cipry74 scrie:....adica pe flancurile puietului sa fie miere....sau turta direct "in cap"....interveniti urgent,daca spuneti ca nu mai aveau nimic pe laterale....inseamna fie ca nici nu prea au avut,fie este mult puiet si consumul este mare..totusi tind sa cred ca mancarea lasata in toamna a fost la limita..
cipry74 scrie:pai..si eu ce spusei bre' ??
jenica67 scrie:Tu nu o spusasi, asa bine ca el !
cipry74 scrie:decat sa inceapa sa pape la puiet sau sa moara de foame,intervii si la -15....tu stii mai exact ce ai in stupi...daca hotarasti sa intervii cu turte si este frig nu uita sa tii in prealabil turtele pe soba sau pe calorifer ...este mult mai bine sa le introduci calde ,,chiar daca se vor inmuia putin..calde fiind
cipry74 scrie:ca regula ..sa stii ca in mod obisnuit o familie normala in perioada asta papa o turta de ''juma de kil''cam in doua saptamani....de acum inainte poate mai mult
ANITEI scrie: Apicultorii asezati , cu experienta , fac la fel?(nu e retorica intrebarea ci adresata direct). La numarul lor de stupi ar trebui sa fie zilnic la ei sa-i "regleze" dupa vreme. Cand o sa ma fac mare si eu?!
cipry74 scrie:ca regula ..sa stii ca in mod obisnuit o familie normala in perioada asta papa o turta de ''juma de kil''cam in doua saptamani....de acum inainte poate mai mult
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori