Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Luare de pozitie fata de reclama "profului on-line"

Mesajde kissi » 11 Mar 2013, 11:23

Sunati-l pe online,ca e mereu pe drumuri si intrebati-l cati stupi are, inregistrati convorbirea si dati-o pe yt, intrebati-l cat
poti castiga de pe o familie de albine si n-o sa va dea niciun raspuns. Nu am posibilitatea ca il inregistram eu
kissi

Mesajde kissi » 11 Mar 2013, 11:30

[quote="pst_claudiu"]De profu' online nu se scapa pana nu face cineva o plangere penala pentru inselatorie.

Dar nu pot face decat cei care cumpara de la el
kissi

Mesajde Geocrin » 11 Mar 2013, 12:10

Primul meu tirg apicol pe care l-am vizitat in 2011 la BLAJ -Tirgul SĂRBĂTOAREA MIERII-, si acolo dau de stupul minune 3 in 1.Cum adica 3 in 1? il intreb pe colegul meu apicultor cu vechime ...si el raspunde ....vrajeala comerciala... bagi 3 toamna si scoti primavara unu :!: :!: simplu nu?... l-am ascultat si eu pe youtube si am ajuns la concluzia finala seamana cu directoru meu-asa ma abureste cind ii cer marire de salariu incit ma simt ca eu trebuie sa-i dau bani inapoi...adica nu inteleg mai nimic!!!!
Sa ajunga sa predea la Academia Romana?!!! dorm cu toti,nu-l asculta nimeni :lol:
Salutare ;)
Vincit omnia veritas-Adevarul invinge totul
Geocrin

Mesajde ignatov andrei » 11 Mar 2013, 12:49

Si totusi are adepti! La Iasi, la targul apicol, toti incepatorii cumparau gratii si nu discutau decat de "3 in 1"! Ori nu vrem noi sa fim sinceri si realisti, ori.... Piata utilajelor si sculelor "apicole" prospera datorita incepatorilor! Cei "harsaiti" avem ce ne trebuie, sau prezentam o oarecare doza de "conservatorism"! Mentinand totul "la secret", vom da "mana libera" oportunistilor! Cine pierde?!?
ignatov andrei

Mesajde kissi » 11 Mar 2013, 13:58

Pierdem noi cei care am inceput de la zero.
Daca vedem ca impozitul s-a pus dupa norma de albine ale lui (productia famiilor lui este undeva la 100kg la stup) din trei
stupi, ca atati mai are din doua pavilioane, oamenii care au albine ,, gen Dragos: ar trebui sa-l atace in presa>
Eu nu am decat 60 de stupi, iar impreuna cu priettenii mei avem undeva la 500 de stupi, dar ei nu au nett ca sa scrie
kissi

Mesajde comi » 11 Mar 2013, 15:14

sa-l lasam in plata domnului de profesor,ca am ajuns ca atunci cind un nebun arunca cu piatra in lac ,cine vrea sa incerce metodele lui ursu o sa ramana fara coada(a se citi fara abine).prea mult zgomot pentru nimic.cred ca si asta urmareste sa vinda blana ursului din padure.
Daca lupul ti-a mancat un dusman asta nu inseamna ca lupul este prieten cu tine
comi

Re: Luare de pozitie fata de reclama "profului ON LINE "

Mesajde badguy_goodguy » 11 Mar 2013, 17:23

stefanmadalin scrie:Deci, cam asa a inceput ( ce frumos va pupati =)))
http://www.youtube.com/watch?v=zVGvqHe3uJU

Si cam asa s-a terminat.
http://www.youtube.com/watch?v=U7nxLIuhTVc

imi explica si mie cineva pe intelesul meu care e "faza" cu "stupii furati?"

nu de alta dar acuma vad pe youtube ca ei au facut un proiect de buna voie impreuna... Ursu i-a inchiriat stupi pt fonduri europene si acuma vrea stupii inapoi? ce e cu lazile alea aruncate pe jos? albinele erau tot ale lui Ursu sau doar lazile? au facut investitia 50% fiecare sau cum?

nu prea pare frut...mai mult e actiune in civil....
c hot ar accepta sa fie pus pe youtube?
badguy_goodguy

