenta metodei dumnealui este cunoscuta de f mult timp si este amintita mai mult sau mai putin in cartile vechi... Eu nu inteleg cum a putut lua patent pe asa ceva...
Daca isi mai aminteste cineva in filmul pana sa il gaseasca pe tamplarul priceput viorel ce mai ridica in slavi pe persoana cu care lucra parca din constanta daca nu ma inshala memoria... Apoi balacarindu-se si cu acesta a apelat la viorel.
Ceea ce ma surprinde pe mine este ca a facut un film cu Puisoru Danut si mie unu nu imi venea a crede ochilor cum profu vorbea si celalat asculta ca un elev silitor nu comenta nimic. Domnul gavrila spune ca si domnul Puisoru are o parere indoielnica de acest "proiect", intrebarea este de ce nu il contesta nimeni in fatza?
cornelioandanciu scrie:De multi ani omul asta a venit cu acest model de stup. Inca nu am auzit pe nimeni sa se laude cu productiile record obtinute din acest stup.
cornelioandanciu scrie:De multi ani omul asta a venit cu acest model de stup. Inca nu am auzit pe nimeni sa se laude cu productiile record obtinute din acest stup.Omul asta nu cred ca incearca sa insele pe nimeni, adica nu o face in mod constient, traieste doar in propriile lui iluzii, in ceea ce ma priveste nu am nimic impotriva dumnealui, dupa parerea mea stupul prezentat de dumnealui este neviabil.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 31 vizitatori