Mircea_63 scrie:nelutu79 scrie: nu pot fi toti anvatacei asa ca tine de Kameza iar acel sirop din porumb stiu caci are o denumire nici decum 4rca iar zaharul anvertit stiu ce ie si acela cu toate caci nu sunt asa mare filosof de Kameza ca si tine.
Noah, amu` vezi ce inseamna sa-i intinzi o mana la omu` fudul? De unde dracu sa inveti tu Kameza, cand nici cu Romana nu stai bine? Scrii in Neleza79?![]()
Maestrul Kamyare probleme "digitale", dar suporta sa-i dai la gioale, ba chiar se distreaza, pe cand tu te basici chiar si cand n-are nimeni nimic cu tine.
![]()
Tine-o tot asa...si vezi cine-si mai pierde vremea sa-ti raspunda!
nelutu79 scrie:Mircea_63 scrie:nelutu79 scrie: nu pot fi toti anvatacei asa ca tine de Kameza iar acel sirop din porumb stiu caci are o denumire nici decum 4rca iar zaharul anvertit stiu ce ie si acela cu toate caci nu sunt asa mare filosof de Kameza ca si tine.
Noah, amu` vezi ce inseamna sa-i intinzi o mana la omu` fudul? De unde dracu sa inveti tu Kameza, cand nici cu Romana nu stai bine? Scrii in Neleza79?![]()
Maestrul Kamyare probleme "digitale", dar suporta sa-i dai la gioale, ba chiar se distreaza, pe cand tu te basici chiar si cand n-are nimeni nimic cu tine.
![]()
Tine-o tot asa...si vezi cine-si mai pierde vremea sa-ti raspunda!
Asa ie nu prea stiu la glume. dar pana a da la gioale cred caci mai ieste mult citeste mai bine postarea mea deoarece a fost o simpla antrebare nici decum mistocareala scuze daca am fost prost anteles dar mai citeste o data antrebarea mea mister Mircea 63. glumele le fac cu amici si priteni nici decum cu o persoana necunoscut. ati spun asta deoarece tu ai fost cel ce ai ripostat la antrebarea mea si ai dat la gioale,nici decum ieu, ieu doar tiam raspuns.lasa scrisul si jignirile deoparte deoarece nu cred caci asi au rostul.
kamy scrie:Nu spun ca apizamurile sant mai bune decat mierea da am mai scris cu sirop am facut intr-un nucleu 1-2 matci cu apizeama 4-5.ce vraciuri o fi punand sau n-o fi punand in apiinvert la fabrica chiar nu-ncaruntesc din cauza asta ,io-s multumit de rezultat.
kamy scrie:Daca-ti spun ca-n 2010 am iernat 1000% pe asa ceva ma crezi sau tre sa ma jur?
kamy scrie:Daca-ti spun ca-n 2010 am iernat 1000% pe asa ceva ma crezi sau tre sa ma jur?
ovidiu_78 scrie:1000%??? o mie la suta inseamna 10,adica 10%??![]()
![]()
ovidiu_78 scrie:1000%=o suta dintr-o mie e a zecea parte,eu asa am inteles
scuze daca am gresit
Albinel scrie:kamy scrie:Daca-ti spun ca-n 2010 am iernat 1000% pe asa ceva ma crezi sau tre sa ma jur?
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori