davcosti scrie:Pentru "aliuta2000" Voiam să vă răspund din care sat fac parte în Coșești-Chiar din satul Coșești,
aproape de școala de lângă primărie pe "Valea lui Băj",aproape de pădure,Sunt mai nou în sat venetic...
perma scrie:Ma bucur ca incep argesenii sa se adune pe topic. Ca sa raspund la intrebare: da, albinele mele par ca au avut. Erau urme pe stupi. In alta ordine de idei, de la "fete" vin, sunt toti stupii in regula, le-am pus niste turte proteice, o bucata de un kilogram/ stup. Acum albinele sunt pe 5 si 6 rame.
Am auzit ca vantul asta este foarte nenorocit pentru stupii cu aerisire prin capac. Ca se face un curent de aer intre urdinis si aerisirea capacului iar albinele nu pot incalzi puietul cat ar trebui. Ce parere aveti?
cristiansoca scrie:va salut,sunt incepator in apicultura si deja imi place ceea c fac.am inceput acum un an 2012 cu 3 stupi si acum am 6.mi-au iesit bine din iarna toti ,cu exceptia unuia la kre nu am gasit regina si cred k a murit peste iarna.la toti am kte 4,5 rame cu puiet de toate felurile,insa la 1 am doar puiet pe o rama la jumatate si cred k sunt trantori k e tuguiat.c sfat imi dati,ii mai pot face ceva k sa salvez familia?sau o pierd.astept sfaturi.scuze daca nu m-am xprimat corect,sunt incepator si euva multumesc..
stoenescu gheorghe-gabriel scrie:cristiansoca scrie:va salut,sunt incepator in apicultura si deja imi place ceea c fac.am inceput acum un an 2012 cu 3 stupi si acum am 6.mi-au iesit bine din iarna toti ,cu exceptia unuia la kre nu am gasit regina si cred k a murit peste iarna.la toti am kte 4,5 rame cu puiet de toate felurile,insa la 1 am doar puiet pe o rama la jumatate si cred k sunt trantori k e tuguiat.c sfat imi dati,ii mai pot face ceva k sa salvez familia?sau o pierd.astept sfaturi.scuze daca nu m-am xprimat corect,sunt incepator si euva multumesc..
Te salut! Vino cu mai multe detalii despre istoricul acelei familii!
Daca sti sa deoseb. puietul de trntor, si are, stupul e besmetic , are reg. pierdute de mult timp si vei renunta la el imediat!
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori