Giovanni, sunt putin incurcat, deoarece as vrea sa lamurim situatia, dar n-as vrea sa tulburam in continuare acest topic. Poate ar fi mai corect sa postez direct la "Strangeri de mana"
viewforum.php?f=43 , dar vreau sa fiu sigur ca citesti acest mesaj.
Este NORNAL ca aceste postari -of topic- sa fie sterse mai tarziu, deoarece incarcam subiectele inutil, anormal este sa ni-se reproseze mai tarziu aceste stergeri.
giovanni scrie:Mircea_63 scrie:giovanni scrie:Mircea_63 scrie:Badea. claudian scrie:Paiii!....daca preferi asa rspunsuri ,adica " mura' ngura ".!...bre nea Mircea si nu vrei sa dezlegi" mistere "apoi eu cred ca ai sa ramai multa vreme un apicultor de duminica !!!....
E problema mea! Daca tu confunzi ingineria cu mura in gura...e problema ta!
probiema ta? din problema ta am stat pe tusa o saptamana pe topicul asta , provocati si dupa aia banati , stergeti ce nu va convine... CARE SUNT INTERESELE , CE AR FII SA LE ANALIZEZE JUSTITIA , SA AJUNGA ACESTE REPLICI PE FORUMURI DIN VEST SI IN PRESA , TU AI IMPRESIA CA ESTI CHIAR IN JUNGLA ? ESTE UN FOR DE DEZBATERE PUBLICA SI EU AM LANSAT O INTREBARE PENTRU A DEZBATE SUBIECTUL CIVILIZAT!
AM mai amintit de INVIDIE SI ORGOLII, ESTE CIUDA LA CINEVA CA POSED MAI MULTE CUNOSTIINTE DECAT acel cineva?
Badea zicea ca voi ramane apicultor de duminica. La asta i-am raspuns ca e problema mea!
Giovanni, zici ca d`aia ai stat pe tusa o saptamana?

E clar ca vorbim limbi straine!
M am referit strict ca motivul afost raspunsul meu la aintrebarea ta ta ca ai vorbit cu admin si azis nici voba de asa ceca , am citat.
Iata postarea la care te referi, aceea in care afirmam ca am vorbit cu Admin si a zis ca "nici vorba":
Mircea_63 scrie:giovanni scrie: te asigur ca sunt foarte prolifice, nu pot sa ti pun poze cu rame ca sunt amenintat de regulile forumului
Vai de mine! L-am sunat adineauri pe Admin (dormea), dar m-a asigurat ca nici vorba de asa ceva.
Puteti pune linistit poze cu rame. Forumul este dedicat stuparilor si stuparitului.
Niciunde in regulament nu scrie ce spuneti d-voastra, iar moderatorii respecta regulamentul intr-un mod destul de elastic in favoarea userilor si a stuparitului.
Daca citesti atent, vei observa ca l-am sunat tocmai pentru a-ti sari in ajutor! Vroiai sa pui poze cu rame si aveai indoieli in privinta regulilor.
Dupa cum vezi, am si spus ca puteti pune linistit poze cu rame.
Se intampla uneori ca unii useri sa citeasca una si sa inteleaga alta. Sa ai cele mai bune intentii si sa-ti fie rastalmacite. Vrei sa sari in ajutorul omului si te trezesti acuzat ca i-ai vrut raul.
Chiar sunt curios, dvs cum ati gestiona situatia asta? Am incercat sa fiu politicos si explicit, lucrand in avantajul dvs si al forumului. Am intins o mana si am primit la palma...
Daca dvs credeti ca e corect asa...treaba dvs si a celor care procedeaza la fel ca dvs.
Pentru mine este minora valoarea de stupar daca nu este insotita si de valoarea de OM.
Daca putem dialoga civilizat si respecta reciproc, e OK, daca nu...n-are rost. Cata vreme v-am raspuns, se intelege ca inca mai mizez pe OM. Sper sa nu ma insel!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)