Mesajde stefanmadalin » 11 Mar 2013, 17:40

Raspunsurile cred ca sunt la Ursu si Rotaru,ei se balacaresc.
stefanmadalin

Mesajde teinegru64 » 11 Mar 2013, 17:56

Crezand in steaua lui profu a pus botu..Si eu am avut oferte tentante...apoi amenintari...mai
...Sunt cetatean european ,:mrgreen:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde octav88 » 11 Mar 2013, 18:21

MIe mi se pare destul de suspecta demn de filme pentru cei mici... Cum sa ramai fara stupi in curtea "unuia". Normal ca proful prezinta varianta lui... eu as vrea sa aud si varianta celuilalt... NImeni nu stie sau daca este cineva care stie sa ne zica si noua care a fost "invoiala" intre cei doi. Nu bag mana in foc sa nu fie doar o inselatorie pe post de reclama...
Domnul prof are f multe de ascuns si nu este deloc deschis asa cum se da in filme... Incercati pe propriul blog sa comentati ceva fara a ridica in slavi lucrarea sa sa vedeti daca se va posta... Pe you tube la fel vei scrie si va dispare ca si cum nu a fost.
Esenta metodei dumnealui este cunoscuta de f mult timp si este amintita mai mult sau mai putin in cartile vechi... Eu nu inteleg cum a putut lua patent pe asa ceva...
Daca isi mai aminteste cineva in filmul pana sa il gaseasca pe tamplarul priceput viorel ce mai ridica in slavi pe persoana cu care lucra parca din constanta daca nu ma inshala memoria... Apoi balacarindu-se si cu acesta a apelat la viorel.
Ceea ce ma surprinde pe mine este ca a facut un film cu Puisoru Danut si mie unu nu imi venea a crede ochilor cum profu vorbea si celalat asculta ca un elev silitor nu comenta nimic. Domnul gavrila spune ca si domnul Puisoru are o parere indoielnica de acest "proiect", intrebarea este de ce nu il contesta nimeni in fatza?
octav88

Mesajde badguy_goodguy » 11 Mar 2013, 18:53

octav88 scrie:MIe mi se pare destul de suspecta demn de filme pentru cei mici... Cum sa ramai fara stupi in curtea "unuia". Normal ca proful prezinta varianta lui... eu as vrea sa aud si varianta celuilalt... NImeni nu stie sau daca este cineva care stie sa ne zica si noua care a fost "invoiala" intre cei doi. Nu bag mana in foc sa nu fie doar o inselatorie pe post de reclama...
Domnul prof are f multe de ascuns si nu este deloc deschis asa cum se da in filme... Incercati pe propriul blog sa comentati ceva fara a ridica in slavi lucrarea sa sa vedeti daca se va posta... Pe you tube la fel vei scrie si va dispare ca si cum nu a fost.
Esenta metodei dumnealui este cunoscuta de f mult timp si este amintita mai mult sau mai putin in cartile vechi... Eu nu inteleg cum a putut lua patent pe asa ceva...
Daca isi mai aminteste cineva in filmul pana sa il gaseasca pe tamplarul priceput viorel ce mai ridica in slavi pe persoana cu care lucra parca din constanta daca nu ma inshala memoria... Apoi balacarindu-se si cu acesta a apelat la viorel.
Ceea ce ma surprinde pe mine este ca a facut un film cu Puisoru Danut si mie unu nu imi venea a crede ochilor cum profu vorbea si celalat asculta ca un elev silitor nu comenta nimic. Domnul gavrila spune ca si domnul Puisoru are o parere indoielnica de acest "proiect", intrebarea este de ce nu il contesta nimeni in fatza?

Pentru ca nu a spus niciodata in fata ca castiga 1000 de euro pe familie si nici ca nu mai trebuie facut tratament cu varachet. cred ca ar avea o mai mare popularitate si ar vinde mult mai bine daca ar face reclama si la alte produse _-inclusiv varachet- cum ar fi bee vital, etc. Oricum de curand a primit ceva turte cadou asa ca a laudat brandul respectiv... a filmat niste familii de albine foarte slabe...si se plangea ca restul au fost furate.
badguy_goodguy

Mesajde teinegru64 » 11 Mar 2013, 21:09

Tragand jarul pe turta lui....profu va duce mai departe apicultura taranului cu 49 de stupi.In actualele situatii...clima..impozite..tatza germania .... sansa micului apicultor e stupul ursu.
Am zis mic nu incepator.
teinegru64

Mesajde teinegru64 » 11 Mar 2013, 21:49

cornelioandanciu scrie:De multi ani omul asta a venit cu acest model de stup. Inca nu am auzit pe nimeni sa se laude cu productiile record obtinute din acest stup.

http://s3.sunphoto.ro/photos/normal/399 ... 80BIags%3D
teinegru64

Mesajde octav88 » 11 Mar 2013, 22:45

cornelioandanciu scrie:De multi ani omul asta a venit cu acest model de stup. Inca nu am auzit pe nimeni sa se laude cu productiile record obtinute din acest stup.Omul asta nu cred ca incearca sa insele pe nimeni, adica nu o face in mod constient, traieste doar in propriile lui iluzii, in ceea ce ma priveste nu am nimic impotriva dumnealui, dupa parerea mea stupul prezentat de dumnealui este neviabil.

Daca omul ar fi deschis si sincer... cum sunt multi si pun astfel problema: posteaza niste filme si spun asa fac eu si astea sunt rezultatele. Daca ar fi cum ziceti omul ar prii cu drag si ce este negativ si ce este pozitiv si ar fi impartial. Dumnealui crede ca a rasturnat apicultura, cea mai tare a fost ca deja se vinde cutia dumnealui in toata Europa..
Totusi de ce sterge tot ce este intrebare punctuala, care daca intr-adevar are acea teorie pe care o sustine ar raspunde cu brio.
La inceput a zis ca este bio stupul, ca rama crescatoare facea minuni iar in toamna aceluiasi an tota lumea astepta sa vada cum vor ierna familiile si cand colo prezinta noul model de stup la care se face foarte usor si bine tratamentul cu Varachet Forte... Eu nu inteleg cum poate fi atata lume dusa de nas. Vinde miere chipurile bio... Toata activitatea didactica la inceput era foarte frumos explicata pe modelul din pavilion chiar si cand se inventase buzunarelul, dar dupa totul a prins un iz pur comercial... cutia dvd-uri. In acelasi mod a procedat si cu lectiile de matematica a incercat in fel si chip sa bage pe gat ministerului invatamantului metoda dumnealui de a preda, fara a fi luat in seama. La inceput a prezentat foarte frumos in filme gratis pe blog matematica si intr-un mod destul de accesibil ca dupa un timp sa scoata dvd-uri pe bani cu subiectele la matematica rezolvate. Mereu observ ca omul acesta in spatele unei activitati "caritabile" se naste premisa unei noi asa zise afaceri.
octav88

Mesajde B-father » 11 Mar 2013, 23:34

Si ce ati vrea? Din ce sa traiasca si el?
profesor nu mai e , albine nu mai are?
Din ce daca nu din aburit fraieri- care sa recunoastem- e cea mai buna afacere din lume.
B-father

Mesajde badguy_goodguy » 12 Mar 2013, 01:40

M-am uitat acuma pe forum la comentariile despre aparitiile sale pe OTV, RTV ,etc ...

Sincer nu mi se pare o prea mare realizare ca din 30 de familii sa obtii 150. Adica sa dintr-o familie sa mai scoti inca 4, mai ales ca la el o familie sta in buzunarel iar celalte doua se incalzesc reciproc.

Imi amintesc ca din primii 2 stupi am facut 12 in anul respectiv, cu precizarea ca: i-am luat la pomii fructiferi, si erau amandoi pe cate 10 rame de puiet full ochi de albine, a fost un an ploies - deci aport bun de polen, si i-am stimulat destul de mult, din dragoste :) Doar sa nu imi roiasca din fiecare am mai facut inca 2 familii :) apoi la inceputul verii i-am dublat :)

Mierea de la salcam (salcamul la 30 metri de ei) nu am cules nimic pentru ca fiind incepator mi-a fost frica sa scutur ramele de alibe, si nu stiam cum sa le fac sa fuga de pe rama. Imi aduc aminte de prima rama scoasa... era mierea necoapta pe ea, fagurele nu era construit complet si eu am primit vreo 30 de intepaturi. Unde mai pui ca era atata de bine afumata... (am facut fum din paie in afumatoare sa fac albinele sa fuga de pe rama).
Dar am luat pana la urma un borcan cu miere din piata si mi-am pus fagurii mei in ea :D :D
badguy_goodguy

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE